En nat på bar X

SPAR MANGE PENGE

Stod med ryggen til og kunne mærke hvordan hans hænder legede med mine baller. Han listede en hånd op under nederdelen. Men jeg kunne da ikke være Erik utro…

SEX I DAG?

Da jeg var 18, blev jeg student, er normalt ikke meget for at gå i byen og feste, men nogle venner og veninder lokkede mig med på bar X i København. Vi var ca 10 afsted og man kan jo godt danse og have det sjovt, uden at drikke sig fuld.

Aftenen startede godt og jeg flirtede mig væk fra en taxa regning. Jeg modtog en sms fra min daværende kæreste, Erik, og han kunne desværre ikke komme med alligevel. Jeg blev pænt ked af det, men jeg rystede det af mig på dansegulvet. Jeg nød hvordan musikken fik mig til at svinge rundt og da “summer of 69” kom igennem, gik det vildt for sig. Vi dansede frækt op af hinanden og tiltrak en del opmærksomhed. Især fra en høj og flot mand fra baren. Han gjorde tegn til at vi skulle komme hen til ham og han bød på lækre drinks for at fejre vores huer. Der var noget ved ham. Måske var det stemningen, de våde drinks eller mit savn efter Erik der gjorde det, men jeg begyndte at flirte med ham. Og selvom han havde en ring på, så flirtede han sgu igen. Jeg stod med ryggen til ham og jeg kunne mærke hvordan hans hænder legede med mine baller. Han listede en hånd op under nederdelen og jeg nød det. Men jeg kunne da ikke være Erik utro. Nej, tænkte jeg og besluttede mig for at gå på wc og så tage hjem. Jeg undskyldte mig med at “man køber ikke drinks, man lejer dem.” Da jeg var færdig og var ved at vaske hænder, kom der en ind af døren. Det var manden fra baren. Havde jeg på en eller anden måde inviteret ham herind? Jeg glemte alt om det, da han gik hen imod mig og sagde: “Skal vi ikke gøre denne nat speciel?” Jeg bed mig selv i læben og gik hen imod døren. Men han låste den og trak mig hen til vasken. Jeg begyndte langsomt at tage tøjet af og jeg nød synet af ham, da han tog tøjet af. Vores øjne vandrede og pludselig lå vi i en 69´er på gulvet. “Sæt dig helt ned på mit ansigt.” Han begyndte at pirre min fisse med hans tunge og hans fingre legede med min klit. Uhm, jeg begyndte at gynge frem og tilbage. Mine patter svingede frem og tilbage og jeg så hvordan hans pik begyndte at stritte. Jeg tog den i munden og han begyndte at støde op i min mund, imens han blottede min numse og stak en finger op. Uhm, kunne mærke at han var tæt på, så jeg kravlede af og satte mig på hans pik. Jeg begyndte at ride ham og hans hænder fandt hurtigt frem til mine vorter, som han klemte blidt. Vores smaskelyde fyldte rummet. Ud af det blå, fik han mig om på alle 4 og pressede sig ind i mig, lige inden han kom. Han klaskede mig hårdt i numsen og bad mig slikke hans pik ren. Dét gjorde jeg gerne. Vi gik ud fra wc´et og en hel flok piger stod og ventede. De fniste da de så os. Jeg var ligeglad. Han betalte i baren og kyssede mig farvel. Jeg så ham aldrig igen, men jeg har et 13 + i min hue fra ham.

Jeg valgte at fortælle Erik om min nat. Han valgte så at fortælle mig, at grunden til at han ikke var der, var at han også havde haft en vild nat. Vi slog op med et smil, men vi er stadigvæk venner.

porno med danske piger