Frokosten der blev til mere

SPAR MANGE PENGE

Glider op under din nederdel, til jeg når din hofte. Du sukker svagt da mine tommelfingre drejer ind mellem dine ben og finder ud af at du ikke har trusser på…

Sad i bilen og tænkte på dig……. tænkte på hvorfor du havde så stor effekt på mig, jeg mener….. vi har jo kendt hinanden i flere år nu, været venner. Og alligevel har det hele tiden været som om vi var mere end det, men vi har begge været klar over at det var en sti der ikke skulle betrædes. Ihvertfald ikke før det gik galt for 2 uger siden.

Vi havde hygget, sludret og pjattet….. da du pludselig sætter dig overskrævs på mig og spørger hvorfor jeg aldrig har forsøgt at kysse dig? ”Øhhhh, måske fordi jeg kender din kæreste og fordi vi to bare er venner!?”

”Jamen,” fortsætter du, ”du kan jo lide mig på den måde….. kan se det i dine øjne.”

Jeg tager et fast greb i din nakke og kysser dig, lader den anden hånd finde dit ene bryst….. lader dig vide at du har haft ret hele tiden!

Du trækker dig tilbage, glider ned af mit skød imens du holder mit blik fast….. Så går døren op nede i stueetagen!! ”Pis” visker vi, næsten i munden på hinanden, og retter os i sofaen….. prøver at starte midt i en samtale da din kæreste kommer ind….

Mine tanker gør knuder men retter sig til, som jeg igen får fokuseret på vejen foran mig. Vi har aftalt at mødes til en bid mad, ved frokost tid.

Dit arbejde ligger bedst placeret for den slags, så jeg tropper op som aftalt…. du skal gøre nogle ting færdige på kontoret, så jeg giver dig et blink med øjet og går ned i køkkenet og venter…. da du kommer ned til mig er ord overflødige… vi kysser hinanden grådigt og jeg løfter dig op på bordet, står mellem dine ben. Mine brune hænder følger oversiden af dine lår, glider op under din nederdel, til jeg når din hofte. Du sukker svagt da mine tommelfingre drejer ind mellem dine ben og finder ud af at du ikke har trusser på.

Jeg tager min ene hånd op til mit ansigt og stikker tommelfingeren i munden…… lader den finde din fisse og spyttet får den til at glide let henover din fine smalle sprække. Du er frækt barberet…. glat, på nær en smal, let stribe af hår over din fisse. Jeg trykker lidt til på vejen tilbage… op mellem dine skamlæber og kan mærke du er dejligt våd. Min finger nærmest smutter op til din klit….. du skælver let og jeg kan høre på dit åndedræt at du vil have mig…. have mere så hurtigt du kan få det!

”Det går ikke her” visker du i mit øre.

”Jeg kender et sted 5 minutter herfra hvor vi kan lege”….. og jeg kvitterer med mit frækkeste smil, tager dig i hånden og trækker dig ned fra bordet. Din nederdel, sort og lige til midten af låret, falder på plads af sig selv…… min pik derimod falder ingen steder, så jeg forsøger at rette lidt på sagerne, mens du fører mig ud af bagdøren til parkeringspladsen.

SEX I DAG?

Vi tager din bil og jeg griner ukontrolleret da du ræser afsted…… ”flot kørt!” siger jeg, ”du sagde fem minutter, men der gik kun det halve.”

Vi hopper ud og jeg ser at vi er ved en kommunal plads….. ligner en gammel transformer station…… tager dig i hånden og vi løber ind ad indkørslen og rundt om en hæk….. fedt! Hækken omkranser en velpasset græsplæne.

Vender mig om men jeg går, så jeg kan se dig i øjnene…. lader mig falde bagover og trækker dig med ned på græsset.

I bilen har jeg holdt dig på låret, mellem dine ben, så du mærker straks min stadigt stive pik mod din fisse…. rammer dig straks!

Du næsten flår mit bælte og knapperne i mine bukser op og trækker dem af mig. Jeg tager fat under din hage og løfter dit hoved….. fortæller dig af du skal tage min varme pik i munden. Fortæller dig at jeg har ventet så længe på at mærke dine læber glide ned over min stive våde pik…… ”Mmmmm, jeg skal sutte dig og vise dig alt hvad jeg har drømt om at gøre” sukker du.

