Hotellet og receptionisten

SPAR MANGE PENGE

Strit med røven, kommanderer han. Jeg skubber underlivet bagud og mærker igen hvor våd og liderlig jeg er. Jeg knurrer lystent ned i lagenet og vrider mig fra side til side…

SEX I DAG?

De lange ben med de høje sko skridter hen mod receptionen på det store hotel. Jeg har en læderrejsetaske over den ene arm og tager de sorte solbriller af da jeg hilser på receptionisten. Han er en ung pæn fyr med et frækt smil. Kan han mon se igennem mig? Hvorfor jeg er her?
Jeg smiler igen og beder om kortet til det værelse jeg har bestilt. Nævner lidt nervøst noget om et møde……. Fuck! Hvor mange gange mon han har hørt den undskyldning? Jeg går langsomt mod elevatoren med bankende hjerte. Kortet glider ud af mine svedige hænder. Da jeg bukker mig glider min korte kjole op bagpå og afslører min blottede fisse. Kan mærke hans blik brænde mellem mine ben og jeg får et stød af liderlighed. Tøver et sekund mens jeg spreder benene lidt og lader ham nyde synet. Så retter jeg ryggen og går ind i elevatoren. Kikker ham direkte i øjnene og trykker på knappen mens jeg mærker lidt varmt fissesaft løbe ned af mit ene lår.

Døren til værelset går op. Han kommer om 10 min. Jeg har travlt. Tager frakken og kjolen af og står nu kun i de selvsiddende sorte silkestrømper, som smyger sig kælent om mine ben. Jeg åbner tasken og finder den sorte hofteholder og sorte blonde-bh. Mine bløde bryster sidder som gyldne kupler under det fine stof og mine brystvorter bliver stive ved tanken om, at han om lidt vil betragte mig sådan her. Mine fingre finder stille ned imellem mine ben og berører blidt min klit. Jeg er så ophidset at den mindste lille kælen giver mig sitren i hele kroppen. Mine safter løber igen fra min dunkende fisse.
Vi kender ikke hinanden. Har kun chattet på et datingsite i løbet af dagen og har nu fået hidset hinanden så meget op, at vi vil mødes på et fremmed hotel. Jeg skifter til et par spinkle fine stilletter og finder en flaske kølig hvidvin frem fra tasken. Trin på gangen og derefter en bestemt banken på døren. Jeg trækker vejret dybt og åbner. Han er høj og mørk. Smiler og kikker vurderende op og ned af min næsten afklædte krop. Kan allerede se en stor, insisterende bule i de sorte bukser. Jeg næsten hvisker et stille ”hej” og mærker som det næste et par stærke hænder tage om min skælvende krop. Hans tunge kysser og slikker mig på halsen mens hans hænder søgende går på opdagelse.
”Læg dig ned” siger han med varm stemme. Jeg lader mig glide bagover, ned på ryggen og lukker øjnene. Kan mærke at han igen betragter mig. ”Spred benene”. Jeg adlyder og ved at han nu kan se hvor tændt og liderlig jeg er. Han sætter sig på sengekanten ved siden af mig og begynder forsigtigt at kærtegne mine ben. Fingrene kommer længere, længere op af de bløde lår og han brummer tilfreds imens. Min fisse dirrer af ophidselse. Jeg ønsker blot at han borer sine dejlige fingre op i den og tilfredsstiller min sult. Nu mærker jeg endelig en finger på min stive klit og samtidigt flere fingre i min fisse. Han kærtegner mig først langsomt, så hurtigere og jeg væder hans hånd med mine konstant sivende fissesafter. Jeg stønner. Åh hvor er det skønt. Han fingerknepper mig rytmisk nu, samtidig med at han leger med klitten. Mærker hvordan varmen, ophidselsen og orgasmen er på vej. Hiver efter vejret, men lige inden jeg kommer stopper han og trækker hånden til sig. Jeg kikker forvirret på ham, men han smiler blot og siger:” du skal nok få det hele, søde, men først skal du slikke min pik”. Bag de sorte bukser gemmer sig en stor, dunkende stiv pik. Han er vist også godt ophidset nu! Lidt sperm siver ud og jeg fanger det med min tunge. Lader så pikken glide ind i munden og videre ned i halsen. Uhmm, det føles skønt. Han lukker øjnene og tager fast i mit hår. Fører mit hoved frem og tilbage over pikken samtidig med at han støder underlivet frem og tilbage. ”Kors hvor du slikker godt” siger han. ”Du er vist en rigtig fræk lille en, hvad?”

