Jane var plukkemoden

SPAR MANGE PENGE

Vi fortsatte turen til vores arbejdsplads. Vi aftalte at mødes til frokost på direktionsgangen. Vi så på hinanden på afstand. Jeg pegede på døren indtil toilettet…

Jeg havde denne oplevelse for 5-6 år siden og kom i tanke om den da nytårsfortsætter var til diskussion på mit arbejde. Jane bor på den samme vej som mig, men ud over det er hun også en arbejdskollega. Faktisk bor der ikke mindre end 3 af mine kolleger på samme korte villavej og da vi kommer godt ud af det med hinanden besøger vi hinanden jævnligt. På arbejdet er Jane sekretær for lederne i direktionen. Ikke umiddelbart en man bemærker og da hun også kan virke lidt striks og regelret opfatter de fleste hende som en snob, men det er kun fordi de ikke kender hende privat. I små selskaber og på tomandshånd er Jane faktisk ret sød og ikke uden humor og selvironi, men udadtil og i større forsamlinger er hun typen der går i et med tapetet.

Jeg ved dog at hendes strikshed skyldes at hun er perfektionist og at hun er genert i større forsamlinger p.g.a. sin højde som er over 1.80. Hun er lidt højere end sin mand, Erik. Ud over det er hun slank, men ikke helt uden former så hendes ben er faktisk ret flotte, men hun viser dem aldrig da hun altid går med bukser. Hun ejer ikke en nederdel eller kjole. Hun har et kort sort hår, et sødt ansigt og store mørkebrune øjne. Dengang var Jane 44 år. Hendes mand er medejer i et håndværkerfirma ofte med en 60 timers arbejdsuge.

Jeg var ny i kvarteret med havde kendt mine arbejdskolleger i mange år. Kort tid efter blev jeg inviteret over til Jane og Erik. De har 2 børn. En på 18 var flyttet hjemmefra og så var der Daniel på 12. Jeg opfattede dem som et perfekt ægtepar. Det eneste jeg lagde mærke til denne første aften var at Jane drak det meste af en flaske rødvin. Det overraskede mig fordi jeg kan spotte en alkoholiker på lang afstand. Det er Jane så heller ikke, men en til to flasker rødvin i weekenden er hendes måde at koble af på fandt jeg ud af og har været det konstant i mange år.

Jeg har 3 kilometer til arbejdet i meget bakket terræn, så jeg orkedede ikke at cykle. Alternativet var bybus så jeg begyndte at gå til og fra arbejde året rundt i al slags vejr. En vintermorgen var jeg på vej ned af vejen da jeg kom forbi Jane og Erik’s hus. Jane stod og ventede. Da vidste jeg ikke at jeg denne dag skulle få en meget intens sexoplevelse. Hun møder på samme tidspunkt som mig. Hendes nytårsfortsæt var hun skulle til at røre sig noget mere, men da fritiden var sparsom og hun står med det meste af husholdningen var hendes eneste mulighed også at gå til arbejde om morgenen og så køre med en kollega hjem.

SEX I DAG?

De første mange gange talte vi om løst og fast, men blev også mere og mere fortrolige og en morgen kom vi tilfældigt til at tale om det at være single eller leve i en familie. Jeg er selv single og har valgt et liv uden børn o.s.v. og Jane undrede sig over at jeg altid virkede så glad og hvilede i mig selv. I den forbindelse sagde jeg noget med at jeg ikke troede på ægteskabet som en sammenholdsfaktor, men at de folk som er sammen det meste af livet ville være det uanset om de var gift eller ej. Så sagde jeg at når jeg så på hende og Erik så virkede de som et perfekt ægtepar.

Jane svarede at der er også meget godt, men jeg savner nogen gange at mærke mig selv og Erik. Hvis ikke jeg selv var 1.90 høj, så var jeg skvattet over min hage som ville have ramt jorden. Vi gik længe uden at sige noget. Hvornår har i sidst været sammen spurgte jeg roligt. Vi har ikke været sammen siden Daniel blev født. Vi kom ligesom ikke i gang igen og nu kan vi ikke finde ud af det svarede hun stille.

