Vidunderlig oplevelse på stranden

SPAR MANGE PENGE

Han virkede da engtlig meget uskyldig, kikkede da også på hans shorts, men kunne nu ikke se nogen tydelig bule. Han havde sikkert ikke opdaget at jeg havde ligget og onaneret…

SEX I DAG?

Det var i begyndelsen af juni, 2008. Jeg havde lige fået udbetalt ferie penge, og besluttede mig for at leje et sommerhus ved Hvide Sande for en uge. Hunde dyrt, men trængte til at komme væk og bare slappe af alene, efter at være brudt op med min fyr.
Det blev den bedste uge i mit liv, og åbnede mine øjne for en ny dejlig erfaring.
Det er grundet denne erfaring, at jeg har lavet profil på Sexfriends. dk

Den første dag i huset fik jeg mig installeret og købt ind. Kikkede på stranden, der var mere menneske fyldt end jeg engtlig bryder mig om. Men pyt, gik en lang tur, og fandt et par gode steder at ligge og tage sol ugenert.
Næste dag var det bare afsted hen på formiddagen. Solskin og varmt, så jeg gik i min bikini med en let slå-om nederdel over. Tog en køle taske med, et par øl, sol olie og håndklæde. Der var mange på stranden, men efter en times tid vandring, fandt jeg et ugenert sted. Eller det troede jeg da. Smed toppen og nederdelen, kikkede rundt en extra gang og smurte mig med olie. Masserede den blidt og kærligt ind. Også fissen, for der vil man jo nødig blive skoldet. Lagde mig godt tilrette.
Kender du den fornemmelse af, at der er nogen der kikker på en, selv om man ikke kan se nogen ? Jeg havde den fornemmelse, så det var svært at slappe rigtigt af.
Men solen bagte så dejligt, og snart lå jeg med lukkede øjne og bare nød det. Uden engtlig at tænke over det gled min ene hånd kærtegnende over mine bryster, mave og ind under trussen. Onanerede blidt. Det var så dejligt og afslappende.
Pludselig hørte jeg en rømmen. Forskrækket fik jeg hånden til mig, og satte mig op.
Der stod en meget ældre mand foran mig. Stod bare der i Bermuda shorts, med stor behåret ølmave hængende ud over hans livrem. Ikke noget kønt syn.
Han undskyldte at han havde forskrækket mig, men han var på vej hjem og ville høre om jeg kunne undvære lidt sol olie for han havde ikke fået noget med sig.
Jeg så nærmere på ham, og han virkede da engtlig meget uskyldig. Jeg kikkede da også på hans shorts, men kunne nu ikke se nogen tydelig bule. Han havde sikkert ikke opdaget at jeg havde ligget og onaneret.
Naturligvis havde jeg extra olie, og tilbød at smøre hans ryg.
Han satte sig ved siden af mig og jeg smurte hans ryg ind. Det var tiltrængt. Den var allerede lyserød. Selv smurte man sig ind på maven.
Vi sludrede lidt sammen, og jeg åbnede to øl til os. Han var meget sød og dejlig afslappende at tale med. Navnlig kunne jeg godt lide at han helt åbenlyst kikkede op og ned af mig, inden vi igen tog øjenkontakt.
Jeg sagde at jeg lige ville ud og svømme lidt, og han tilbød venligt at blive og “holde øje med at jeg ikke druknede”. En hurtig dukkert og jeg var oppe igen. Nu bagte solen hårdt ned på os, så jeg ville gå hjem. Jeg samlede mine ting sammen, tog nederdelen og bikini toppen på. Da vi skulle i samme retning tilbød han venligt at bære min taske.
Jeg kan ikke forklare hvorfor, men da vi kom nærmere byen, hvor der var mange mennesker på stranden, gik vi hånd i hånd. Vi gik op til mit sommerhus, klædte os af for at gå i bad sammen, for at få skyllet olien og saltet af.
Wow, det var sandelig ikke kun hans mave der var stor. Da han trak sine boxer shorts af, hang hans pik tyk og slapt ned til midt på låret. Jeg prøvede at lade som ingenting, men kunne mærke jeg blev rød i hovedet. Skyndte mig ind og åbnede for bruseren. Stod og nød det varme vand, da han trådte ind. Han stillede sig under bruseren og begyndte at sæbe mig ind. Blidt og omhyggeligt blev jeg sæbet ind. Overalt. Kunne mærke hvordan jeg blev varm, og mine brystvorter blive stive og hårde. Han var da heller ikke helt upåvirket længere. Hans pik havde rejst sig noget. Vi skiftede plads, med vandet løbende ned over mig, sæbede jeg ham ind. Begyndende med ryggen, balderne, ned af benene, og så op igen. Han vendte sig og hans bryst og mave blev vasket. Med rigeligt sæbe i mine hænder satte jeg mig på knæ og tog om hans pik. Gned den blidt, og blev belønnet med fuld rejsning. Trak forhuden tilbage og vaskede hovedet, masserede hans nosser, fortsatte så ned over lårene. Da jeg løftede hovedet, var hans pik hoved lige ud for min mund. Stort glat mørkerødt. Det var for meget for mig. Jeg kyssede det og lod det glide ind i min mund. Tog pikhovedet i munden og lukkede mine læber onkring glans. Lod min tunge glide rundt om det dejlige hoved, mens jeg sugede. Vandet fossede ned over mit hoved, så jeg kunne ikke høre ret meget, men pludselig var det som om pikken voksede yderligere i min mund, og spermen sprøjtede ud i hårde stød. Det kom så overraskende for mig, at jeg slugte det meste, inden jeg kunne trække mig tilbage. Jeg trak hovedet til mig, gned hans pik så det sidste sperm sprøjtede ud over min hals og mund. Rejste mig op, og vore læber mødtes i et åbent dybt tungekys.
Vi gik ud af badet og ind til sengen. Jeg var så liderlig, og han havde stadig stiv pik.

porno med danske piger