Første naturist oplevelse del.2

SPAR MANGE PENGE

Der lå et andet ung par ikke så langt væk fra mig helt nøgne, de så afslappet ud og var nok vant til det, de var pæne begge to. Hun havde meget små bryster og var glat…

Jeg var blevet et år ældre og et år rigere på erfaring men det var et år jeg aldrig ville glemme især sommeren hvor jeg mødte Per i sommerhuset.

Det var tidlig morgen jeg glædede mig til at komme af sted. Tøjet havde jeg gjort klar dagen før og jeg skulle bare lige have et bad. Jeg stod og og strakte min nøgne krop, gik ud på badeværelset hvor min søster også stof nøgen vi lignede ikke hinanden, ud over på øjnene ellers havde hun lidt større bryster end mig og lysere hår.

Jeg barberede mine ben trimmede min mis men lod en lille dusk stå over mine skamlæber, syntes det så en smule mere modent ud. Jeg stod under bruseren og glædede mig til at komme af sted og nyde ferien.

Kl var blevet 10 jeg var klar og cyklede op til sommerhuset. Det var dejligt at komme derop igen, kunne se huset fra god afstand og var mere kendt og følte mig tryg i området.

Jeg stillede cyklen og kiggede ind mod Pers hus, det stod et skilt udenfor ” til salg ” jeg blev på en måde lidt ked af det men og lidt lettet, kunne ikke helt finde ud af mine tanker.

Jeg gik ind i vores hus og fik gjort klar til beboelse og fik lagt mit tøj på plads. Jeg var svedig efter turen og smed mit tøj. Gik nøgen ud i haven og hængte det op, det var en dejlig fri fornemmelse jeg havde glemt lidt hvordan var. det gav et sug i maven og en masse minder dukkede op.

Der var stille jeg kiggede over i Pers have der var helt tomt. havde haft en lille håb han nu var der alligevel.

Jeg tog mig et køligt bad, det var dejligt. Fandt min bikini frem og pakkede en taske glædede mig til at komme ned til stranden igen. Det var næsten vindstille, jeg gik gennem Pers have og ned samme sted som sidste år.

Der var lidt flere ved stranden men jeg var også kommet en uge senere og flere havde ferie. Jeg havde ikke prøvet at bade nøgen siden sidste år, så var lidt spændt på om jeg turde igen.

Jeg lagde mit håndklæde tilrette og satte mig ned, kiggede mig lidt omkring, havde fundet et sted lidt for mig selv, hvor jeg måske ikke var så synlig. Jeg tog mod til mig og smed min bikini top, det kildede i maven føltes næsten som første gang.

Mine brystvorter blev hurtigt helt stiv af solen der bagte ned på dem, jeg sprøjtede lidt sololie på dem og resten af kroppen.

Der lå et andet ung par ikke så langt væk fra mig helt nøgne, de så afslappet ud og var nok vant til det, de var pæne begge to. Hun havde meget små bryster og var glat, han havde en pæn krop og vist alm. pik men pæn.

SEX I DAG?

Efter lidt tid tog jeg mod til mig og smed mine trusser, det kilde i maven og jeg kiggede mig lidt omkring men jeg vænnede mig hurtigt til det og nød det. Jeg var også blevet ældre og havde måske lidt mere selvtillid. Da jeg havde ligget en time besluttede jeg mig at ligge mig et helt andet sted hen og se mig lidt omkring, jeg overvejede at tage min bikini på men pakkede den sammen i tasken.

Jeg gik ca. 200 meter længere hen langs klitterne. folk hilste sødt, men jeg fik da også et par dejlige blikke fra mænd. tror vist mange nød at der var en del piger på stranden i dag.

Jeg ledte lidt efter et godt sted at ligge, da jeg hørte en stemme kalde.. Sara!.. Sara!.. herovre, jeg kunne genkende stemmen, det var Per. Han lå lidt gemt, jeg smilede og gik over imod ham. Hej Per sagde jeg.. Han rejste sig og gav mig et knus.

Vi stod et øjeblik i stilhed og kiggede på hinanden han var selvfølgelig helt nøgen. Jeg har kigget efter dig hele ugen Sara! Jeg har solgt mit sommerhus og købt et andet 1 km herfra, det var et tilbud jeg ikke kunne sige nej til.

Han spurgte om jeg havde tid til at sidde oppe ved ham og det havde jeg selvfølgelig. Vi fik snakkes om løst og fast ikke så meget om det der skete sidste år men det var måske også lidt svært at komme ind på. Jeg kunne se han slugte mine bryster med hans blik, jeg kiggede også op og ned af ham diskret.

Er du alene i sommerhus Sara? ja jeg er her 2 uger helt alene smilede jeg. rart at se du turde være nøgen hernede sagde han imens han kiggede på min krop. ja det er også dejligt jeg skulle bare lige tage mod til det igen. Han kiggede på min lille dusk og sagde sødt Sara. jeg smilede og rødmede lidt.

Har du lyst til at komme over i mit sommerhus og spise senere? Det ville jeg meget gerne sagde jeg. Vi blev på stranden et par timer og snakkede og hyggede dog uden noget seksuelt.

Vi pakkede vores ting sammen og gik op mod sommerhuset, vi var begge helt nøgne, han gav mig et klap i numsen da jeg gik foran ham. tror vist stadig han kunne lide den, smil.

