Den frække lokofører

SPAR MANGE PENGE

Han hev hans bukser og underbukser ned til anklerne og hev min kjole op, så han kunne finde min dejlige våde og stramme fisse og det hul han så meget længtes efter…

SEX I DAG?

Jeg havde sagt ja til at komme med ham ud og køre igen. Han er lokomotivfører, har en kone og to børn der hjemme og jeg har en kæreste, vi har gjort det så mange gange før for vi kan bare ikke lade være, det her er så en af de mange gange vi var sammen.

Har er høj, har lyst hår og har de flotteste blå øjne. Jeg havde allerede skrevet til ham før vi mødtes at jeg ikke havde nogle trusser på, så allerede da vi så hinanden så kunne jeg se hvordan han gav mig elevator blikket. Vi kørte fra Høje Taastrup sent på aftenen, det gik meget glat så jeg gik henne fra passager stolen hen til ham og bare for at pirre ham fik jeg lige mit ene bryst til at strejfe hans arm. Han så på mig og jeg kunne se at han var så tændt at det var lige før pikken ikke kunne være der i de stramme arbejdsbukser. Han tog sin ene arm rundt om livet på mig og trak mig helt tæt på ham, så begynde hans hånd at gå på opdagelse nede mellem mine ben, og han begyndte at bide i mine bryster selvom jeg stadig havde min korte kjole på, da hans hånd nåede op og mærkede hvor våd jeg var mellem benene og lige hurtigt afprøvede den med et par fingre så jeg ikke rigtig stolede på at mine ben kunne holde mig. Så så han på mig med det blik jeg kender så godt der betyder “skal vi gøre det nu du ved ingen af os kan vente”. Jeg nikkede let til det blik han sendte, og hurtigere end jeg kunne se mig om sad jeg oppe på hans skød og han havde fået åbnet bukserne på sig selv uden jeg havde lagt mærke til det. Han hev hans bukser og underbukser ned til anklerne og hev min kjole op, så han kunne finde min dejlige våde og stramme fisse og det hul han så meget længtes efter. Da han endelig fandt hullet borede han hans pik så hårdt og hurtigt op i mig at jeg stønnede højt af nydelsen. Jeg lå næsten ind over instrumentbrættet og han hamrede hans pik op i mig bagfra igen og igen mens han kyssede mig i nakken og også skulle koncerter sig om at køre toget. Jeg kom den ene gang efter den anden og jeg kunne bare mærke at han holdt tilbage for at jeg kunne nyde det fuldt ud, så da jeg synes jeg havde kommet nok, steg jeg ned fra hans skød og spurgte om han ikke også snart havde lyst til at komme. Han nikkede og så på mig som om “hvorfor steg du så ned?”. Jeg bukkede mig ned og begyndte at sutte på hans pik, først langsomt og så lidt mere fast, og jeg kunne mærke han var lige ved at sprænge for at få lov til at komme. Så jeg satte mig oven på ham igen denne gang med ansigtet mod ham og red ham til han kom oppe i mig. Da vi havde fået sat tøjet rigtigt igen og havde fået pusten tilbage på normal var vi kommet til Fredericia og turen var slut.

Jeg sagde farvel og tak for denne gang, og så gik vi hver til sit igen, til næste gang vi mødtes men det er en anden historie.

porno med danske piger