Lige inden han kommer stopper han mig og skubber mig om på maven. ”Strit med røven” kommanderer han. Jeg skubber underlivet bagud og mærker igen hvor våd og liderlig jeg er. Jeg knurrer lystent ned i lagenet og vrider mig fra side til side. Han tager et fast greb om mine hofter og nu mærker jeg først pikhovedet der trænger hårdt ind i den svulmende fisse og derefter resten af den store pik der tager mig helt i bund. Langsomt knepper han mig hårdt og stødvist mens han holder mig helt fast. ”Åh, ja knep mig hårdt” tigger jeg og han sætter tempoet op. Pikken knepper mig ubønhørligt og det driver ned af mine lår med væde fra den våde fisse. Nu flytter han grebet og tager fat i mine bryster. Mens han knepper videre, niver han i mine brystvorter. Det giver mig jag i fissen og langt om i ryggen og jeg kan mærke at jeg er meget tæt på at komme nu. En stor, rullende orgasme vælter ind over mig, og min fisse kramper så meget sammen om hans pik, at han heller ikke kan holde sig mere og kommer helt oppe i mig i et vældigt brøl. Vi synker sammen på sengen. Sæden løber som en lille varm bæk ud af min godt brugte fisse.

Han betragter mig igen. Tager en slurk hvidvin. Kan ud af øjenkrogen se, at pikken rører på sig. Han er en flot mand og er bestemt heller ikke genert over sin krop. Han kryber længere ned i sengen og spreder mine ben. Langsom begynder han nu at slikke mig. Hans tunge danser som en lille sommerfugl først rundt på min klit og så ned mellem mine skamlæber. Han skiller dem forsigtigt ad med sine fingre, så han rigtigt kan se og komme til. Tungen spiller, sutter, slikker og samtidigt tager han nu et par fingre direkte op i den bløde fisse og masserer mig indvendigt. Mit underliv dunker og pulserer med varme og lyst af den intensive behandling. ”Uhmm, du smager godt” siger han og slikker ivrigt mine safter i sig. Tungen bliver ved og ved og til sidst må jeg overgive mig helt i hans vold og kommer i en kæmpe orgasme, mens han stadig knepper mig skønt med sine fingre. Min krop spændes som en bue og jeg holder næsten op med at trække vejret. Min fisse skælver og kramper.
Pludselig er han ovenpå mig og jeg mærker igen den skønne stive pik der nu trænger ind i mig forfra. Han løfter sin overkrop op og kører rytmisk pikken frem og tilbage. Min fisse brænder af vellyst og jeg kan ikke andet end bare stønne og nyde det. Jeg vil tage om ham, men han flytter mine hænder og holder mine arme fast i et jerngreb over mit hoved. Han tager hvad han vil have og det føles skønt! Han kikker mig dybt i øjnene og knepper mig hårdere og hårdere. Hurtigere og hurtigere. Pikken bare hamrer løs som et stempel i min liderlige, villige fisse. Han bliver mere og mere stiv og hård og igen kommer han i et løvebrøl, mens han afleverer en stor og varm ladning dybt inde i mig.
Med en tilfreds smil om læberne, trækker han den stadig stive pik langsomt ud af mig og kysser mig blidt på halsen. ”Tak for dejlig sex, søde. Det var værd at køre efter”. Vi ligger lidt og småsnakker. Så rejser han sig og går ud i bad. Jeg bliver liggende på sengen. Helt udmattet og ør oven på den omgang. Da han har taget tøjet på og redt de viltre lokker, kysser han mig farvel og sender mig et varmt smil, da han går ud af den tunge hoteldør. Der er helt stille i værelset nu.
Da jeg træder ud af elevatoren ser jeg mit ansigt i et spejl. Mine kinder blusser og øjnene er blanke. Mon jeg lugter af sex? På trods af sæbe og shampoo? Den unge receptionist er der stadig. Jeg prøver at gå med sikre skridt og uden tøven mod skranken, men mine øjne flakker vist lidt. ”Tak for i dag. Måske kommer De igen en anden dag, Frue ?” siger han og kikker mig direkte i øjnene. Ja, måske gør jeg, tænker jeg……

porno med danske piger