Oplæring af den alle bedste slags

SPAR MANGE PENGE

Inden jeg når at fatte noget kommer jeg i en kæmpe sprøjtende orgasme, mine muskler trækker sig sammen i noget der nærmest ligner spasmer, jeg har slet ingen kontrol…

I midten af 1980´erne arbejdede jeg i min fritid som frivillig vagt og koordinator i en forening, en af arrangementer var ”Rock mod racisme”. Det var et arrangement der skulle strække sig over hele weekenden, og vi skulle alle møde op fredag aften på Rådhuspladsen for at sætte scenen, lys og lys op.

Jeg havde lige sendt min kæreste til Spanien sammen med hans 3 kammerater, og var egentligt ikke humør til at være social. Men når man har lovet noget så gør man det, så jeg mødte op, og prøvede at samle alt min entusiasme omkring projektet.

Jeg var knap kommet ind i kommando centralen da jeg blev præsenteret for min med-koordinator, en smuk mand, ca. 35 år (jeg var 19), høj, mørk og med de skønneste sorte øjne. Det var meget tydeligt at vi havde god kontakt fra minut nummer et, men selv om jeg kunne mærke suget i min mave, så havde jeg jo en kæreste, så derfor kæmpede jeg for at holde en afstand så jeg kunne opfører mig pænt.

Efterhånden som weekenden skred frem, havde vi mange sjove timer, der var lange blikke, og flere tilfældige berøringer, men INGEN sex eller kys… søndag aften lukker vi arrangementet ned, og da alt er slukket og lukket KL ca. 22, vender han sig imod mig, og siger ”Nå – skal vi tage en taxa hjem til mig få slukket vores liderlighed ned”.. Jeg blev dybt rystet, det skal siges at jeg er temmelig sikker på at det ikke kun var mig der hørte det, men omvendt – var jeg så også sikker på at sætningen var KUN til mig.

Hvorfor jeg tog med i den taxa kan jeg ikke forklare, men jeg tog med. Han satte sig på forsædet, og jeg på bagsædet, det viste sig at han boede i nærheden af min kæreste og jeg. Vi ankom til hans hus, han steg ud, og ligeså gjorde jeg. Vi kom ind i huset, og han fandt 2 kolde øl frem. Huset var ganske lille, og selve dobbelt sengen stod midt i stuen. Jeg stod der med min øl og anede ikke hvad jeg skulle gøre…

Men heldigvis er jeg taget hjem med en handlekraftig mand, han kommer hen til mig – kigger mig dybt ind i mine øjne, tager min øl, og begynder langsom men sikkert og pille alt mit tøj af, stykker for stykke bliver jeg afklædt og kysset hver gang et nyt stykke krop er bart. Nænsomt bliver jeg løftet op i hans arme, og lagt over i midten af den store dobbeltseng. Han stiller sig ved sengen, og iagttager mig i nogle minutter, jeg ligger bare der, er nu temmelig liderlig, men nok også en lille bitte smule bange, tankerne farer rundt i mit hoved, og jeg når at tænke at ingen ved hvor jeg er, og jeg kender faktisk kun hans fornavn, faktisk ved jeg ikke præcis hvor jeg er, kun at jeg er i samme kvarter som jeg selv bor.

SEX I DAG?

Efter en lille tid, tager han selv sit tøj af, der er ingen hastværk, han lægger både mit og hans tøj pænt sammen på spisebordet, og der må jeg så bare lægge og vente…. Rummet er dejligt varmt, brændeovnen brænder lystigt, og indeni mig begynder der at brænde en liderlig ild.

