Et godt tilbud

SPAR MANGE PENGE

Jeg vil høre, om du vil lægge gener til et barn, jeg gerne vil føde? Jeg blev totalt overrasket, og tankerne fløj på kryds og tværs gennem mit hoved. Efter en stund…

Jeg er enkemand på 62 og dyrker en del sport: Især badminton og tennis.

De seneste år har jeg opgivet singlekampene og spiller mest mixdouble. Min tennismakker hedder Line og er også min nabo. Hun er alenepige og ca.30 vil jeg tro. Vi har spillet sammen i godt 3 år og har det rart i hinandens selskab.

En aften vi kom hjem fra en kamp, kørte hun ind i sin carport (som hun plejer!) men sagde så:

– Går du ikke med ind? Der er noget jeg har tænkt længe over og vil gerne høre din mening! Jeg vil lokke med et glas rødvin.

Jeg blev anbragt i en sofa, og straks fik Line tryllet rødvin, chips og druer frem. Hun satte sig i sofaens anden ende.

Hun var synligt nervøs. Nå, tænkte jeg, nu vil hun nok meddele, at hun ikke længere vil være min tennismakker.

Men jeg blev overrasket

Endelig Line sagde noget: “Jens, jeg synes, du er et meget sympatisk, intelligent og et empatisk menneske. Du har alle de egenskaber, jeg beundrer. Derfor vil jeg spørge dig om, du vil gøre mig en tjeneste – jeg skal nok gøre arbejdet, og du skal kun gøre det du har lyst til.”

Lang pause.

– “Hvad drejer det sig om?” spurgte jeg.

– “Jo, jeg vil høre, om du vil lægge gener til et barn, jeg gerne vil føde?”

Jeg blev totalt overrasket, og tankerne fløj på kryds og tværs gennem mit hoved.

Efter en stund (jeg ved ikke hvor længe) sagde jeg: “Det vil jeg gerne, men på en betingelse: Jeg vil følge barnets opvækst, som en gammel onkel eller hvad du vil kalde mig”.

Hun nærmest fløj gennem sofaen og gav mig et rigtigt tantekys og sagde: “Ihh, det var præcis det, jeg havde håbet på du ville sige.”

Nyt kys, men denne gang prøvede hun lidt forsigtigt med en smule tunge.

Så rejste hun sig op, gik i køkkenet og kom retur med champagne og to glas.

Proppen sprang og glassene blev fyldte.

Men inden vi nåede at skåle, sagde jeg: “Jeg kan altså nok kun lave pigebørn. Ikke at det gør noget, men du skal bare vide det!”

– “Hvorfor dog det?”

– “Drengesædceller er hurtige, men lever kun kort tid. Pigesædceller er langsommere, men lever meget længere. Med mit sexliv er der sikkert kun pigesædceller i nuværende produktion!”

– “Årh ikke andet. Det skal vi nok klare. Men nu skal vi skåle og når man skåler i champagne, skal man stå op”

Jeg rejste mig og hen til hende og fik et glas.

SEX I DAG?

– “Det er en stor skål, så der skal tømmes helt i et drag!”

Det gjorde vi så. Line tog glassene og stillede dem på bordet.

– “Så er det arbejde”, sagde hun. Gav mig en dejlig krammer og et rigtigt tungekys alt mens mine bukser blev knappet op. De faldt helt ned om anklerne.

Hun gled ned på knæ og trak mine underbukser helt ned. Min pik var pludselig kommet i voksealderen.

Line tog den i munden og suttede langsomt og bestemt. Hendes ene hånd nulrede mine nosser – pegefingeren nussede mit mellemkød.

Hun gjorde det fantastisk godt. Det var tydeligt, at det havde hun prøvet mange gange før. Min orgasme kom med kort varsel, og hun slugte det hele.

– Det der bliver du altså ikke gravid af!” sagde jeg

Hun grinede, mens hun rejste sig op “Nej men jeg vil hellere have en dreng, så der skulle lige ryddes op på lageret!”

Line knappede sine bukser op og trak dem af. Ingen trusser! Blusen forsvandt og bh’en væk i et snuptag. Hun begyndte at trække min t-shirt af, mens hun sagde: “Træd ud af dine bukser.

