Hjalp og blev selv hjulpet!

SPAR MANGE PENGE

Ville stadig være på vejen mod Århus, hvis jeg havde valgt min egen seng. I stedet var jeg nu på et hotelværelse med en fremmed ung kvinde, som så skide godt ud…

SEX I DAG?

Det var en af de der lange arbejdsdage, mange kundebesøg og ekstra mange kilometer i bilen. Havde været nærmest hele Fyn rundt og nu var klokken omkring 21.30 og ved at vende snuden hjemad til Århus. Rullede ud på motorvejen og så på gps´en som beregnede køreturen til ca. 1½ time. Jeg sukkede lidt indvendigt og overvejede et øjeblik om jeg skulle benytte mig af muligheden for en hotelovernatning i Odense, da firmaet jeg arbejder for, har en aftale med et af kædehotellerne.
Fruen og børnene var alligevel ikke hjemme de næste dage, besøgte min svigerinde i Nordjylland, hvor jeg skulle støde til den kommende weekend. Så beslutningen blev at jeg ringede til hotellet og bookede et værelse. De havde “kun” et værelse tilbage, som var med to store enkeltsenge, hvilket ikke betød noget for mig. Lettet drejede jeg af ved Odense S og ville lige køre forbi den næste servicestation, for at købe nogle småting med til overnatningen.
Nu kender jeg efterhånden en del Q8 stationer rundt omkring i landet og fandt da også en af disse. Vidste denne ville lukke kl. 22, så svingede ind lige før lukketid og ind i butikken. Kunne se ekspedienten allerede havde gjort lukkeklar, men kunne ikke se vedkommende. Nå, men jeg havde ikke travlt, gik lidt rundt fandt tandbørste/tandpasta, et par kolde øl en pose chips og op imod kassen lurede jeg på de frække blade. Overvejede om jeg skulle tage et med….men droppede tanken. Internettet er jo overloaded med alt det. Da jeg drejede rundt og skulle til kassen, så jeg at ekspedienten kiggede på mig og smilte. En brunette omkring 20 år, med skinnende mandelformede øjne, en flot rund mund. Jeg rødmede vist en smule, men smilte tilbage og kig hen for at betale. Imens hun tastede varerne ind, ringede hendes mobil som lå ved siden af. Hun spurgte om det var ok at hun lige tog den, da det var hendes kæreste som skulle hente hende. Jeg accepterede! Så på hendes navneskilt “Louiza” og smagte lidt på det. Passede meget godt til hendes udstråling. Betragtede hende mens du talte og kunne høre der var problemer med kæresten. Hun stod med ryggen til og jeg forsøgte at studere hende bagfra, men den kønsløse uniform gav ingen oplysninger til fantasien.
Hun afsluttede samtalen med :”Dit store røvhul” og vente sig om mod mig igen. “Undskyld ventetiden, nu skal jeg være der” sagde hun og jeg kunne ane en lille tåre i hendes øjne. “Det er ok, jeg har ikke travlt. Problemer med kæresten?”, spurgte jeg, selvom det ikke havde en skid med mig at gøre, men kunne ikke lade være. “Ja, han havde sgu lovet at hente mig i aften og igen køre mig ind i morgen formiddag, men nu sidder han åbenbart i druk hos en ven og kan ikke komme.”
Jeg stod og lyntænkte. Skulle jeg hjælpe denne ukendte søde pige i nøden eller blot tage mine sager og ønske hende held og lykke? Og så gled det ud af mig: “Hvor bor du da?”. Hun beskrev mig adressen, som jeg hurtigt scannede i mit indre til at være omkring 30 min. kørsel væk.
“Tjaaa jeg kan godt køre dig hjem, hvis du vil, men hvad så i morgen?”. “Ajj hvor er du sød”, sagde hun og kiggede mig meget direkte ind i øjnene “men du har ret, for jeg kan ikke selv komme herind og busserne kører ad helvede til herude så…” og hun sukkede tungt. “Nå men jeg prøver lige min mor, men tak for hjælpen og tak for besøget” sagde hun og jeg tog mine sager og gik ud i bilen. I det jeg satte mig, ringede fruen til mig. Uden at køre af sted, talte jeg med hende. Og til jer mænd, så ved i godt disse samtaler“….ja ja….jo jo..fint fint” og sådan blev det i ca. 10 min.
