Det forbudte møde del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun kom i tanke om sedlen, der var gledet ned på gulvet: ”Tænk på mig, når du leger med dit nye legetøj”, stod der. Hun smilte og mærkede lysten…

Han tænkte ofte på den sidste gang, han besøgte hende på kontoret. Eller rettere i det fjernt beliggende mødelokale, hvor de havde deres få, men dejlige, intime stunder sammen. Sidste gang havde været noget helt specielt, og hver gang han tænkte på det stod pikken prompte som en pæl op ad hans mave.
Men det var alligevel som om, at det havde ændret noget for dem begge. Det var som om de havde flyttet sig fra hinanden, og nu var der gået 6 uger uden, at de rigtig havde talt sammen andet end små sporadiske, ligegyldige hilsner på MSN. Måske tyngede samvittigheden? Fakta var i hvert fald, at de ikke rigtig talte sammen, og han havde egentlig afskrevet, at de skulle ses igen, hvilket nok også var godt det samme, for de havde jo hver deres kærester, og burde overhovedet ikke have mødtes – og da slet ikke haft sex!

Derfor var hans overraskelse stor, da han en morgen kom på job og fandt en mail fra hende i sin indbakke. ”Jeg savner dig”, var det eneste der stod i den. Han loggede straks på MSN for at se om hun var online, og til sin store glæde så han hendes navn øverst på listen. Inden længe var de tilbage i den vante stil med hede beskeder frem og tilbage. Sådan fortsatte det hele formiddagen, og til sidst var de begge så tændte og liderlige, at de aftalte at gå ud på hver deres toilet og onanere, mens de skulle tænke på den anden.

Bagefter sad de lidt forlegne bag hver deres skærm og vidste ikke rigtig hverken fra eller til. De talte lidt om løst og fast og passede i øvrigt deres arbejdsopgaver. Kort tid før han skulle gå, lod hun en bemærkning falde om, at hun var alene hjemme i de næste to uger, fordi hendes mand skulle på forretningsrejse. Det betød nu ikke det store, for de havde en meget klar aftale om ikke at mødes privat hos hinanden. Det ville være FOR krænkende over for deres kærester.

Han blev dog alligevel enig med sig selv om at spille hende et lille puds, og derfor slog han et kort slag inden om Istedgade på vej hjem fra arbejde. Han vidste fra tidligere, at hendes blufærdighed og pæne opdragelse gjorde, at hun ikke havde noget sexlegetøj, og besluttede sig for at give hende en lille gave. Måske hun havde forandret sig på det punkt også set i lyset af det spring, hun tog sidste gang han besøgt hende på kontoret? Så han forsynede sig med et massageapparat og en lille buttplug, og gik med et lille smil op mod Hovedbanegården, med den indpakkede gave og den hurtigt nedkradsede besked i en pose.

Her låste han sagerne inde i en garderobeboks og gik så hen og fandt sin bil og vendte næsen hjemad. På vejen hjem var han et smut forbi Posthuset, hvor han smed nøglen i en prøvekuvert og sendte til hende sammen med en kort besked.

Dagen efter var han ved at briste af spænding, og var nær ved at fortælle hende om det, men han holdt sig i skindet, og de talte kun om almindeligheder hele dagen uden at komme ind på gårsdagens frække oplevelse.

Da hun kom hjem lå kuverten og ventede på hende inde bag døren, og da hun samlede bunken af post og reklamer op, undrede hun sig lidt over, hvem mon prøvekuverten uden afsender var fra. Hun satte sig lidt træt efter den lange dag på sofaen og åbnede brevet. Nøglen faldt ned i hendes skød sammen med papirlappen: ”Boks 346 på Hovedbanegården. Og ikke noget med at åbne før du er hjemme! Hilsen XX,” læste hun.