Da han har taget alt sit tøj af, går han ud af rummet, og kommer tilbage med en stor flaske massageolie, han bede mig om at lægge mig om på ryggen, hvorefter han smører hele min bagside af min krop ind i varm massageolie, så bliver jeg vendt om på forsiden, og nu er det så mine bryster han starter med at smører ind, herefter bevæger han sig ned over min mave, og da han når til mit Venus bjerg, finder han olien frem igen og hælder lidt ned i mellem mine ben… Min fisse bliver nu masseret efter alle kunstens regler, han er alle vegne, hans fingre smutter ind og ud af mig, og min liderlig stiger i takt med at hans tempo stiger, han har sat sig imellem mine ben, han sidder på knæ, og hans pik står og stritter smukt ud i luften. Jeg har stadig ikke rørt ham, og han viser mig tydeligt, at det skal jeg heller ikke.. Faktisk lægger han mine arme på kryds bag mit hoved, og fortæller mig at nu vil han vise mig hvad nydelse er… Mærkeligt at lægge der, være fuldstændig tændt og ikke rører en fingre, men må også indrømme at det den dag i dag kan tænde mig, at lægge passivt mens jeg bliver ført fra den ene orgasme til den anden.

Nu melder han at han er færdig med at smører mig ind, han lægger sig på maven med sit hoved placeret lige foran min fisse, smiler frækt op til mig, og siger at nu er det orgasme tid, målet er ikke EN orgasme – men flere, og han melder også at han ikke har tænkt sig at holde op før jeg har fået mindst 3 orgasmer. Han begynder langsomt men sikkert at slikke mig.. Og jeg skal love for at jeg blev slikket, og jeg skal love for at han blev ved. Han slikker mig, napper i mine skamlæber, finder min klit – som han slikker, bider, napper og suger så den bliver mere og mere liderlig, han fortsætter med at slikke mig mellem mine skamlæber, han suger mine skamlæber ind i hans mund, mens han på forunderligvis med tungen inden i munden slikker mine skamlæber.

Der går ikke mange minutter før jeg får den første orgasme, han smiler, og siger sødt, den var god, men den kan blive endnu bedre, jeg når ikke at komme helt til mig selv, før han går i gang med at kneppe mig med sin tunge, samtidig med at han med sine fingre finger mit g-punkt, og massere mig frem til orgasme nummer 2… Nu er jeg – tror jeg – helt færdig, men krop er mat og varm, min fisse slapper helt af, der er nærmest ikke liv i den, bortset fra de trækningen der bliver ved at være – og som jeg slet ikke har kontrol over.

Jeg får en tår øl, han ligger lidt og leger med en enkelt finger i og omkring min fisse, der er rigelige væsker, og jeg bliver snart tændt igen, der skal blot nogle få slik til at få mig helt op på kogepunktet, og inden jeg når at fatte noget som helst kommer jeg i en kæmpe sprøjtende varm orgasme, mine muskler trækker sig sammen i noget der nærmest ligner spasmer, og jeg har slet ingen kontrol over noget som helst. På daværende tidspunkt havde jeg aldrig haft en sprøjtende orgasme, og jeg blev et kort øjeblik i tvivl om hvorvidt jeg faktisk havde tisset i sengen…

Jeg får nu lov til at hvile mig et kvarters tid, vi sidder og snik snakker lidt, jeg kommer til mig selv, og ligger og undre mig over at jeg stadig er så liderlig, måske er det fordi jeg jo rent faktisk ikke har fået noget pik endnu… Efter lidt tid, og et par tår øl, ligger vi os ned, og han begynder ganske langsomt at varme mig op igen, egentligt var det ikke nødvendigt, men dejligt er det. Jeg får lov til at røre ham nu, han har en dejlig fast krop, ikke et gram fedt, en flot six-pack henover maven, og ikke mindst en stor smuk pik.. Jeg spiller pik på ham, har et godt fast greb om hans stive pik, fører min tommelfinger spids nænsomt hen over hans svulmende pik hoved, jeg kan mærke at han nyder det, hans spænder i hele kroppen, og lyder som en kæmpe løve der ligger og knurrer sagligt.. Vi er begge varme og liderlige, og der er ikke langt fra forspil – det aktion… Det skal vise sig at han har et uendeligt behov, og i nat er det mig der skal dække det.

