Sommer fantasi eller virkelighed?

SPAR MANGE PENGE

Hun hørte det pusle under skrivebordet. Det var nok katten, der var ifærd med at myrde en myre, eller andet farligt bytte. Hun mærkede et par varme læber på hendes knæ der forsigtigt…

Sommersolen skinnede ind gennem vinduet, en skøn varm og solfyldt morgen gennem ruderne. En skøn morgen, hvor det allerede nu var meget varmt i luften. Hun nød bierne summe udenfor, mens solen glimtede i de små vand perler på hendes hud, efter morgen badet. Hun satte sig foran sin computer og tændte den.

En tår af kaffen, og så hen og tjekke dagens mails, før hun skulle igang. Fra det åbne vindue kunne hun gøre sin unge nabo være igang i haven. en meget flink og hjælpsom ung mand.

Hun hendes mand var endnu ikke stået op, så der var en ro og morgen harmoni i stuen, mens hun satte sig godt tilrette i stolen, med badekåben omkring sig. Små dråber af vand dryppede fra håret og ned på stolen. Plæneklipperen brummede stacato udenfor, og løftede sig dovent op mod sommerhimlen hvor ikke en sky var fremme.

Hun hørte det pusle under skrivebordet. Det var nok katten, der var ifærd med at myrde en myre, eller andet farligt bytte. Hun mærkede et par varme læber på hendes knæ, der forsigtigt kyssede dem, og et par hænder der blidt kærtegnede hendes lår. Først gav det et gip i hende, og et ryk, men de blev hurtigt afløst af en kildrende varme.

Så havde hendes mand tænkt sig at morgen overraske hende. Hun besluttede sig, til at lade som ingenting, og koncentrerede sig igen om læsningen af mails, og at slette tilbud fra VVS hansen, byens bedste blik tud, og karneval i flensburg, og andet juks. Læberne under bordet bevægede sig med små kys op til hendes inderlår, som hun spredte med slet skjult forventning, om hvad der ellers ville ske under skrivebordet.

Hun kunne mærke sin revne begynde at dunke forventningsfuldt. Når man nu har en fræk mand, der åbenbart var i stødet her til morgen, ville det da være synd og skam, ikke at udnytte det, tænkte hun, og spredte sine lår en smule mere. En ivrig og undersøgende tungespids kom nu frem, og begyndte at omkredse hendes skød.

SEX I DAG?

Hun kunne mærke hvordan den gled rundt om hendes skød, og hvordan læberne blidt nappede i hendes hårtot. en finger rørte hende blidt mellem skamlæberne der nu var fugtige og let åbne. “altså skat, sikke en måde at blive vækket på” stønnede hun ud i luften, henvendt til den frække tunge, der tilhørte hendes mand.

Tungen pressede sig nu blidt ind mellem hendes skamlæber, og gav et langt forsigtigt slik op til hendes lille lyst knap, der fik det til at sitre i hendes mave og videre ud i kroppen, så selv fingerspidserne var ladet med energi. Hun skubbede sig forventningsfuldt længere frem på stolen, så hendes numse var fremme på kanten af den.

Tungen under bordet slikkede nu med snart brede slik på hendes behårede ydre skamlæber, snart på indersiden, hvor safterne begyndte at dryppe ned mellem hendes baller. En finger pressede blidt mod hendes grotte, og gled op i hende. Hun gøs frydefuldt, og klemte sammen om den.

Fingeren krummede sig lidt, og begyndte at glide ind og ud af hende. Hun kunne mærke den ramte det lille punkt , indeni hende, der skaber ekstra lyst følelse. Hun stødte sit underliv imod den, og gispede ud i den tomme stue. Plæne klipperen holdt en pause udenfor, men i den varme tænkte hun kortvarigt, før alle hendes tanker og sanser igen var samlet i hendes fugtige og åbne skød, der sådan fik en morgen behandling.