I det samme jeg startede bilen, så jeg Louiza komme ud fra butikken, låse af og igen talende i sin mobil, dog denne gang mere grædende end før. Så hun faktede med den ene arm og tårerne trillede ned at hendes kinder. Jeg steg ud af bilen og gik hen til hende og hun så forbavset op på mig. “Undskyld vil ikke gøre dig bange.” “Nej nej, det er ok, havde bare ikke lige set dig”. Hun fumlede sin mobil ned i tasken og tog en smøg frem, men hun rystede så meget på hænderne at lighteren ikke ville tænde.
“Lad mig hjælpe dig” sagde jeg og tog lighteren ud af hendes bløde smalle hænder og tændte den. Hun sugede tungt på smøgen og nød helt klart denne lille rus og pustede lette ud. “Hold kæft en lorteaften” sagde hun og lænede sig op af en stolpe. “Min mor er sgu taget til Jylland og her står jeg så og ved ikke hvordan jeg hverken kommer frem eller tilbage”. Jeg grublede og tænkte, skulle jeg forslå hende dette jeg havde i tankerne eller…”Louiza, for resten jeg hedder Peter”, rakte hånden frem imod hende, som hun tog. “Nu skal du høre. Jeg bor selv i Århus og skulle egentlig hjemad, men har booket et hotelværelse nede på Scandic. Det er et værelse på med store enkeltsenge. Misforstå mig ikke, men hvis du har brug for et sted for natten, er du velkommen til at crashe den ene seng.”
Jeg pustede tungt ud indvendigt, hvordan ville hun reagerer. Tro jeg var en pervers stodder, som samlede ensomme piger op på tankstationer eller hvad. Hun kiggede på mig mens hun tog to sug mere og tydeligvis tænkte over mit tilbud. Kun bilens motor kunne høres imens. “Fuck ja, hvorfor ikke” sagde hun, smed smøgen, tog sin taske “lad os køre”. “Fint” sagde jeg og vi gik begge hen imod bilen. Satte os og jeg kørte af sted.
De første minutter kørte vi i tavshed og mine tanker gik på, at hvis min frue kom til at vide noget om det her, ville hun slå mig ihjel. Godt jeg havde talt med hende og sagt godnat. Pludselig ringede Louiza´s mobil igen. Kæresten igen og denne gang gav hun ham tørt på. At han kunne skride ad helvede til med sine drukvenner og hun aldrig ville høre fra ham igen og at hun for resten var på vej på hotel, som han jo aldrig havde gjort med hende.
Hun smed mobilen i tasken. “Fedt, han skal sgu ikke tro at han kan komme kravlende tilbage” vendte sig om og kiggede på mig. “Tak Peter, du er sgu da en engel for mig i aften.” Jeg kiggede på hende og forsvandt et øjeblik helt ind i hendes smilende store brune øjne. “Det skal du ikke tænke på, håber at det kan hjælpe din situation”. “Mere end det, nu er jeg endelig sluppet af med ham” sagde hun og lænede sig helt tilbage i sædet og strakte armene henover hovedet. Jeg fik et svagt blik henover hendes bryster, som havde en pæn størrelse, men rettede blikket mod vejen. 5 minutter senere parkerede jeg bilen foran hotellet og vi steg ud. Hun svingede resolut sin arm under min da vi gik op mod hovedindgangen. “Det er sgu hyggeligt det her, jeg har ikke været på hotel i mange år”. Jeg førte hende ind og hen til receptionen. Tjekkede ind, fik nøglen og hen til elevatoren. “Tror du de har en pool?” spurgte hun glad. “Ja det har de, men den er lukket nu. Men måske i morgen tidligt du kan tage en tur inden vi tjekker ud”. Hun sagde okay. Hen ad etagegangen og fandt værelset. Jeg åbnede og vi gik begge ind!

Hun sprang hurtigt over i den ene seng og grinede højlydt. “Fed seng!” Jeg grinede og fandt den anden seng. “Jeg tager en hurtig løbetur og er snart tilbage” sagde jeg. Havde taget min træningstaske med op, skiftede til løbesko, t-shirt og korte bukser. “Fint, så tager jeg et langt bad imens, hi hi” sagde Louiza og rullede rundt i sengen.