Hun trak mig hen til sofaen og tog champagneglassene og flasken. “Kom!” og hun gik ind i soveværelset.

Vi skålede igen i champagne, og Line sagde “Det var en aperitif eller opvarmning. Nu skal du lægge dig ned på ryggen på sengen.”

Jeg placerede mig godt inde på sengen, og Line kravlede efter, mens min pik blev nulret. Den begyndte så småt at vokse (Man er jo ikke 20 år længere!), og den var blevet godt halvstiv, da Line satte sig over skrævs på mig. Da hun var godt våd, gled pikken nemt helt i bund. Det kunne den lide og voksede sig straks helt stiv.

Hun kørte lidt frem og tilbage, hvorefter hun lagde sig helt udstrakt oven på mig og bevægelserne blev kortere, men absolut ikke ringere.

Når vi havde vundet en kamp, gav vi altid hinanden en rigtig krammer, men at mærke hendes nøgne bryster mod mit, var en oplevelse værd.

Vi tungekyssede ihærdigt.

Pludselig stoppede hun og hoppede helt af. “Der mangler noget!” I en skuffe ved siden af sengen fandt hun en flaske med massageolie. Min overkrop og pik blev smurt ind, og hun gjorde tilsvarende på sin egen krop.

Hurtigt indtog hun vores stilling fra før, og nu gled vi rundt på hinandens kroppe, mens vi blev mere og mere seksuel ophidsede.

Efter nogen tid satte Line sig op. Jeg nulrede hendes bryster. Hun kørte rundt på pikken med stadig større fart.

– “Klem lidt hårdere på mine bryster”, stønnede hun.

Jeg adlød, hun stønnede højere og hyppigere, og pludselig brølede hun sin orgasme ud, og faldt helt slap ned på mig.

Jeg har aldrig været vandt til, at kvinden fuldstændig havde initiativet. Derfor vippede jeg hende af, så hun lå på ryggen ved min side. Pikken faldt ud undervejs.

Hurtigt anbragte jeg mit hoved mellem Lines lår, og jeg begyndte at slikke hendes klitoris. Smagen var pragtfuld. Min tommelfinger godt ind i kussen og et par fingre nærmede sig roligt hendes røvhul.

Line gryntede lystent og små sukkende. Mine fingre nåede frem til røvhullet, hvilket resulterede i højlydt, veltilfreds stønne lyde, og hendes skød blev presset hårdt mod min super aktive tunge!

Nok en orgasme rullede gennem hende!

– “Time out!” stønnede hun.

Jeg rullede hende om på maven. Klaskede hende nænsomt i røven og hev hende op på knæ. Hurtigt pressede jeg pikken ind i kussen, og begyndte insisterende at køre pikken ud og ind. Mine nosser klaskede mod hende. Med et fast greb og hendes hofter satte jeg tempoet op, da min pik nærmede sig klimaks.

– ” Klask min røv!” små skreg Line.

Det gjorde jeg et par gange, så kom min orgasme drønende.

Begge faldt vi slappe ned på sengen.

– “Hold da helt op, hvor var det lækkert!”, sagde Line. “Vi skal lige have en champagneskål – det har vi fortjent!”

– “Efter god sex har jeg lyst til noget at spise”, sagde hun. “Hvad siger du til noget ost, flutes og den rødvin vi startede med?”

Vi sad nøgne ved sofabordet og indtog nogle ostemadder og nød hinanden.

– “Arbejde er jo ikke så slemt, når det er sådan en nydelse”, sagde hun. “Så nu er det bare at knokle på til der er gevinst! – derefter er det ikke arbejde, men bare intens nydelse. Hold kæft, hvor bliver det en skøn tid”

Hun lænede sig frem og greb min pik.

– “Er der mon flere skud i bøssen i dag?” grinede hun.

Det resulterede i lidt hyggeligt brydekamp, hvor vi begge endte på gulvet, hvor Line red mig vildt. Da min orgasme lurede i det “fjerne”, rullede vi rundt i den gode gamle missionær. Hun slyngede benene rundt om mig, og efter et intens forløb fik vi begge aftenens sidste orgasmer.

porno med danske piger