Filmoptagelse, Else og Hans del.3

SPAR MANGE PENGE

Vi skulle have et langt samleje. Og til sidst skulle hans sperm afleveres så langt inden i mig, at den nemt kunne finde hen til mine længselsfuldt ventende æg…

Tiden gik efter min kone, Elses, erotiske filmoptagelse med vores ældre ven, Hans.

En dag kom vores datter Maria og spurgte, om hun måtte låne DVD’en med sexfilmen. Hun skulle have tøseaften og tænkte, at de skulle hygge sig med den. “Nu må du ikke sige, at det er mig på filmen,” formanede Else. “Det har jeg da allerede fortalt,” indrømmede Maria.”Og de synes allesammen, at du er så sej. Tænk at have en mor, der boller rigtigt og maturligt med en anden mand på film. Det er bare SÅ fedt.”

En søndag morgen, da vi sad ved morgenkaffen, fortalte Else, at hun var sikker på at være blevet gravid under den sidste optagelse. Jeg stivnede af skræk og havde nær tabt koppen. Godt nok havde jeg nikket ja til, at de måtte filme uden prævention, men konsekvensen havde jeg nok ikke helt gennemtænkt. “Jamen – Sandras tidsplan,” spurgte jeg med skælvende stemme. “Du ved godt, at stærkt erotiske oplevelser kan sætte kvindens cykliske ur i uorden. Og det skete der.” Else fortsatte: “Om onsdagen før sidste optagelse var jeg ikke i tvivl om, at jeg var ved at få ægløsning, og jeg var ved at aflyse seancen. Imidlertid havde jeg en stærk trang til at gennemføre et samleje, der kunne gøre mig til mor igen. Med tyk mave og det hele. Torsdag morgen, hvor sidste filmoptagelse skulle ske, vågnede jeg med en sikker fornemmelse af, at jeg var klar til at lave barn sammen med Hans. Efterhånden som dagen skred frem, blev jeg mere og mere besat af tanken om, at nu skulle det være. Og tanken om, at undfangelsen skulle optages på film, gjorde mig vildt liderlig.”

Da jeg kom til studiet var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville gøre alt for, at det lykkedes. Derfor blev optagelserne også helt optimale. Jeg glemte alt om kameraer og folk, der kiggede på. Jeg var bare opsat på at gennemføre den ultimative kærlighedsakt med Hans. Vi skulle have et langt samleje. Og til sidst skulle hans sperm afleveres så langt inde, at den nemt kunne finde hen til mine længselsfuldt ventende æg. Jeg havde den mest vidunderlige sex med Hans. Vi var begge rigtigt tændte, så alt gik som det skulle. Næsten hele den færdige film stammer fra den sidste dag.

Da kameraerne blev slukket, lå vi og holdt om hinanden i over en time, og jeg var ikke i tvivl om, at Hans’ sædceller havde nået sit mål og var i gang med at forbinde sig med mit æg. Mit brændende ønske var ved at gå i opfyldelse.”

SEX I DAG?

“Shit,” fremstammede jeg.

“Du kan tage det helt roligt. Næste dag satte jeg mig og tænkte situationen igennem. Jeg kom frem til, at det ikke var fair over for dig, som bruger kondom efter mine P-pilleproblemer. Og min alder er også noget for fremskreden til at være mor igen. Og set i bakspejlet havde Maria selvfølgeligt gennemskuet, hvor den lillebror eller lillesøster stammede fra.

Så jeg gik på apoteket og fik en dagen-derpå-pille. Så det var det. Men det ændrer ikke på, at den torsdag var en af de skønneste dage i mit liv som kvinde. Og jeg er oprigtig glad for, at jeg kan dele glæden med dig og ikke skal gå og gemme den bort.”

Jeg prøvede ihærdigt at ryste chocket og jalousien af mig og sendte Else er kærligt smil.

Hans har siden røbet for mig, at han godt kunne mærke, at Else var tændt til det yderste den torsdag. “Hun var godt nok opsat på, at vi tilsammen skulle have den absolut bedste sexoplevelse,” sagde han. Det tændte ham helt vildt, og han rystede flere gange af liderlighed og taknemmelig kærlighed til Else under filmoptagelsen. “Vi tog os ekstra god tid med forspil og samleje, for jeg var godt klar over, at nu skulle der produceres en hel masse sæd, som til sidst skulle sprøjtes ind i Else med fuld knald på. Og det er lidt uvant for en gammel knag, som mig.” Han havde gjort sig umage for at time udløsningen med Else, til hun havde åbnet sig optimalt. “Tænk, at elske med din vidunderlige, flotte Else og få lov til at gøre hende gravid! Det var simpelthen den bedste oplevelse, jeg har haft med en kvinde i hele mit liv,” tilføjede Hans. “Og hvem ellers har sin bedste sexoplevelse på video og kan se den igen og igen?”

Else fortalte senere, at hun havde besluttet sig for at blive steriliseret, da der ikke var nogen grund til at løbe den risiko, hvis situationen skulle opstå en anden gang. Jeg forstod ikke helt pointen, da jeg jo beskyttede mig. Måske fornemmede jeg, at Elses udtalelse om at holde proffesionel distance til Hans ikke var helt sandfærdig. Men samtidigt kan jeg så undvære gummi, så mine oplevelser med Else bliver mere ægte og ophidsende.

Mistanken om Hans og Else blev bekræftet et par uger senere. Engang imellem kørte vi hver for sig ud til Camilla og Hans for at tilfredsstille vores tabu-lyster. En dag, da Else havde været derude, konstaterede jeg, at hun ikke havde nogen som helst tegn på følgerne af tabu-sex, men derimod emmede af mandesæd. Else rødmede og indrømmede, at hun havde været sammen med Hans. Else lagde kærligt armene om min hals og sagde: “Hans er så kærlig og blid hele vejen, og hans tykke gammelmandspik er så dejlig at have inde i sig. Den kan blive ved i timevis, før den sprøjter. Gør det noget, at jeg har det rart sammen med ham en gang imellem?”

“Hvad siger Camilla til det?” spurgte jeg mistroisk. “Camilla siger, at vi skylder dig og hende en hel masse på opleveren, og at hun allerede har skumle planer,” svarede Else med et blink i øjet.

Uden overhovedet at vide, hvad Camillas tanker gik på, kunne jeg ikke lade være med at spekulere som en gal de næste dage, og jeg gik konstant rundt med en halvstiv pik i bukserne af forventning.

Jeg skulle dog ikke vente så længe på forløsningen. Det kan jeg berette om i næste afsnit.

porno med danske piger