En ganske normal søndag morgen

SPAR MANGE PENGE

Suger hårdt på din klit og fører endnu en finger op i dig. Det er for meget, du skriger nu. Slikker vildt på din klit imens du i et minut rider rundt på mit ansigt som en rodeo-rytter…

Du ligger inde i badekaret. Dit hoved hviler på et håndklæde på kanten af badekarret og resten af din smukke unge krop ligger gemt under sæbeskummet. Jeg lister ind til dig og spørger om du hygger dig. "hmm" svarer du lavt, uden at åbne øjnene. Jeg sætter mig bag dit hoved på kanten af badekarret og kører mine hænder igennem dit dejlige sorte hår. Jeg spreder mine fingre og masserer dine tindinger. Bevæger mine hænder i cirkler længere bagud mod din nakke. Imens kigger jeg ned mod vandet og kan lige se en del af dine bryster, inden de forsvinder under vandet. Sæben glider lidt til side indimellem, så jeg kan ane din brune krop under vandet. Mine hænder masserer ned af din nakke og kæler for din hals. Jeg tager lidt sæbe og vasker din hals og brystkasse. Jeg fortsætter ned til dine bryster og ælter dem roligt. "nånå" siger du og smiler, stadig med lukkede øjne. Med en hånd får du fat i min nakke og trækker mit hoved ned til dig. Du kysser mig, og jeg besvarer dit kys. Forsigtigt åbner du munden i jagt efter min tunge. Du finder den og kyssene bliver hurtigt mere intense. Imens nulrer jeg dine brystvorter mellem min pege-og tommelfingre. Du stopper kysset "Vent, jeg skal lige have vejret" puster du, inden du sultent møder mine læber igen.

SEX I DAG?

"Kommer du ikke ned til mig?" spørger du og smiler. Jeg kan ikke modstå dit smil. Det river rundt i noget inden i mig. Jeg trækker min T-shirt og underbukser af og glider ned i vandet ved siden af dig. Vandet løber over og plasker ned på gulvet ved siden af idet jeg glider ned. Du er hurtigt over mig og fortsætter hvor du slap med at lege med min tunge, imens du indimellem får fat i mine læber med dine fortænder. Din ene hånd kæler for min muskuløse brystkasse imens min frie hånd er godt igang med at inspicere dit ene bryst. Inspektionen fortsætter ned langs din mave og talje og om på din røv. Jeg tager godt fat i din ene balde og klemmer den. "Fanger du noget du kan lide?" spørger du drillende imellem kyssene. "Det kan du lige tro" siger jeg og tager hårdt fat om den igen. Jeg fortsætter ned af dit lår og nyder følelsen af et dejligt blødt kvindelår. Du bøjer knæene lidt, så du ligger lidt mere i en fosterstilling med mig ved siden af. Min hånd formår at komme rundt om din balde og med det yderste af fingerspidserne røre dine skamlæber. Jeg strækker mig lidt og får det yderste af to fingre sneget ind mellem dine skamlæber, ind i varmen. Du svarer ved at løfte dit ene ben og samtidig sprede dem, så jeg får frit spil. Det er din måde at sige "Jeg vil rigtig rigtig gerne have du fortsætter". Imens har din hånd flyttet sig fra min brystkasse og ned af min mave indtil den har fundet min pik. Med løs hånd glider du forsigtigt frem og tilbage på min pik. Du bruger hele hånden og lukker først senere hånden om den og begynder nu med et fast greb at malke mig. "Du er så dejlig" hvisker jeg i dit øre imens jeg kysser din hals op til din øreflip. Imens har to af mine fingre spredt dine skamlæber og presset sig op i din fisse. Reaktionen kommer med det samme da du lige ud for mit øre trækker vejret meget tungt og bider dig fat i min øreflip.

