Pensionister har også behov for sex og lir

SPAR MANGE PENGE

Jeg er 22 år, 190 høj og rinlig muskuløs da jeg træner en del, og går op i at holde min krop ved lige. Jeg har altid haft en kæmpe fantasi om at være sammen med en ældre kvinde, men chancen har aldrig budt sig, desværre. Mit job indebærer at jeg tit skal løbe i Brugsen og købe ind. Det er snart blevet en vane, og jeg møder derfor mange af de samme mennesker hver dag. En af disse mennesker er en ældre dame, ja faktisk er hun pensionist på en ca. 65 år.

Jeg ved godt at det lyder ret mærkligt, men man kan se på hende at hun har været rigtig smuk i sine unge dage, og er stadig det jeg vil kalde en flot kvinde, selvom hun nu har gråt hår osv. Ella som jeg har fundet ud af hun hedder har altid smilet pænt til mig, og vi havde også fået småsnakket en del i køen imens vi ventede på at blive betjent.

Vi snakkede om meget forskelligt, og jeg fandt ud af at hun havde en fed sans for humor og også endda kunne være en smule pervers engang imellem. En dag stod vi i køen og ventede på vores tur. Ella fik øje på et Rapportblad hvor der stod noget om unge fyre og ældre kvinder der dyrkede sex sammen.

Hun tog bladet op, og begyndte at grine skummelt til mig.
Jeg spurgte hvad det var hun læste om, og hun fortalte hvad det var, og sluttede med at det lød meget dejligt at have sådan en ung tur til at “ordne nogle ting for hende” i ny og næ. Jeg tænkte ik helt over hvad hun sagde, og kom til at sige at jeg da godt kunne hjælpe hende hvis det var.

SEX I DAG?

Vi tænkte begge lidt over hvad det var vi havde sagt, og begyndte så at grine lidt forlegent. Det var første gang jeg så på Ella som et sexuelt væsen. Jeg kiggede nærmere på hendes krop, og selvom det hele hang en smule, havde hun stadig nogle virklig store bryster og en dejlig stor men fast røv. Ella satte bladet fra sig igen, og stilte sig foran mig i køen. Hun satte sine ting på samlebåndet, men tabte nogle af sine varer. Jeg bukkede mig ned på samme tid som hende, og da jeg greb ud efter varerne kom jeg til at plante hele min hånd på hendes ene bryst. Under andre omstændigheder havde jeg nok fjernet hånden hurtigt, men et eller andet gjorde at jeg lod den hvile på Ellas bryst i et lille stykke tid før jeg rejste mig.

Jeg havde fået en lille boner på, og da Ella rejste sig op, trykkede hun sig ind imod mig, så min pik blev trykket imod hendes røv. Hun fniste som en lille pige, og jeg blev helt rød i hovedet. Da vi kom ud af Brugsen spurgte Ella om jeg ville hjælpe hende med at bære hendes varer hjem til hende da hun jo var en ældre dame. ‘Du HAR jo lovet at hjælpe mig’ sagde hun med en skummelt smil. Hun boede tæt på og det tog ik lang tid før vi var kommet indenfor i hendes lejlighed. Den var lille, men meget pæn og med moderne møbler. Vi satte hendes varer på plads, og satte os for at få en kop kaffe. Jeg skulle snart være tilbage på jobbet, men synes det var utroligt spændende at snakke med Ella.

Vi fik rimlig hurtigt drejet snakken hen på sex, og hun fortalte mig en masse historier om hvad hun havde lavet da hun var yngre. Flere af hendes historier røg lige i skridtet på mig, og jeg fik hurtigt en stor stådreng i mine bukser. Ella kiggede over på den, og jeg prøvede diskret at skjule den under en pude. Ella sagde til mig at en ‘ståpik’ var noget af det flotteste i verden og at jeg ikke skulle prøve at skjule den.

Jeg gjorde hvad hun bad mig om, og pillede den faktisk ud af bukserne og sad og legede lidt med den i hånden. Ella smilede, og fortalte videre om sine oplevelser og lyster. Jeg spillede mere og mere, og begyndte at kunne mærke at jeg skulle sprøjte jo mere Ella fortalte. Hun spurgte om jeg havde brug for at få lettet trykket, og til det kunne jeg kun svare ja. Til det sagde Ella at det måtte jeg meget gerne gøre foran hende, da hun elskede at se en stor pik sprøjte. Jeg stilte mig op, og lad sæden vælte ud af min pik ud over hendes sofabord. Ella sad mere el. mindre og klappede i hænderne og roste mig for at jeg havde turdet gøre det foran hende. Hun fortalte at hun ikke længere kan dyrke sex da hun har fået fjernet underlivet pga. kræft.

Vi snakkede lidt mere og hjalp hinanden med at tørre op, og sagde så pænt farvel til hinanden med et stort kram. Jeg har tit været på besøg hos Ella efter det, hvor hun både har spilleet min pik af og suttet den af på mig, det er altid endt med at hun har siddet og klappet når jeg er kommet og sprøjtet min sæd ud over det hele.

porno med danske piger