Den fede kælling suttede

SPAR MANGE PENGE

Jeg indrømmer, at jeg tænder på store kvinder. De store fede bryster og deres røv indbyder til at stikke en stiv pik helt op i. Deres fisse er som regel godt behåret og sjaskvåde…

Min by er sådan en mellemstor provinsby. Der findes værtshuse med forskelligt klientel. Og gudskelov for det. Når en bytur nærmer sig slutningen, ender jeg som regel på et af de mere lyssky steder, og som regel fortryder jeg det. Især næste morgen, når tømmermænd og lommesmerter melder sig.

Men det gjorde jeg ikke denne aften. Jeg var stangstiv havnet på værtshuset, og havde fundet en plads i baren ved siden af en, der hedder Finn. Værtshuset emmede af "Knald på". Store, nærmest fede piger, dansede til et eller andet Kim Larsen-nummer, mens deres kærester sad totalt stenede ved et bord, og udvekslede ukvemsord.

Jeg indrømmer, at jeg tænder på de her store kvinder. De har store fede bryster, og deres røv indbyder til at stikke en stiv pik helt op i tarmen på dem. Deres fisse er som regel godt behåret, og hvis fissen driver af kussesaft, er det muligt at dreje en hel hånd op i fissen på dem og så ellers fiste dem, til de trygler mig om at holde op. Denne aften var jeg dog så fuld, at jeg ikke kiggede nævneværdigt efter dem, da jeg skulle på toilettet.

SEX I DAG?

Jeg færdiggjorde hurtigt mit besøg på herretoilettet. Toilettet er stort med 5 regulære klosetter og så ellers en pisserende på 10-15 meter, der skyller vand ud, hver gang en pik bryder lysstrålen. Jeg står og vasker hænder, da hun kommer ind.

Jeg ved godt, at hun hedder Laila. Hun har gået i klasse med min lillesøster, så hun er 3 år yngre end jeg. Hun har altid været fed, og hun var den første med bryster – store bryster – i deres klasse. Jeg husker det tydeligt, for jeg har vel været 13, da hendes bryster begyndte at stritte, og det fik i den grad også min pik til at stritte i teenageårene.

Måske er det hende, der har givet mig lyst til fede kvinder, men det var fucking lige meget den aften. For nu stod hun her 15 år efter på et herretoilet, og gjorde tegn til, at jeg skulle følge med hende ind på et af klosetterne. Jeg fulgte med hende på stedet.

Hun trak bukserne ned, og satte sig på toilettet. Hun lynede sin bluse op, og tog sine bryster i hænderne, og sagde: "Spil den af ud over mine bryster."

Der stod jeg så med mine bukser nede ved anklerne og spillede pik af overfor Lailas bryster, mens hun sad og tissede. Da hun havde tørret sig, tog hun min pik i munden, og begyndte at sutte. Jeg havde været i byen hele dagen og aftenen, så den må have været en kende ulækker, selvom jeg er meget hygiejnisk. Men Laila sad bare der, og suttede min pik af på et herretoilet på et af byens værste værtshuse. Da hun tog pikken ud af munden, kiggede hun op på mig, og sagde: "Jeg kan være endnu frækkere."

Så tog hun min pik i hånden, og spillede den af, og der gik ikke mange sekunder, før jeg sprøjtede sperm udover Lailas bryster. Hun tog igen min pik i munden, og suttede den ren. Hun rejste sig op, trak bukserne på, lynede trøjen, og gik ud af døren lige så naturligt, som hun havde vinket mig med ind ad den. Jeg var lamslået og liderlig.

Jeg gik tilbage på værtshuset, og kiggede efter hende. Hun stod ovre ved bordet med de fede kællinger, og hun så mig med det samme. Hun rakte sin tunge ud sin mund, og viste mig lidt af min egen sæd på tungen, og så vendte hun sig om, og kyssede sin veninde. Jeg stod stakåndet, og så på, hvorefter jeg gik op til baren, hvor Finn stadig sad.

"Hvor fanden har du været?" spurgte han, og jeg svarede: "Snakket med en, der kunne blive endnu frækkere."

porno med danske piger