Du tager om pikken, helt oppe ved hovedet og lader en stor bobbel af spyt falde i den ring dine fingre former…. trækker forhuden tilbage så alt det gode, det våde, fordeles ned over min pulserende pik….. jeg stønner og smiler til dig… ser ind i dine øjne der spejder efter mine reaktioner og så lukker du munden om mig. Du glider helt ned over mig og stopper da læberne når roden. Dine hænder og din mund indleder et samarbejde som jeg elsker og du kan mærke at du gør det godt.

Jeg fornemmer at det er tæt på og skal til at sige noget, men du strammer grebet med dine hænder og holder forhuden lidt hårdt tilbage…. din mund og tunge malker mig, suger og bevæger sig frem og tilbage! Det rykker i mig og min pik sender hårde varme stråler af sperm ind i din mund….. du grynter tilfreds og kommer til at trække på smilebåndet, så det løber ned over din hånd. Det glinser og føles fantastisk!

Du ser op, smiler og slikker dig om munden da du kravler op over mig og kysser mig med tungen først. Du smager af sex, som sex dufter allerbedst og jeg griber om dine balder der står frit frem under kanten på nederdelen.

Min lyst til dig er så stærk at pikken aldrig er faldet helt…… du mærker det og forsøger at fange den med fissen…. ”Nix” siger jeg med mit frækkeste glimt i øjet, ”nu er det mig der er ved roret.”

Du vil så gerne prøve at styre, men min arm trækker dig ind til mig, tager luften fra dig idet jeg vender os rundt og stemmer imod græsset med mine arme. Kigger dig intenst i øjnene og holder dit frække blik fast, imens jeg forsvinder ned mellem dine ben.

Dit hoved falder bagover da min mund kysser din fisse…. bredt omkranser mine bløde læber dine skamlæber der allerede glinser af din lyst! Tungen lægger sig bredt og trykkende uden på dig, falder let ind mellem dine læber…. ååååhhh, du smager vidunderligt og jeg mærker din urolige forventning og din hånd på mit hoved, så jeg sætter tempoet op. Fugter en finger der får lov at lege med i dit indre. Lader hele min langefinger forsvinde op i dig og roterer den mod fissens vægge…. trykker og trækker mod bagsiden af dit dejlige venusbjerg imens min tunge grådigt leger fangeleg med din klit.

Mit tempo øges og jeg nyder at se dig, næsten ubekvem af liderlighed, men det er ikke endnu…. jeg bestemmer stadig!

Rejser mig op på knæ og hænder, ind over dig. Vores læber mødes i et varmt og vådt kys, velsmagende og osende af vores forehavende. Svedperlerne på vores overlæber flyder sammen idet jeg sætter pikken mod din fisse og glider ind i én lang, følsom bevægelse… ”ÅÅÅÅååååhhhhh” lyder det fra dig, midt mellem vores våde kys og du støder igen, mod min stive pik. Jeg er ved at eksplodere…. er helt ude hvor jeg ikke kan styre det længere…… tanken om hvor frækt det er, sender små stød helt ud i mine fingre og jeg lader dem gribe dig om hoften så jeg kan få os i samme rytme. Du kigger mig i øjnene og dine ben sitrer, en sitren der forvandler sig til kramper i din fisse. Du skyder ryg så vores maver mødes og dine klynkende lyde og ryk i hoften får mig til at komme…. jeg støder til og sender min varme sperm op i dig mens et langt og højt støn undslipper fra min mund.

Trækker dig op mod mig så vi sidder….. vi smiler til hinanden lidt og griner så ! ”Det var bare så fedt” siger du og fortsætter, ”tror du der er nogen som har opdaget os?”

”Jeg tror det ikke og er også ligeglad” reflekterer jeg og trækker mig ud af dig.

Solens varme har fået os til at svede så vi tørrer os lidt i min t-shirt, retter resten af tøjet og begiver os tilbage mod bilen. Du kommenterer min rødmende overkrop der ikke kan skjules i min undertrøje…. det får os til at trække på smilebåndet.

Da du sætter mig af ved min bil er kun få ord nødvendige. Vi ved at vi har stjålet denne tid, ligesom vi ved at vi er nødt til at gentage seancen…..

porno med danske piger