Hun cyklede hurtigt den 3 km. lange tur, og spekulerede vildt over, hvad der var i pakken, mens hun cyklede hjem.
Vel hjemme igen rev hun hurtigt papiret af pakken og mærkede rødmen varme hendes kinder, da hun så, hvad den indeholdt. Sådan noget gjorde pæne piger ikke, var den tanke, der først poppede op hos hende. Nysgerrigheden, og ikke mindst den begyndende liderlighed, fik dog overvundet hendes blufærdige forbehold, så hun pakkede de to stykker legetøj ud af emballagen og satte batterierne i massageapparatet. Pludselig kom hun i tanke om sedlen, der var gledet ned på gulvet: ”Tænk på mig, når du leger med dit nye legetøj”, stod der. Hun smilte og mærkede lysten forplante sig til hendes fisse.

Massageapparatet føltes lidt koldt i hendes hænder, og hun gispede lidt da hun mærkede vibrationerne i hendes fingre. Hun gled længere ned i sofaen og trak nederdelen op om sine hofter. Styrken blev skruet op og hun lod staven glide langsomt hen over hendes trusser, og stønnede højt, da hun første gang ramte sin klit. Det var vildt dejligt og hun fantaserede om, at det var hans pik, hun havde i hænderne, og hvad han ville gøre ved hende, hvis han var der hos hende. Kort efter kom hun i en kort, intens orgasme. Hun slukkede for apparatet og lå lidt og sundede sig og faldt hurtigt i søvn.

Hun vågnede efter en times tid og besluttede sig for at tage et dejligt, varmt bad og skifte til nogle knap så fugtige trusser. Hun klædte sig af i soveværelset, mens det varme vand fyldte karet, da hendes blik fandt det store spejl på væggen. Dejlig fast mave, små faste bryster, lækker røv, jo, hun havde god grund til at være tilfreds. Men hov, hun trængte vist til at få gjort noget ved behåringen forneden. Det kunne hun jo passende gøre, når hun alligevel skulle i bad.

Hun gled ned i det brandvarme vand og sukkede dybt, mens hun lænede sig tilbage og nød den afslappende effekt, vandet havde på hendes krop. Hendes tanker gled tilbage til oplevelsen i stuen, og hun smilede ved tanken og ved overraskelsen over det hun havde gjort. Jo, han havde bestemt en meget stor effekt på hende, og fik hende til at gøre ting, hun ikke havde forestillet sig. Hun tænkte på alle de frække billeder hun havde taget af sig selv med det digitale kamera og sendt til ham, tænkte på at han havde taget hende i røven sidste gang de mødtes og nu det med sexlegetøjet. Hvad mon det næste ville blive?

Efter at have vasket sig fandt hun skraberen og fjernede nænsomt de overflødige hår. Helt glatte skamlæber, en pæn trussekant og en fræk og indbydende dusk tilbage. Sådan kunne hun bedste lide det. Hun frotterede sig langsomt og mærkede brystvorterne blive hårde. Håndklædet gled ned på gulvet og hendes ene hånd fandt et bryst, som hun klemte blidt, mens den anden hånd fandt hendes fisse. Hun elskede følelsen af sin fisse, når hun var helt nybarberet, og hun mærkede lysten brede sig igen under hendes fingres leg med klitten.

SEX I DAG?

På vej ind i soveværelset tog hun sit nye legetøj og lagde sig på sengen. Massagapparatet blev sat på lav styrke og hun lod det snurre lidt på brystvorterne inden hun lod det glide ned over sin mave til fissen. Hun sukkede dybt, da hun mærkede den snurrende fornemmelse på sin klit og ønskede bare, at det var hans pik hun skulle mærke om lidt.

Hun var drivende våd, så massagestaven gled let og ubesværet op i hende. Hun skruede lidt op for styrken og kneppede sig selv langsomt mens hun masserede sin klit og tænkte på, at det var hans stive pik, der kørte ind og ud af hendes fisse. Hun satte tempoet op og var klar over, at hun snart ville komme i en gigantisk orgasme.