Så meget liv, havde der sandelig ikke været i hendes mand, i mange år. Ja hun kunne dårligt huske hvornår han sidst havde taget initiativ til mere end de klassiske 5 minutter før de skulle sove, så det her skulle da udnyttes til det yderste.

Den frække og ivrige tunge, gled nu ned igennem hendes glatte revne, og om til hendes numse. ” mon han havde læst et eller andet blad, for det her plejede han sandelig ikke. Forspil var ikke det de gjorde så meget i. Hendes sanser var spændt til det yderste. Alle fibre i hendes krop, mærkede hvert varmt åndedrag, hver lille variation af den frække tunge, der sendte så skønne følelser igennem hende.

De varme læber kyssede nu indersiden af hendes baller, med små kys, og en tungespids kredsede nu rundt om hendes lille stjerne, , så det gøs i hende. En finger havde påny fundet vej op i hende. hun lænede sig frem så meget hun kunne, og passede på ikke at komme til at kigge ind under skrivebordet, så magien måske blev brudt.

Hun kunne høre de smaskende og sluprende lyde når tungen gled op og ned , og slikkede hendes safter væk, der nu dryppede fra hende. Hun kunne mærke hvordan hendes bryster var spændte og vorterne stenhårde. Hun havde lukket øjnene, og var helt i sin egen verden af nydelse. fingeren oppe i hende, blev forsigtigt trukket ud, og safterne fra hendes åbne skød, ført om bag til hendes rose, der trak sig lidt sammen ved berøringen. En finger pressede blidt mod hendes stjerne og en fingerspids gled nu indenfor, mens en anden atter forsvandt op i hendes trængende varme hul.

Århh hvor hun dog glædede sig til at mærke noget varmt og pulserende skubbe hendes skamlæber til side. Mærke kønsbehåringen mod sin egen. Føle hvordan hendes klitoris blev stimuleret af små rotationer, hvordan hun snart skulle støde imod og klemme rytmisk omkring den, til det brusede i hendes krop, og orgasmen ville komme rullende, så hendes mave og skød ville trække sig sammen.

Tungen slikkede nu hurtigere og hurtigere på hendes klitoris, så hun gispede.
Fingrene i hendes huller under bordet, gled ind og ud af hende i takt med tungens slik. Sådan en slikketur kunne hun slet ikke huske hun havde fået før af sin mand, ik engang da de var helt unge.

Hun mærkede det samle sig og prikke i hendes nu glatte og let åbne skamlæber. det blev større og større, og gav et ryk og et brus i hendes krop, mens tungen snoede sig om hendes klitoris der gav konstante lyn fra hendes sitrende underliv og helt op gennem maven og ud i armene. Hun satte sig forpustet tilbage på stolen, gispede efter luft, og hviskede “tak min elskede”.

HEY SKAT HAR VI IK MERE LOKUMS PAPIR?? KOM LIGE MED EN NY RULLE”. . hun rejste sig forvirret, samlede badekåben omkring sig , og tænkte “jammen ?? ” hvordan ku han være både ude på toilettet og under skrivebordet?? med røde kinder, og komplet konfus skyndte hun sig ud til toilettet, hvor hendes mand sad, og små brokkede sig” sgu da ik til at gå på lokum når du ik fylder op” vrissede han?? hendes tanker var helt i kaos?? hvis han havde siddet her, hvem var det så under bordet??? hun skyndte sig ind i stuen, stadig forfjamsket, og kiggede ind under skrivebordet. Der var helt tomt. Stue vinduet stod let åbent, og hun kunne høre plæne klipperen igen sende sin karakteristiske brummen mod den solrige blå formiddags himmel. Hun kunne se den unge nabo, gå rundt i bar overkrop, og fløjte for sig selv. Han sendte hende et stort smil, og et god morgen. Hun synes der var et bestemt glimt i øjnene, og et smil omkring hans mund. Imorgen måtte vinduet nok osse hellere stå åbent tænkte hun.

porno med danske piger