Jeg kom tilbage efter ca. 45 min. Åbnede værelsesdøren, gik ind og så så synet. Louiza havde tydeligvis været i bad, længe. Badeværelset på højre hånd var stadig dampet og gulvet sejlede i vand. Da jeg kom længere ind så jeg hun lå på sin seng…..kun i et par meget små g-strings trusser og en farvematchende bh med blonder. Begge dele var mørkegrønne og farven passede perfekt til hendes hudfarve. Den lille røv struttede perfekt og svejet i ryggen var som skåret ud af et skønmaleri. “Hej” sagde hun og kiggede over på mig med de smilende øjne. “Havde du en god tur?” Jeg nikkede og så hvordan hun betragtede mig, som jeg stod svedende. “Du trænger da vist også til et bad….jeg håber ikke at jeg har brugt alt vandet.” Smilte hun igen og rullede om på siden, så jeg fik syn for de runde faste bryster i bh´en.
“Ahhh mon ikke der er et par dråber tilbage” smilte jeg, drejede rundt og gik ud på badeværelset. Lod døren stå halvt åben, for at få det meste damp ud, afklædte mig og gik under bruseren. Nød det brusende varme vand og gjorde status. Klokken var nu ca. 23.00, og ville stadig være på vejen mod Århus, hvis jeg havde valgt min egen seng. I stedet var jeg nu på et hotelværelse med en fremmed ung kvinde, som så skide godt ud og som lå i en seng lige ved siden af, kun i trusser og bh. Jeg smilte for mig selv. Slukkede vandet og greb ud efter et håndklæde på den anden side af forhænget, greb det og trådte ud på gulvet. Og der sad hun!
Siddende på toilettet med de minimale trusser om anklerne, små spredte lår, tydeligvis tissende og smilte. “Hej, ja undskyld med jeg skulle lige…..”, hun kiggede nedover mig mens jeg forsøgte at virke cool og tørrede mig på ryggen. “Fuck, du har en flot pik” sagde hun. Jeg kiggede ned af mig selv. Den stod næsten halvhård ud fra kroppen. Løbeturen, det varme bad og tanken om Louiza havde gjort sin indvirkning. “Tak!” sagde jeg og tørrede mig videre. “Den er meget flottere, længere og tykkere end min kærestes……øhmmm nu ex-kæreste”, sagde hun og smilte op. Hun tørrede sig, rejste sig op uden at tage trusserne på, men lod dem ligge på gulvet og jeg fik et syn af hendes glatte smalle fisse. Hun kom hen og stillede sig foran mig og smilte mig helt op i ansigtet. “Må jeg smage den?”, sagde hun og inden jeg nåede at svare havde hun taget pikken i hånden og gned den langsomt tilbage. Jeg mærkede et brus gennem kroppen og hvordan blodet rasede nedad og kun tænkte på at få fyldt pikken op så hurtigt som muligt. “Tjaaa, hvorfor ikke” sagde jeg og hun gled langsomt ned på hug foran mig, gned min nu næsten hårde pik et par gange mere, åbnede munden og sugede pikhovedet ind mellem de bløde fyldige læber. Jeg sukkede tungt indvendigt, kiggede på mig selv i det store spejl og smilte. Et fantastisk syn, mig nøgen og brandvarm med et hoved foran skødet, til lydende af hendes sutten og smasken på pikken. Jeg kiggede igen ned på Louiza. Hun var helt optaget af hvad hun foretog sig, hvilket kom mig til gode. Hun sugede blødt og dybt, gned hænderne op og ned af det dunkende hårde skaft, for så at slikke på kanten af pikhovedet og kæle for mine tunge fyldte nosser. Det virkede nærmest til hun var ligeglad med mig, men blot ville have pikken.
Jeg drejede mig lidt rundt og hun fulgte med, satte min ene fod op på den lille skammel som stod der. Hun greb hurtigt mit trin og dykkede under pikken og suttede og slikkede mine nosser. Pikken gned hun forsat, som nu lå henover hendes smukke ansigt. Så hendes ene hånd forsvandt mellem hendes lår og at hun gnubbede sin fisse. Jeg førte mine hænder ned bag hendes ryg, åbnede bh´en og fik den lirket af hende, selvom hun modvilligt slap pikken. Brysterne stod perfekt ud fra hendes krop og brystvorterne var lysebrune og lyserøde på samme tid. Super frækt!