Pludselig fik hun øje på det andet stykke legetøj, der havde været i pakken. Det hun ikke havde brugt endnu. Hun havde aldrig sådan en før, men var ikke et øjeblik i tvivl om, hvad den skulle bruges til. Hun måtte jo indrømme, at det havde tændt hende helt vildt, da han havde kneppet hende i røven, og havde flere gange tænkt på, hvordan hun skulle få sin kæreste til at gøre det også.

Hun vendte sig om på maven og tog buttpluggen. Hun fugtede den i hendes fisse og lod den så glide langsomt frem og tilbage over hendes bagerste hul. Så fugtede hun en finger og masserede hullet blidt indtil hun mærkede at hun slappede af. Endelig satte hun spidse af buttpluggen mod sin stjerne og pressede den forsigtigt op i sin røv. Hun mærkede den behagelige smertehun også havde følt sidst, og kneppede sig selv blidt i røven alt imens hendes anden hånd fandt det summende massageapparat som hun lod spille hen over sin klit inden hun stak det op i sin fisse. Åhh, hvor var hun dog fyldt ud, og hun stønnede højt mens hun kneppede sig selv hårdt og længe i begge sine huller. Pludselig tog fanden ved hende og hun trak buttpluggen ud af sit røvhul og erstattede den med det noget større massageapparat.

Bare tanken om, at det var hans stive pik fik staven til at glide let og hurtigt i bund og hun mærkede vibrationerne sende hende i den 7. himmel. Hun kneppede sig selv hurtigt og hårdt og pludselig kom hun i en vild og intens orgasme. Orgasmen startede helt omme i hendes røvhul og spredte sig i kaskader ud i kroppen. Det sortnede for hendes øjne, og hun faldt nærmest sammen på sengen og lå og trak vejret tungt efter den frække oplevelse.

Dagen efter kørte han på arbejde med en glad forventning om, at der ville ligge en besked fra hende til ham, og stor var hans skuffelse derfor, da han loggede på og fandt sin indbakke tom. Et hurtigt kig på MSN gav samme resultat. Var hun blevet sur, irriteret, træt af ham. Hvad skete der???

Men efter en times tid kom der en mail: ”Mødelokale 3 om en time. Find selv derop! Bank 5 gange og kom ind, når jeg siger ok”.Bare tanken om at se hende igen fik hans pik til at røre på sig, og han glædede sig over, at han alligevel havde fjernet hårene fra nosserne om morgenen. Det ville have været irriterende at skulle ud til hende med stubbe på nosserne. Han vaskede hurtigt sin pik inden han drog af sted med en hurtig besked til kollegerne om, at han havde fået et møde ude i byen.

Turen gik hurtigt, og han håbede at damen i receptionen ikke kunne se den voksende bule i hans bukser, da han gik forbi. Op ad trappen og hen til mødelokalet, hvor han bankede de 5 gange og afventede hendes ’ok’.

Han lukkede hurtigt døren i efter sig og da han så hende blev han glad for, at havde låst den inden han smækkede. Hun sad på den modsatte side af mødebordet med nederdelen trukket op og benene lagt op på bordet. Han havde frit udsyn til hendes fisse og kunne se, hvordan trusserne var trukket til side for at give plads til massageapparatet, der snurrede lystigt i hendes fisse, mens en hånd spillede på hendes klit.

Han stod som forstenet af det frække og betagende syn, og hun smilede frækt til ham og signalerede, at han skulle komme over til hende. Han stillede sig bag hende, og hun drejede hovedet og kyssede hans bule, der nu ikke var til at tage fejl af. Han bukkede sig og kyssede hende grådigt, mens hans hænder fandt hendes bryster under den løst siddende bluse. Han trak BH’en ned og mærkede hendes bryster, nød brystvorternes hårdhed, og sukkede ved tanken om, at han om lidt skulle nyde smage af hendes fisse.