Da vi kom derop fik jeg en hurtig rundvisning i huset, det var hyggeligt men flottere end hans tidligere. Han havde en stor seng og dejlig badeværelse. Jeg spurgte om jeg måtte tage et bad ? Ja selvfølgelig må du det Sara, hvis jeg må komme med smilede han. Jeg rødmede lidt men sagde ok.

Han tændte for vandet og tog min hånd og vi gik ind under bruseren. vi stod helt tæt han var et hoved højere end mig, han tog mig ind til ham, jeg kunne mærke hans pik på min mave den var blevet lidt halvstiv, vi holdte om hinanden og nød tætheden.

Han tog flasken med sæbe og hældte lidt ned over mine skuldre og ned af hans eget bryst, vi sæbede hinanden blidt ind jeg kunne mærke hans hænder nærme sig mine bryster. Han klemte dem blidt, uhmm hvor er de dejlige Sara.

Det kildede i hele kroppen, min hånd gled ned af hans behårede bryst og mave jeg kunne mærke hans pik blevet mere stiv og gled op af min mave, jeg kiggede ned på den og tog blidt omkring den. ÅHHH Sara!! stønnede han, sæben løb ned over hans blottede pikhoved, den var dejlig tyk at holde om. Hans hænder var om begge mine bryster, vorterne var helt stive, det kildede over det hele når han klemte dem. han bukkede sig ned og kyssede mig dybt og blidt, det gjorde mig helt blød i knæerne.

Vil du sove her i nat spurgte han. Jeg smilede og nikkede til ham, ja Per. Vi nød hinanden selskab men lavede ikke mere under bruseren. Han pik var stadig halvstiv da vi gik ud af badet og tørte hinanden, det var dejligt, frækt og intimt.

Vi nød en dejlig aften sammen ude i haven og spiste lidt let mad og nød en flaske Asti. Vi sad helt nøgne med tæppe over os til sent ud på aftenen.

Han rejste sig og gik over og tog min hånd, det er vist blevet sengen tid Sara. Pikken var blevet helt stiv og stod op af hans mave og tændte et par stearinlys. Jeg satte mig ned på sengen den var dejlig blød men vist og helt ny. Han stilte sig foran mig, jeg tog blidt om hans pik og kyssede den, tog hans tykke pikhoved i munden og suttede det blidt. ÅHHHH ja Sara der er så dejligt stønnede han.

Jeg suttede hans pik og legede med den i ca. 15 min før han skubbede mig ned på ryggen Han spredte mine ben og kyssede blidt mine skamlæber og slikkede dem. Langsomt brugte han tungen til at trænge dybere op i min fisse ,jeg stønnede og nød hans tunge. Han trængte langsomt op i min fisse med en finger imens han brugte tungen.. Åhh det er en dejligt fisse du har Sara! Jeg kunne ikke holde det tilbage så længe og kom i en orgasme ud over hans tunge og fingre. Åhhhh ja Per stønnede jeg!!

Vi holdt en lille pause og lå og kælede blidt og kyssede. hans pik var stadig helt stiv. Efter nogle minutter lagde han sig om på ryggen. jeg kælede hans mave og ned om hans pik. Den var dejlig stiv og våd. Jeg rejste mig og kravlede op på hans mave han holdt om mine hofter og løftede mig op. Pikken pressede imod mine skamlæber og jeg gled langsomt ned over den ÅHHHHH stønnede jeg. ÅHHH Sara du har en dejligt stram fisse stønnede Per.

Det var dejligt at mærke den igen havde glemt at den var lidt stor men det føltes hurtigt dejligt og den fyldte mig helt ud. Jeg lukkede øjnene og nød den oppe i mig. Per kælede og holdte om mine bryster imens jeg red ham det var dejligt og intimt at kunne se hinanden nyde det. Jeg red ham næsten en halv time hvor jeg fik en dejlig orgasme. Det var dejligt men også lidt hårdt når jeg ikke havde haft sex længe.

Jeg gled ned på siden og lagde mig og nød den dejlige orgasme. Per var ikke kommet endnu han lå på siden og kiggede på mig med helt stiv pik. Han klappede mig i numsen og smilede, jeg vidste godt hvad det betød, han ville tage mig bagfra. Jeg lagde mig på alle 4 Per tog om mine hofter og nussede mine balder Uhmm sagde han og klappede den blidt. Han trængte hurtigt op i mig men dog forsigtigt. ÅHHH stønnede vi begge to. Han bollede mig blidt men blev hurtige lidt hårdere, jeg kunne mærke hans pik helt oppe i hvert stød.

Det var dejligt at mærke han nød mig så meget men jeg nød det bestemt også. han vendt mig om på ryggen og spredte mine ben. Han var meget tændt. Pikken trængte langsomt op i mig.. ÅHH jeg vil se dine øjne og babser når jeg kommer Sara! Han spredte mine ben helt og holdte om mine små fødder, han bollede mig hurtige og hurtigere indtil han stønnede mere og mere ÅHHHHHH ja Sara jeg kommer nu.

Jeg kunne mærke hans pik blev en anelse større og med en stor ÅHHHHH sprøjtede hans varme sperm op i mig. han trak sig ud af mig og satte sig overskrævs på mig, resten af hans sperm løb ned på mine bryster. Jeg smilede til ham, jeg kunne se han var meget glad og tilfreds. Jeg kysse hans pik på spidsen og slikkede den. Han stønnede lidt og smilte. Du er dejlig Sara!! Jeg suttede hans halvstive pik, det var en dejlig fræk smag af hans sidste dråber sperm der stadig løb ud af pikken.

Det var en dejlig start på ferien 🙂

porno med danske piger