Jeg greb hende under armhulerne og trak hende op til mig. “Så er det vist min tur til at smage dig lidt!”, hun smilte frækt og slikkede sin egen savl af hagen og det hun havde rundt om munden. Hun gik baglæns og med et lille løft, fik jeg hende sat op på det store håndvaskebord. Løftede det ene ben helt op, satte foden på bordet så jeg kunne sprede lårene helt ud. “Ja, du skal kneppe mig synder og sammen her” sagde hun, åbnede med to fingre de våde opsvulmede smalle skamlæber og viste mig det lille hul. Jeg kyssede og slikkede mig ned af hendes krop. Brysterne slikkede, kyssede og nappede med munden og nød hendes støn og små hyl. Fortsatte ned af over den stramme mave til jeg kom det skambenet. Kunne tydeligt dufte hendes fisse. Hun var sjaskvåd og en smule saltduft. Gjorde min tunge bred og slikkede nedad. Fjernede hendes hånd og med min egen åbnede jeg fissen. Slikkede klitten og det øverste af fissen. Hun smagte fantastisk! Tungen slikkede forsat roligt og nød at min brede tunge kunne dække hele fissen og vidste jeg fik det hele for hvert slik. Mærkede hun lænede sig tilbage op af spejlet og jeg slikkede videre. Spredte balderne og kunne luske tungen ind imellem. Da jeg ramte den lille anusknast, hvinede hun op og holdte mit hoved fast. “ÅHHH ja det er godt lige der mere, mere..”.

Jeg gjorde tungen smal og hård, nu skulle der trænges ind. Slikkede lidt mere på knasten inden jeg igen gled op til fissehullet. Spredte de smalle skamlæber og pressede tungen opad. Selv med tungen kunne jeg mærke at hun ville blive stram. Jeg pressede tungen og hovedet fremad, åbnede munden tog hele fissen i munden mens jeg med tungen slikkede oppe i skedegangen. Når jeg trak tungen tilbage, sugede jeg hele fissen ind i munden, for så igen at presse tungen ind. Det gjorde jeg flere gange og så mærkede jeg hendes hænder gribe mig i håret. Hun trak mit hoved helt op i fissen og herefter gik det omkring 5 sekunder og hun krummede sig sammen. Orgasmen eksploderer inde i hende, først helt lydløst, men så kom skriget. Hendes mave krampede foran mig og jeg mærkede fissen trække sig hårdt sammen, for så at åbne for slusen. Saften sprøjtede, ikke meget, men sprøjtede den indre saft ud i munden på mig alt imens Louiza igen lænet tilbage, stønnede og hulkede sin orgasme ud. Efter et lille minut, rejste jeg mig op foran hende. “Hold da kæft du slikker godt. Jeg har sgu aldrig nogen sinde fået sådan en orgasme før”. “Kom” sagde jeg, greb hende under hende og løftede hende op. “Vi er vist først lige gået i gang”, sagde jeg og gik ind i værelset med hende i mine arme. “Ja det tror jeg på”, sagde hun og kyssede mig. “Jeg vil have endnu mere af dig”. Jeg lagde hende på sengen og hurtigt igen greb hun pikken og sugede sig fast. Jeg måtte trække hende af den. Tog hendes ben, spredte dem, trak hende helt ud til kanten af sengen, faktisk ud til hjørnet. Hun tag selv fat under sine knæhaser, trak dem tilbage og ud så jeg blot skulle sørge for pikken. Greb om den, legede med pikhovedet på de lyserøde, våde bløde skamlæber, indtil jeg langsomt gled pikhovedet ind. “Jaaaaaa kom den helt ind. Du skal kneppe mig helt dybt” nærmest småskreg hun da jeg havde halvdelen af pikken inde. Jeg støttede mig på hendes baglår med mine hænder. Og så støtte jeg i hårdt i bund. Pikken gled ind og nærmest skilte hendes krop i to. Hendes ansigtsudtryk var først som en smerte, men gled hurtigt over i nydelse og dyb liderlighed og denne gang kom der et langt dybt inderligt skrig. “ÅHHHHHH JAAAAAAAA!” Jeg begyndte rytmisk at kneppe og nyde hendes silkebløde, våde, varme indre, som pressede sig om min hårde pik og lod den glide uhindret. Louiza´s bryster vuggede frem og tilbage, mens hun trak i sine ben, mod sig selv så jeg endnu bedre kunne støde og trænge dybt ind. Jeg kneppede hende tungt i flere minutter og trak mig så ud. Satte mig mellem hendes vidt spredte ben og tog hele den udblokkede fisse i munden. Tungen gled helt op og jeg slikkede og sugede alle de lækre fissesafter ind. Rejste mig op igen, tog fat om hendes ben, vendte hende rundt, trak hendes røv opad, så overkroppen blev presset ned i sengen. Tog om pikken, gned den op og ned af skamlæberne, for så igen at støde den ind. “Fuck Louiza, du har satme en lækker stram fisse”, sagde jeg og begyndte igen at støde dybt. Tog fat om hendes hofter og trak hende tættere på mig hver gang jeg stødte pikken i bund. Først i langsomme stød og øgede så tempoet. Min krop var som et stempel, med pikken som rambuk.
