Min første gang med en utro kvinde

SPAR MANGE PENGE

Det tredje kys er heftigt. Jeg presser min godt stive pik imod hendes mave og nu kan jeg mærke hendes tunge søge min. Så mærker jeg Annie tage om min pik…

Jeg har været single fra jeg var 25 år til jeg passerede de 50, fordi jeg nød min frihed og ikke havde behov for at have en kvinde, ved min side hele tiden og fordi jeg ikke kunne se mig selv i et fast parforhold. Jeg havde stadig lyst til sex, så jeg måtte finde ud af hvordan jeg kunne få sex uden at nogen stillede krav til mig og med lille risiko for at såre nogens følelser. Svaret blev gifte kvinder. Jeg kan i sagens natur heller ikke stille krav til dem. Jeg fandt hurtigt ud af der var en meget lille risiko for at en kvinde som var utro med mig fik lyst til at forlade sin mand til fordel for mig, fordi alt det ophidsende og spændende ved situationen jo så ville forsvinde og de kvinder jeg har kendt kunne ikke drømme om at forlade deres mænd og de forsømte dem heller ikke. Dette er historien om min debut på dette område.

Hej igen, hører jeg en velkendt stemme sige og jeg ser op fra festprogrammet. Annie og hendes mand sætter sig ved bordet over for min kollega og mig. 2 timer forinden stod min kollega og jeg i kø bag ved Annie i en forretning lige ved siden af hotellet. Annie er kommet til at glemme at lukke sin pung, så da hun vil betale vælter det ud med mønter på gulvet. Flere bukker sig ned for at hjælpe og jeg får skrabet en del mønter sammen. Du skal nok tage den anden handske af også, siger jeg til Annie og vil lægge mønterne i hendes hænder. Måske skyldes det den tindrende frost uden for, men da jeg rører ved Annies hånd får vi begge et elektrisk stød. Annie står og ser på mig i flere sekunder som om der kører en film for hendes indre blik før hun kommer til sig selv igen og sender mig et meget varmt smil og rødmer lidt forlegent. Vi griner lidt af situationen og fortsætter vores ærinder.

SEX I DAG?

Annie, hendes mand, min kollega og jeg sidder og hyggesnakker efter kort tid og det fortsætter under hele middagen. De er et nydeligt par sidst i trediverne. Annie er høj og slank. Elegant og sexet klædt. Blondine med lange bløde krøller. Gode nødder. En mørk bluse med dyb udskæring. Fast bagdel. En stram og opslidset nederdel der sidder som støbt på hende. Et par sorte strømper smyger sig op af hendes ben. Annie er klædt på til fest. Jeg fornemmer at Annie nogle gange tager øjnene hurtigt væk, når jeg kigger på hende. Først tror jeg det er tilfældigheder, men efter nogle gange går det op for mig at Annie måske sidder og betragter mig. Efter middagen rejser Annies mand sig for at gå. Jeg siger til dem at der også er levende musik, men han skal nå et fly. De kysser og Annie krammer ham med en intensitet der overrasker ham lidt mens han siger, Mor dig nu rigtig godt, skat.

Lyset bliver dæmpet så der kun er hyggebelysning ved bordene. Musikken starter. Jeg snakker lidt med min kollega, men efter 20 minutter smiler jeg varmt til Annie og byder hende op til dans. Jeg ser antydningen af et lidt sløret blik i hendes øjne og tænker automatisk at Annie måske er liderlig. Griner lidt af mig selv. Du tager fejl. Det gjorde jeg ikke. Ved første langsomme dans, trykker jeg Annie ind til mig, mærker et par hårde brystvorter gennem hendes bluse og så er min pik klar. Der er mindst 200 på dansegulvet og vi står tæt i den dæmpede belysning. Normalt er de allerførste kys lidt søgende før man giver sig hen. Men ikke med Annie. Det første kys er varmt. Det næste kys er dybt. Det tredje kys er heftigt. Jeg presser min godt stive pik imod hendes mave og nu kan jeg mærke hendes tunge søge min. Så mærker jeg Annie tage om min pik. Der kommer et stort klynk fra Annie og et voldsomt støn ud af hendes næse. Jeg ser igen Annie i øjnene og nu er hendes blik meget fjernt. Jeg kunne kneppe hende lige her på dansegulvet og jeg tror ikke Annie ville gøre modstand. Det ophidser mig voldsomt. Jeg får krammet hendes nederdel lidt op. Lægger min hånd på hendes lår og mærker kanten af en blonde. Selvsiddende strømper. Jeg lægger min hånd på det bare stykke af hendes lår helt oppe ved hendes trusser uden at røre ved dem. Klemmer til og presser op af. Hendes ben skælver. Det er som om der er direkte forbindelse fra hendes lår op igennem hendes fisse og ud i kroppen. Annie trykker sin mund imod min skulder. Det gibber så længe i hendes krop så jeg tror det aldrig stopper. Der kommer det ene halvkvalte støn fra Annie efter det andet før hun synker sammen i mine arme så jeg må slippe taget om hendes lår og holde godt fast i hende med begge arme. Annie havde lige fået en strøm af orgasmer lige midt på dansegulvet. Der går et lille øjeblik. Annie har sundet sig lidt og hun smyger sig ind til mig. Så hører jeg Annie med grøde i stemmen sige, jeg vil ha’ dig i nat.

