Min dejlige bolleven

SPAR MANGE PENGE

Han løftede op i min nederdel “jeg regnede ikke med at du havde trusser på, han bøjede mig ned over toilettet gav mig en quickie, som selvfølgelig smagte efter mere…

Det her er historien om min dejlige bolleven Allan.Allan er forlovet med Ann og Ann er helt vildt forelsket i Allan, men Allans behov for sex er extremt stort, så han har sex ved siden af med mig for mit behov er lige så stort.

Jeg er hjemme, det er søndag. Jeg har ligget i skumbad,haft ansigtsmaske på og kur i håret. Mine ben er barberet og min kusse er helt glat og dufter skønt. Neglene er filet og malet på hænder og fødderne er bløde uden hård hud, de er malet pink og smurt godt ind i lækker creme.Jeg nyder at være alene. Jeg går nøgen rundt i min lejlighed. Jeg laver kaffe tager nutella og jordbær, lidt frisk brød bærer det hele ud på altanen. Mens jeg drikker kaffen og nyder jordbærrene med Nutella på, sidder jeg og bliver en smule liderlig, lige overfor sidder en ældre mand med en kikkert og holder øje med mig, jeg beslutter mig for at give ham noget at kigge på. Så jeg kæler for mine store lækre bryster smører lidt nutella på brystvorterne for så at slikke det af igen, jeg kan se at han stadig kigger i kikkerten jeg sætter mig med helt spredte ben så han har frit udsyn til herlighederne, giver mig selv en skøn orgasme. Kan nu se den ældre mand sidde og onanere mens han kigger på mig,han sender mig et stort smil lige da han kommer. Frækt og dejligt. Nå men jeg bliver siddende lidt endnu, safterne løber ned ad mine lår. Jeg bliver enig med mig selv, idag er jeg nøgen hele dagen.

SEX I DAG?

Pludselig ringer det på døren, så jeg tager et hånd klæde omkring mig og åbner døren, der står Allan i sin motorcykel køredragt og vil gerne ind jeg siger “jeg har nøgen søndag, så hvis du kan tåle at se mig nøgen giver jeg kaffe “Hvortil Allan svarer” Det kan jeg nok lige holde ud” Jeg går ud i køkkenet og laver kaffe sætter tingene på en bakke og bærer den ud på altanen, Allan er ved at tage sin køredragt af, det viser sig at han er nøgen under dragten, hans store pik stritter lige ud i luften, den ser så indbydende ud at jeg må ha´den. Jeg rejser mig op og vender numsen mod Allan så vi står op ad rækkeværket og der bliver jeg taget hårdt bagfra…uuhh… hvor er det skønt Allan kommer med grynt og spermen løber nedad mine løber ned af mine lår.Vi tørrer os og sætter os og drikker kaffen.Allan kommer for at bede om min hjælp til deres forlovelsesfest, den skal holdes i det selskabslokale der hører til den blok de bor i. Det vil jeg da gerne hjælpe med. Allan er igen blevet liderlig og jeg smører hans skønne pik ind i Nutella, det ku den godt lide, den er stenhård, så jeg sætter mig på knæ og tager ham i munden, slikker som var det en slikkepind, virkningen kommer ret hurtigt, han sender en kæmpeladning langt ned i halsen på mig og jeg sluger og sutter ham helt ren, jeg elsker smagen af pik. Den ældre mand med kikkerten har set det hele og sidder igen og onanerer, han vinker og smiler. Allan siger” Vil du være sød at komme ned i selskabslokalet senere så er Ann og jeg der også så kan vi aftale hvad der skal laves” Ja, det er ok.

Nede i selskabslokalet er Ann og Allan, samt nogle flere af vennerne samlet, så vi kan holde et brag af en fest om lørdagen. Vi aftaler at jeg skal pynte op og dække borde,de andre får andre opgaver. På et tidspunkt siger Ann “jeg går lige op og henter noget at drikke inden I skal hjem, jeg er tilbage om 30 min” Allan fangede mit blik og først gik han ud på toilettet og jeg kom lige bagefter. Han løftede op i min nederdel “jeg regnede ikke med at du havde trusser på, han bøjede mig ned over toilettet gav mig en quickie, som selvfølgelig smagte efter mere… men det ku vi ikke nå for Ann var på vej med drikkevarerne. Nu var det bare at vente på at det blev lørdag. Inden da mødtes jeg med Allan vi fandt et afsidesliggende sted hvor vi knaldede og havde oralsex liggende på hans store Kawazaki 1300, det var så frækt og jeg var så liderlig at jeg tiggede om mere pik, men der blev sagt “nej, du må vente til på lørdag” Da jeg kom hjem gav jeg mig selv en orgasme, der sendte mig i den 7. himmel.

Lørdagen kom og jeg gjorde mig lækker, lagde en fræk make-up og tog en fræk kjole på selvfølgelig uden trusser.Tog stiletter på for Allan er højere end mig, så med stiletter på kan han nemmere komme til at kneppe mig. Allan er min soulmate hvad sex angår, vi kunne aldrig være kærester der var vi alt for forskellige. Men sex der var vi helt ens…

Vi gik til bords, jeg sad på den ene side af Allan og Ann sad på den anden. På min anden side sad Allans far, en mand på ca.45-50 år, ganske pæn han tog mig på låret og forsøgte at få lov til at fingerkneppe mig,det var så frækt ingen opdagede noget, så jeg gled lige så stille ned under bordet og suttede pik på hans far,det var ham han havde størrelsen fra… Da vi var færdige med maden gik jeg igang med at rydde ud af bordet, så vi kunne rykke rundt på bordene for at få plads til at kunne danse. Ann var ud at danse med sin svigerfar, da Allan trak afsted med mig “jeg må ha´dig lige nu,du skal bolles til du ikk ka sidde, for du ser så lækker og uartig ud du skal også straffes, for jeg så godt hvad du og min far lavede…det gjorde min pik stenhård.

Vi nåede kun en etage over Allans lejlighed, så væltede han mig omkuld og voldtog mig, det var superfrækt, for der kunne jo komme nogen. Han tog mig bagfra og slikkede mig til jeg sprøjtede i hans mund,så var det min tur til at sutte pik lige før han var ved at komme stoppede han op og tog noget op af en pose “nu skal du ha´din straf” hvorefter han klaskede en håndfuld blødt smør i røven på mig, jeg vil kneppe dig i røven han startede meget forsigtigt og blev mere og mere vild “ÅåÅåhhh, du er så stram jeeeggg kkkooommmeeer” Da vi havde soigneret os gik vi tilbage til festen og håbede ingen havde opdaget noget. Ann dansede stadig. Da klokken var 03.30 tog jeg hjem.

Efter festen dyrkede vi sex ca. 5 gange om ugen eller hver gang Ann skulle til sport. Det er bare så skønt med en bolleven. Jeg ville ikke have undværet alle de skønne stunder…                                                        

porno med danske piger