Han tog sit tøj af, og stillede sig, så hun kunne tage hans pik i munden. Hun fortsatte med at kneppe sig selv med massagestaven og tog om hans pik med den anden hånd og trak ham ind til sig, så hun kunne tage ham i munden.

Hendes tunge spillede på de glatte nosser, som trak sig sammen ved hendes behandling, og hun lod langsomt tungen danse op ad skaftet ind til hun nåede pikhovedet, hvor den første sperm glinsede. Hun slikkede den i sig og tog ham så dybt i sin mund. Han stønnede dybt og nød hendes tunges arbejde på sin pik. Han tog hende om nakken og kneppede hende langsomt i munden mens han kiggede fascineret på hendes fisse, hvor det massageapparat, han havde købt i går gjorde sit arbejde. Hun var drivende våd ,kunne han se, og han kunne mærke, at han ikke havde langt igen, så han trodsede hendes protester og trak sig væk fra hende, og satte sig på hug foran hende.

Langsomt tog han hendes tøj af, og nød bare at mærke hendes krop. Hvor havde han dog savnet hende. Endelig nåede han til trusserne, som langsom forsvandt ned over hendes solbrændte ben. Endelig fandt hans tunge hendes klit. Hvor havde han dog savnet den fisse. Han vidste præcis, hvad hun kunne lide og fandt med det samme alle de steder, han vidste ville bringe hende helt til vejrs.

Han slikkede hende hurtigt og intenst og der gik ikke lang tid før hun pressede hans hoved ind mod sin fisse, og kom i et lille sagte skrig.

De rejste sig op og han kyssede hende, og hun slikkede stille sine egne safter i sig, og tog om hans pik, der stod stiv og kampklar. Hun lænede sig op ad væggen og trak ham ind til sig, og deres tunger fandt hinanden i et grådigt kys. Pludselig – uden han egentlig vidste, hvordan hun havde båret sig ad – var hans pik oppe i hende, og de stønnede begge ved den dejlige følelse og ved savnet af hinanden.

Han tog om hendes røv og stødte blidt og langsomt sin pik op i hende, og tog fat om hendes baller for bedre at kunne støde til. Hun greb fat om hans nakke og slyngede begge sine ben op om hans hofter, så han bar hende, og løftede hende op og ned over sin pik.

Sådan stod de op ad væggen i en tid, da hun pludselig hviskede til ham: ”Du skal kneppe mig bagfra, det elsker jeg.”

Hun stillede sig ind over bordet og lagde det ene ben op på bordet. Han tog om hendes hofter og hun rakte ned mellem sine ben og greb om hans pik, og styrede den op i sin fisse. Hun fandt massageapparatet på bordet og tændte det på fuld styrke og lod det danse hen over hendes klit.

Det varede ikke længe før hun kom i en lang, dejlig orgasme, og hun stødte hårdt tilbage mod ham for at mærke ham dybt oppe i sig, mens orgasmen klingede af i de sidste krampetrækninger.

Han kneppede hende hårdt, og nød den summende fornemmelse, han kunne mærke fra massageapparetet i hendes skød. Pludselig kom hun, og han kunne mærke, at han selv var tæt på, og stønnede til hende, at han snart ville komme.

”Nej, du skal ikke komme i min fisse. Jeg vil have dig i min mund”, sagde hun, og vendte sig om og tog hans pik i munden. Hun slikkede hans pikhovede, mens hendes hånd spillede hårdt frem og tilbage. Pludselig kunne hun mærke det rykke i hans pik, og hun tog ham dybt ind, og mærkede spermen sprøjte i sin mund. Hun prøvede at synke efter bedste evne, men en del løb alligevel ned af hendes hage og videre ned på hendes ene bryst.

Han trak hende op til sig og kyssede hende forsigtigt, og sådan stod de en tid og bare holdt om hinanden, før de vendte tilbage til virkeligheden. Han trak i tøjet og trak hende ind til sig og hviskede: ”Du er dejlig, ses vi igen?”. Hun svarede med et grådigt kys.

porno med danske piger