Sex med kæresten og mine x’er

SPAR MANGE PENGE

Viste at hun havde en stor dildo, som jeg fandt frem og havde i sinde at bruge. Jeg varmede hendes røvhul op, fik stille og roligt lavet plads til at jeg kunne få pikken…

Jeg stod op en tidelig lørdag morgen hos min kæreste, som var en ganske liderlig og glad for sex. Vi valgte at starte dagen med at tage et bad sammen, som så mange gange før. Hun begyndte så stille og roligt at pille på mig og fik mig efterhånden gjort helt stiv.Nu bukked hun sig ned, og tog min pik i munden. Hun suttede til at starte med stille og roligt, som om hun bare lige ville give mig et godmorgen blowjob. Men hun blev stille og roligt vildere og vildere, og til sidst deep throatede hun mig så hårdt at jeg havde svært ved at holde mit sperm fra at komme hende langt ned i halsen. Men da jeg efterhånden følte jeg havde svært ved at holde mig mere, hev jeg hende op, og kyssede hend tungt, og begyndte stille og roligt at massere hendes stramme lille fisse, som jeg ikke engang kunne få hele min pik op i.

Jeg var slet ikke i tvivl om at hun var liderlig, for hun drev med fisse safter, og stønnede højt. Hun viskede mig nu i øret at jeg skulle løfte hende op på min pik, så hun kunne ride mig til udløsning, hvilket jeg jo så måtte gøre.

SEX I DAG?

Det var vildt dejligt, og jeg var stang liderlig, så da vi var ude af badet tog vi selvfølgeligt en tur på lagnet os. Da vi var færdige, for anden gang havde jeg besluttet mig for at jeg hellere måtte se at komme hjem af så jeg kunne få en smule ud af dagen.

På vejen hjem sms’ede jeg min exkæreste om hun var frisk på en øl senere, men svaret kom ret hurtigt, at hun ikke havde lyst, da hun stadigt var ramt fra dagen før, men at jeg da skulle være velkommen til at kigge forbi og sige hej. Jeg kørte nu på motorvejen, og tænkte hvad pokker jeg dog skulle bruge den invitation til. Men jeg blev til sidst så fristet af at finde ud af hvad det gik ud på, så at jeg valgte at køre forbi. Jeg smed hende en ny sms og sagde at jeg nu var på ny kurs, og at det var mod den by hun boede i. Kort efter kviterede hun med at hun så lige ville tage et bad så hun kunne vågne.

Ca. 20min efter stod jeg foran hendes hoveddør, og bankede på. Hun kom ud og åbnede iført et håndklæde om kroppen, og sagde hej, helt glad, og ikke som en der havde tømmermænd. Jeg kendte jo udemærket til hendes være måder, da jeg jo havde været sammen med hende et par år, men ikke set hende så frisk “dagen efter” før. Men jeg kom ind på hendes værelse, og hun lukkede nu døren efter os. Hun havde noget musik kørende på anlæget, og det hele lugtede sådan lidt af sprut, som om festen ikke rigtig var slut. Før jeg havde fået set mig mere om, havde hun smidt håndklædet, og stod nu der helt nøgen foran mig, og sagde jeg kunne gøre med hende som jeg ville. Jeg var sådan lidt ude af den, og var ikke helt klar over hvordan jeg lige skulle takle den situation. Men handyr som jeg er, gik jeg til makronerne og kneppede hende hårdt dybt og beskidt en 4-5 gange. Jeg vidste hun kunne lide at have legetøj med i legen, og vidste os hun havde en stor dildo, som jeg fandt frem og havde i sinde at bruge. Jeg varmede hendes røvhul op, og fik stille og roligt lavet plads til at jeg kunne få pikken igennem den starmme ringmuskel. Da jeg havde kneppet hende i røven lidt tid, tog jeg dildoen frem og begyndte at lirke den op i hendes fisse. Det var lidt svært i starten, men da den først var inde stønnede, skreg og vred hun sig som vildt dyr der lige var gået i en fælde. Da jeg os kunne mærke det fik røven til at stramme yderligere, var der ikke meget tid til jeg kunne mærke mit varme spærm som fossede ud i hendes røv. Jeg var helt færdig, og følte ikke jeg kunne mere. Så jeg blev enig med mig selv om at nu måtte jeg altså os komme hjem, da der jo ellers ikke ville blive meget fest og øl til mig den weekend da det jo var lørdag. Jeg kunne os mærke hun var klar til at få sovet lidt, så jeg sagde tak for en hyggelig dag og listede ud af døren efter at have vasket pikken, og var nu endeligt på vej hjem, godt gennem kneppet.

Men da jeg så var ca. halvejs hjemme og havde sms’et med et par at drengene om der var noget fest i luften, tikkede der pludseligt endnu en sms ind fra xx’en, hvor der kort og konsekvent stod “hvor jeg var, for hun ville bruge min pik iaften”. Jeg tænkte det var løgn, og kunne det vikeligt være rigtigt at jeg ikke engang kunne vende hjem uden hun så stod der og ventede på mig.. 

Men ganske rigtigt, kom kørende af vejen, og der stod hun så foran min hoveddør og ventede på mig. jeg steg ud og sagde hej, og hun svarede bare, at det var jeg sgu længe om. Jeg låste døren op og ganske kort tid efter var nu nøgne og hun valgte bare glide ned over min pik uden forspil eller noget andet. hun vidste hvordan hun skulle bruge mig, sådan hun både kunne sprøjte, og give få de orgasmer som hun åbenbart lige manglede.. Jeg var helt smadret til sidst, men hun var stadigt bare klar på at få dækket sig selv så godt ind pik mæssigt at hun ikke behøvede at kigge forbi i et godt stykke tid igen.

porno med danske piger