Hun vred sig under mig og kunne høre hun stønnede tungt med munden i sengetæppet. Da jeg førte den ene hånd ned mellem balderne og med fingerspidsen kildede hendes lille anus, gik der ikke mere end ca. 30 sekunder før hun igen var lige dér. Hun løftede hovedet hårdt bagover, så ryggen svejede nedad og skreg orgasmen ud. Mærkede hun roterede med underlivet på pikken som jeg stadig bankede ind og ud og mærkede små orgasme sprøjt komme ud mellem fissen og pikken. Mærkede selv efterhånden at mine tunge fyldte nosser var klar til en god tømning men ville vente endnu end smule. Så trak mig ud, da hendes orgasme fortog sig, satte mig igen bag hende og slikkede safterne på lårene og op til fissen. Da tungen ramte klitten, sitrede hele hendes krop og hun fjernede blidt mit hoved væk. Hun var tydeligvis alt for kilden og pirlig der lige nu. Hun faldte tungt om på siden og så op på mig. “Hold kæft det var vildt. Jeg har aldrig haft sådan en fræk orgasme før.”
Hendes smil var helt afslappet, glad og meget træt. Jeg smilte tilbage, tog min stadig tykke, hårde, fissesaft indsmurte pik i hånden. “Men der er mere tilbage, hvis du kan klare det”, og vippede pikken op og ned. Jeg stod for enden af sengen og langsomt drejede hun, stadig liggende, rundt. Lå på maven lige foran mig og kiggede op. “Jeg vil smage det du har der…..så giv mig det hele, tyr!” Hendes hånd omkring pikskaftet tog hårdt fat, trak forhuden i bund, så pikhovedet pumpede sig stort op og hendes frække tunge slikkede rundt bag pikhovedet. Et af de allermest kildne steder jeg kan slikkes. Hendes anden hånd tog blidt fat om nosserne, som hun løftede en smule og nulrede med fingrene. Jeg så ned, nød synet, hendes liderlighed, hendes arbejde og hendes gennembollede frække krop. Min vejrtrækning blev efterhånden tungere og heftigere, lagde min ene hånd på toppen af hendes hoved. “Ja, ja lige der…nu kommer jeg snart”. Og så skete det! Mit hoved gled bagover, min krop spændte op og en enorm brusen fra top til tå, centrede sig lige på midten og følte at alle mine kropsvæsker ville ud gennem pikken. Spermen eksploderede ud, mens jeg med ansigtet op imod loftet brølede. “Arghhhhggg ja!” Det rykkede flere gange i underlivet og mærkede hendes tunge slikke. Da jeg kiggede ned igen, var Louiza´s højre side af ansigtet indsmurt i sperm. Øjet var lukket, mens hun smilte med det andet øje og hendes frække tunge slikkede den sidste sperm ud af pikken som kom silende langsomt ud.
“Hold da op søde. Du har vist gemt på det her længe” og hendes hånd på nosserne slap og tørrede spermen af ansigtet og ned i munden. Hun slikkede det hele i sig, kyssede pikhovedet, rejste sig og vippede ud på toilettet. Jeg satte mig forpustet på sengekanten og smilte. Louiza kom tilbage, gled under dynen ved siden af mig. “Kom ned til mig frække. Vi kan sove og tage en lille tur i morgen tidlig inden vi skal tjekke ud”. Jeg kravlede under dynen, fik et lille kys på kinden af hende. “Godnat skat og tak for hjælpen i dag.”
Selv tak! Og behøver vist ikke fortælle at vi selvfølgelig nåde en god omgang mere inden vi forlod hotellet.

porno med danske piger