Jeg lejer et hotelværelse. Vi er lige kommet inden for døren og Annie vil gå hen til sengen. Jeg griber hårdt fat i Annie og skubber hende op imod væggen. Annie udbryder, hvad vil du, og smiler lidt forlegent? Jeg vil kneppe dig op af væggen der. Annie var omkring de 175 cm så jeg tænkte at det var der nok ikke mange der havde gjort ved hende. Hvis nogen overhovedet. Jeg er selv rimelig veltrænet. Annie får igen trance blik. Jeg trækker hendes bluse af og Annie strækker villigt sine arme. Jeg ser hendes pænt store bryster pakket nydeligt ind af en meget feminin og ultra tynd silke BH der nærmest føles som en del af hendes hud.

Jeg står foran Annie. Knapper mine bukser op og lader dem glide ned om fødderne. Min pik presser mine boxershorts ud af i grotesk grad. Annie dykker ned. Flår mine boxershorts af. Griber om min pik med begge hænder og lukker sin mund omkring min pik. Med en grådighed jeg sjældent har oplevet sutter og slikker Annie min pik med smaske lyde og dybe støn. Jeg hiver Annie op igen. Flår hendes BH og hendes silketrusser af så Annie nu kun har sin nederdel og sine sorte selvsiddende strømper på. Så hiver jeg hendes nederdel op omkring livet på hende og løfter Annie op af væggen. Annie griber godt fat i mine skuldre og slår sine ben omkring mig. Jeg fører min pik hen foran hendes fisse og lader den lige glide lidt indenfor. Kører et par gange kort op og ned. Knep mig nu hører jeg Annie stønne og jeg presser min pik op i hende. Hun er stram men meget våd. Så knepper jeg Annie hårdt op af væggen. Jeg mærker Annie er ved at komme og Annie fremstønner kom i mig, kom i mig, kom i mig. Da jeg mærker hendes første krampetrækning støder jeg en gang dybt og hårdt. Holder presset. Annie ser på mig med store blanke og bedende øjne. Hun skal lige til at kysse mig da hendes blik bliver sløret. Så lukker hun blidt sine øjne og krampetrækningerne ruller gennem kroppen på hende. Annie presser sin fisse imod mig for at få de sidste krampetrækninger med. Så sprøjter jeg dybt oppe i hende og da jeg ikke har haft sex et stykke tid bliver mine kugler bare ved med at pumpe løs så de til sidst er helt ømme.

Jeg vågner næste morgen. Annie og jeg ligger tæt omslynget i sengen under dynen. Jeg har sovet på ryggen med Annie i mine arme og begynder at tænke på nattens begivenheder. Det tænder mig igen. Annie er også vågnet nu. Hun løfter sit hoved med et gisp. Ser sig omkring og op på mig. Da hun får øje på mig sender hun mig det mest søvnige, afslappede og varme smil jeg nogensinde har fået. Jeg begynder at kæle for Annie, men hun stopper mig. Jeg er for øm siger hun og trækker dynen til side, så jeg kan se en meget opsvulmet fisse og store pletter på lagnet fra min sperm som er løbet ud af hende i løbet af natten.

porno med danske piger