Jane fortsatte med at fortælle så i stedet for at gå den sædvanlige vej fulgte jeg hende hen af en sti til en lidt mere afsides bænk. Hun havde prøvet at tage sig en elsker efter nogle år, men det gik ikke fordi elskeren ikke kunne indrette sig og stillede krav, så hun havde altså ikke været sammen med nogen i 8 år. Hvad med Erik? Han var gået helt i stå og kompenserede med arbejde. Jeg foreslog at de kunne lære at give hinanden intimmassage, men Jane virkede noget opgivende. Kan du sådan noget spurgte Jane og så mig direkte i øjnene.

Jeg lagde forsigtigt en hånd om hendes nakke og trak hende tættere til mig. Jeg kysser hende først forsigtigt. Så igen…igen… og igen. Kyssende blev længere og længere og da vores tunger mødes griber Jane om mig med en kraft jeg ikke troede mulig og presser os tæt sammen. Jane stønner nu heftigt ud igennem næsen og der kommer små klynkelyde fra hende og nu æder vi nærmest hinanden. Uendeligt langsomt slipper vi taget i hinanden. Jeg ser lige i hendes store blanke mørkebrune øjne. Du trænger vist til at få taget trykket røg det ud af mig uden at tænke over at om det overhovedet giver mening at sige det til en kvinde, men Jane stønner åh ja gør det. Så mødes vi til frokost og så vil jeg få dig til at komme som du aldrig er kommet før, men det virker kun en gang så nyd det, fordi en gentagelse er nok ikke mulig med mindre du venter 8 år igen. Et langt varmt og fugtigt kys bekræfter aftalen. og vi fortsatte turen til vores arbejdsplads.

Vi aftalte at mødes til frokost på direktionsgangen. Vi så på hinanden på afstand. Jeg pegede på døren indtil toilettet og til dem som ikke ved det så er direktionstoiletter lige så store og moderne som badeværelser i et luksushotel. Jane gik derind. Jeg ventede nogle minutter. Gik hen og tog i døren og den var ikke låst.

Jane står i en let og lys skjortebluse. En BH og et par små strittende bryster kunne lige anes. Jeg nærmer mig Jane og kan se at hun står og skælver let med et udtryk i ansigtet som er en blanding af skam, frygt og lyst. Jeg stiller mig foran hende og tager min trøje og T-shirt af. Der er ikke nogen kontorer i umiddelbar nærhed, men der er stadig grænser for hvor meget vi kan larme og står man uden for døren kan man godt høre det. Heldigvis kunne man på lang afstand se om der var optaget. Jeg anede jo ikke om hun stønnede højlydt eller ej, så jeg gjorde tegn til hende om at hun skulle prøve på at være stille. Hun slår blikket ned og jeg begynder roligt at knappe hendes skjorte op mens hun skiftevis ser på det og lukker øjnene. Jeg lader skjorten glide langsomt ned af hendes ryg og en meget feminin hvid BH kommer til syne. En lækker og stil jeg ikke lige havde regnet med. Jeg lader hænderne glide op af hendes ryg og åbner hendes BH samtidig med at jeg kysser hende ned af halsen. Jane lægger sine hænder på mine skuldre. Hun trykker mig ind til sig og begynder at hyperventilere. Korte, ukontrollerede gisp iblandet små klynk. Jeg må få hende til at slappe mere af. Jeg tager hendes BH af og et par dejligt faste bryster kommer til syne. Det var ikke nogen bøjle-BH. Jane borer sine negle ned i mine skuldre da mine læber lukker sig om en meget hård og strittende brystvorte. Der kommer 2 – 3 lidt krafigere støn midt i hendes hyperventileren og hun synker lidt sammen, så jeg tror hun er kommet, men hendes hyperventileren fortsætter endnu mere voldsomt. Jeg rejste mig op og trækker Jane ind til mig. Hun slår armene omkring mig og vi tungekysser samtidig med at jeg presser et knæ op imellem hendes ben. Langsomt begynder Jane at gnide sig op og ned af mit lår og i takt med det stopper hendes hyperventileren og bliver til længere støn.