Mine fingre glider ud af dig og op langs dine skamlæber til hvor de mødes. De bevæger sig rundt på dine skamlæber og klemmer dem blidt. Fortsætter lidt længere op til din klit, som ligger klar til mig og venter på at jeg kærtegner den. Med to fingre trykker jeg ned på den og kører den rundt som en slags joystick. Jeg kan mærke at jo mere liderlig du bliver, og jo tættere du kommer på orgasmen desto hårdere tager du fat om min pik, og tempoet øges ligeså. Jeg kommer snart hvisker jeg i dit øre. Du opfatter det hurtigt og efter et par hårde bestemte ryk slipper du min pik og glider overskrævs på mig. Min pik glider langsomt, og med lidt besvær op i din snævre fisse. Mit tykke pikhoved får udvidet dig godt på vejen op. Langt om længe er jeg helt i bund og du placerer dine hænder på min brystkasse. Jeg er lige ved at springe og du ved det. "Fyld mig" beordrer du imens din fisse begynder malkningen af min pik. Vandet skvulper imens du rider mig og du giver et lille støn fra dig, da du mærker min pik svulme inden i dig. Jeg banker den hårdt op i dig og du giver et højere støn fra dig. Min pik tømmer sig i dig og fylder din skede med sæd. "mmm.. det er altid dejligt at blive fyldt godt op" siger du smilende og giver mig et kys. Du glider af mig og ligger dig igen ved siden af mig og vi fortsætter vores kys. Min hånd finder igen din klit og fortsætter hvor den slap. Med to fingre trykker jeg ned på din klit, ikke hårdt, men fast og kører op og ned på din klit. Jeg sørger for at komme langt nok ned til at dine skamlæber også kommer under kærlig behandling. Du afbryder indimellem kyssene for at trække vejret og komme med lave støn.

"Sæt dig på mit ansigt" beordrer jeg. "Ej, er du sikker på det? Kan vi ikke bare gøre det normalt?" svarer du usikkert. "Nej, gør det nu bare. Det skal nok blive godt. Det lover jeg". Tvivlende rejser du dig op i badet. Jeg ligger mit hoved til rette og du ligger dine knæ ved siden af mit hoved og sænker dit underliv ned mod mig. Jeg strækker mig og stikker tungen ud og mærker din ene skamlæbe med min tunge. Jeg slikker lidt rundt og finder din fisse, som driver af en blanding af vand og safter. Jeg slikker blidt rundt inde i dit hul og gør derefter min tunge bred. Så hårdt som jeg kan presser jeg min tunge mod din fisse og slikker fra dit hul op mellem dine skamlæber til din klit. Da jeg når din klit, suger jeg den ind i min mund. Det medfører et kraftigt ryk i din krop og din overkrop falder forover. Jeg hører klasket idet din hånd tager af mod væggen foran dig. "hmmmm" Stønner du og bevæger dit underliv rytmisk frem og tilbage over mit ansigt mens jeg forsøger at suge din klit og skamlæber i min mund. Du bevæger dig for hurtigt, så jeg spidser i stedet min tunge og mærker hvordan den finder vej op mellem dine skamlæber. Du kører frem og tilbage på min tunge, så den bevæger sig fra din klit ned til din skedeåbning. Med mine hænder tager jeg fat om dine balder og holder dig fast. Jeg får fat i din klit mellem mine læber og nulrer den mellem dem. "Åh gud ja" stønner du imens din klit bliver kærtegnet af mine læber. Jeg suger den ind i min mund og sutter på den som en baby på en sut. Jeg skal lige have vejret og skubber dit underliv lidt væk. Imens ligger jeg mærke til at du nu stønner helt vildt. Mere end du plejer. Det her er noget du virkelig kan lide. Jeg finder mig til rette på din klit igen og lader denne gang min tunge arbejde skiftevis med den og rundt på dine skamlæber. Min ene hånd finder vej fra din ene balde og langs dit bagerste hul, forbi dit mellemkød og hen til din anden åbning. Jeg samler to fingre og fylder din skede ud med dem. I et fast tempo fingerknepper jeg din unge stramme fisse. "åh nej, det er for meget. Jeg kan ikke" stønner du imens du vrider din krop ovenpå mit ansigt. Jeg er ligeglad. Jeg fortsætter ufortrødent og øger tempoet hvormed mine fingre trænger op i dig. Jeg suger hårdt på din klit og fører endnu en finger op i dig. Det er for meget. Du skriger nu. Jeg slikker vildt på din klit imens du i næsten et minut rider rundt på mit ansigt som en rodeo-rytter og skriger helt vildt. Jeg har ikke set dig komme så kraftigt før. Og jeg tror heller ikke selv du har prøvet det. Du falder sammen stønnene og kraftigt hyperventilerende. Jeg glider ud mellem dine ben og vasker forsigtigt dine balder og fisse med vandet fra badekarret. Du skælver hvergang jeg rør ved din fisse.