Han begynder langsomt at kneppe mig, fører sin store stive pik ind i mig, og langsomt men sikkert fylder han mig ud, han er stor og veludrustet, og jeg får følelsen af at han pik ender på bagsiden af mine bryster, efter at han har skabt plads til sig selv går han i gang med at kneppe mig. Jeg bliver kneppet med en hastighed, så det eneste jeg kan gøre er at holde godt fast i ham, jeg er fuldstændig i hans ”vold” – og han nyder det, og jeg ville lyve stort hvis jeg påstod at jeg ikke nød det. Her er ingen faste stillinger, vi ryger rundt på madrassen, og i løbet af de næste timer bliver jeg kneppet i alle de stillinger jeg kendte, og i en masse stillinger som jeg ikke vidste fandtes. Han beder mig til sidst stille mig op på alle 4, hvorefter han tager mig bagfra, han støder sin pik dybt dybt op i min fisse, og jeg kan mærke at jeg er i gang med at få endnu en orgasme, jeg er nået dertil hvor jeg har opgivet at tælle hvor mange, og egentlig t er det også svært at skille dem fra hinanden. Min kroppe skiftevis ryster og ruller rundt, min mave er en stor knude, og min fisse er så våd at man kan sammenligne den med et vandfald af de store. Jeg har aldrig før oplevet en mand med så stor selvkontrol, men min ven her kan noget som kun tilfalder de få at lære. Efter uendelig meget pik, og en meget varm våd og øm fisse kan jeg mærke, at vi er ved at nå dertil hvor han ikke kan holde til mere… Pludselig lyder han ikke som en løve der knurrer mere, nej nu brøler løven, en lang stærk orgasme brøles ud, han kommer så min fisse nærmest drukner i hans sperm… han fortsætter med at kneppe mig i et nærmest uforståeligt tempo, og han knepper mig vel og mærke i bund hver gang han støder ind i mig… Han synker sammen over min bagdel, jeg glider ned fra min stående stilling og vi ruller rundt og lægger i ske, han har stadig sin pik inde i mig, og jeg kan mærke pulsen i min egen fisse dunker om kap med pulsen i hans pik…

Sådan ligger vi en tid, vi er svedige og smurt ind i hinandens safter, solen er ved at stå op udenfor, og vi bliver enige om at tage et hurtigt bad, skifte sengetøj, og prøve at sove et par timer. Efter badet, kryber vi ned i den rene seng, og putter os som havde vi kendt hinanden i hele vores liv… Hvor længe vi sover, har jeg ingen ide om, men jeg da jeg vågner, ligger jeg stadig på siden, men han stå på knæ bag mig, og er i fuld gang med at kneppe mig, en fantastisk måde at vågne på. Min fisse er øm, og han ved det, så jeg bliver kneppet blidt og langsomt, han har skilt mine baller, så han har fri adgang til min fisse, han støder langsomt og forsigtigt og fører mig frem til en orgasme der stiger op i min krop samtidig med at solen står op udenfor… Nu får jeg ham vendt om på ryggen, og slutter en fantastisk nat og morgenstund af med at ride ham, jo vist er fissen øm, men jeg må simpelthen vise ham at han ikke er den eneste der er morgenfrisk… Jeg rider ham, mens jeg tager mine arme op bag mit hoved, så han har frit udsyn til mine unge smukke bryster… Jeg får ikke mange ture på hesten… før han skyder sit underliv op imod mig, og kommer i en smuk orgasme…

Sidenhen står vi op, drikker en kop stærk kaffe, og tager fra hans hus, i bussen sidder vi stille sammen, han står af nogle stoppesteder før mig, og siger inden han går… ”Glæder mig til at se dig igen…”

Jeg møder ham senere samme sommer, jeg er til koncert med min kæreste og står og spiser en soft-ice, han kommer gående med en kammerat, kigger på mig, og siger, ”må man få et slik”… Min kæreste kigger på ham og mig, hvortil jeg svarer, nej ikke før jeg er færdig… Han smiler og forsvinder ud i menneskemylderet, jeg har siden kun set ham en gang mere, og vi fik kun en nat sammen…

En oplevelse af de store…. Som jeg aldrig glemmer helt…

porno med danske piger