Jeg slipper Jane og går ned på knæ. Jane placerer igen sine hænder på mine skuldre. Jeg knapper hendes bukser op og trækker dem ned. Et par trusser som matcher hendes BH kommer til syne og de er fugtige af hendes safter. Jane borer sine negle ned i mine skuldre da jeg begynder at trække hendes trusser ned gisper hun voldsomt da trussene slipper hendes fisse. En stor sort dusk kommer til syne. Ikke uplejet, men det er længe siden at den har været trimmet. Jane ligger nakken tilbage og begynder igen at hyperventilere da min hånd glider op af hendes dejlige lår som både er faste og bløde. Det går op for mig at jeg ikke vil få noget ud af at tage hende fordi hun vil komme efter et eller to stød, så jeg tager fat i Jane og placerer hende på toilettet. Spreder hendes ben – lægger en hånd om hendes nakke – læner hende lidt tilbage og bukker mig ned og vi tungekysser. Dejligt med så høj en pige. Det giver en behagelig arbejdsstilling. Jeg lader en hånd glide ned imod hendes fisse. Da min hånd når hendes venusbjerg kommer der et dybt suk fra Jane og uden at røre hendes fisse kæler jeg for hende i en rytme der får Jane til at stønne lidt mere i samme takt. Så presser jeg to fingre op i hende og Jane begynder med lange dybe støn da mine fingre glider ind og ud af hende. Jeg kan se at hun må koncentrere sig voldsomt for ikke at give fuldstændig slip. Efter en 5-6 gange kan jeg mærke hendes fisse begynde at stramme om mine fingre og næste gang hun strammer sætter jeg fuld fart på. Så lyder det som om Jane kun trækker vejret ind 2-3 gange uden at hun ånder ud i mellem vejrtrækningerne. Jeg drejer hendes hovede så hendes mund er ud for min skulder. Nu presser hun sine negle ind i mine arme og så kommer det første orgasmedrøn. 2 gange mere råber hun uhæmmet ind i min skulder. Mine fingre oppe i hendes fisse bliver presset henover hinanden hver gang. Hendes krop skælver og Jane falder helt sammen så jeg må holde fast i hende så hun ikke glider ned af toilettet.

Jeg var selvfølgelig ikke upåvirket af situationen, men kunne godt fornemme at der ikke blev til noget fisse i denne omgang og vi kunne dårligt være længere tid væk uden at nogen ville undre sig, så vi hjælper hinanden i tøjet. Jeg kommer over til dig i eftermiddag siger Jane med det samme. Sidst på dagen er jeg ved at lukke vores EDB-Hotline ned da Jane ringer og siger at vi skal mødes på toilettet igen kvart over fire.

Da jeg lukker døren til toilettet op står Jane allerede i BH og trusser. Jeg går hen til hende og siger tag tøjet af mig. Det gør hun og lidt efter står vi tæt omslynget og tungekysser. Jeg får hurtigt hendes BH af. Bukker mig ned og trækker trusserne af hende. Jeg lader min hånd glide op af hendes lår og presser den imod hendes våde fisse. Åh ja – ja – ja stønner Jane. Jeg rejser mig op og vil have Jane ned på knæ, men Jane siger at det har hun ikke prøvet før. Så sætter jeg mig ned på toilettet og trækker Jane ned over min pik. Hun trykker sig ned til mig og begynder at ride min pik med et dejligt udsyn til hendes bryster som viser at hun også er blevet ganske liderlig igen. Jeg er voldsomt ophidset og regner ikke med at holde ret længer. Ganske rigtigt. Efter få minutter er jeg ved at kommer. Ja – kom bare i mig stønner Jane og jeg sprøjter op i hende. Jane rider mig 2-3 gange og så presser hun sig tæt indtil mig og der kommer et langt støn fra hende. Hun falder sammen og vi sidder tæt og kysser hinanden. Varme lange kys. Jeg tror at jeg elsker dig siger Jane pludseligt, men fornuften har sejret og Jane er stadig sammen med Erik. Jane’s genfundne kontakt med sig selv er også kommet Erik til gode og Jane har fortalt mig at de er begyndt at dyrke sex hvor de risikerer at bliver opdaget. Det tænkte jeg nu ikke på at foreslå dengang Jane og jeg blev fortrolige. Nogen gange skal der ikke så store ændringer til at få gang i et sexliv igen, men så havde jeg jo på den anden side heller ikke fået denne dejlige oplevelse med.

porno med danske piger