Vi tørrer hinandens kroppe med håndklæderne og du trækker i din badekåbe. Jeg foretrækker Adam-kostume og går med dig ud i køkkenet. Du sætter kaffen over og kysser mig bagefter. "Det der du lige gjorde, i badet. Det var helt vildt godt" Siger du og smiler, lidt genert. Du vender dig om og tager kaffekanden og hælder kaffen op i en termokande. Jeg stiller mig bag dig med hænderne på dine lår og fører dem op under din badekåbe til jeg når dine hofter. Jeg kysser dig i nakken imens og du forsøger at fokusere på at hælde kaffen op. Mine hænder finder vej op af din mave til dine dejlige faste bryster. Du stønner lidt da jeg klemmer dem. De er stadig lidt ømme og følsomme efter din kæmpe orgasme. Min pik rejser sig og presser mod din ene balde. Du registrere det og drejer lidt i hoften. Min pik glider nu ind mellem dine balder og du mærker det varme, dunkende pikhoved mod dine skamlæber. Din fisse er stadig lidt åben efter turen i badekaret og da du skubber din røv lidt tilbage mod mig glider hovedet indenfor. Du er stadig dejlig våd. Langsomt presser jeg mig længere op i dig. Nyder hver centimeter af din skedevæg omkring min pik. Du svajer i ryggen og giver mig mulighed for at komme helt dybt. I langsomme dybe stød glider jeg først helt ud af dig, så spidsen af min pik lige mister kontakten med dine skamlæber, for så at presse sig op i mellem dem og langt op i din skede igen. Du nyder det langsomme tempo. Der er noget pirrende over at være stadiet før vi begge kører mod den uundgåelige orgasme. Vi ved begge at jeg snart tager dig i hurtige hårde stød og at du ikke vil kunne holde til det, og bliver nydt til endnu engang at skrige din orgasme ud før du bliver fyldt op af sæd…igen.
Jeg placerer mine hænder på dine hofter og trækker langsomt min pik ud af dig. For derefter at banke den hårdt op i dig. Du giver et støn hver gang jeg banker op i dig. Jeg fortsætter sådan i en 20-30 stød før du drejer hovedet mod mig "Vil du ikke nok tage mig. Jeg kan ikke vente." Spørger du bedende. Jeg kan fornemme på dig at orgasmen ikke er langt væk, og du er utålmodig. Jeg fortsætter dog min behandling i en 10 stød endnu før jeg sætter tempoet i vejret. Da jeg sætter tempoet i vejret udbryder du med det samme "Årh ja, sådan. Knep mig!". Der går ikke mere end 30 sekunder før du igen skriger og dine knæ skælver. Men endnu mere markant er din skedes sammentrækninger. Den forsøger krampagtigt at klemme min pik. Det føles skønt. Jeg giver efter og kommer, nærmest i en eksplosion, op i dig.

Så er vi begge vidst klar til at få morgenmad.

porno med danske piger