Naboinden, min perfekte sexoplevelse

SPAR MANGE PENGE

Spurgte hende, hvordan det kunne være, at hun ville det her. Hun lo lidt, og fortalte, at tanken om sex med en ung fyr tændte hende, og at hendes mand jo ikke var hjemme…

Der var ikke meget at lave den aften. Regnen silede ned af vinduerne, tv’et sendte ikke andet end det kedelige, ugentlige fredagsshow på TV2, hvor deltagerne skal udføre latterlige opgaver, så de og nogle venner kan tage på ferie et sted, eller vinde en kok, der kommer og laver mad i dit køkken. Latterlige programmer for pøblen, det eneste de kræver af seeren er tilstedeværelse. Hjernen behøves man sandelig ikke at have med.

SEX I DAG?

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle få tiden til at gå med. Jeg havde overvejet at sætte en film på, men tanken om at se “Hvide mænd kan ikke dunke” eller “James Bond: Spionen der elskede mig” var alligevel ikke tillokkende nok til at jeg gad. Jeg lavede de samme ting aften ind og aften ud. Det ville sikkert igen i aften ende med, at jeg ville tilfredsstille mig selv til en eller anden B-film i tv. Det var heller ikke en tanke der lokkede.
I stedet valgte jeg at sætte en god CD på. Det blev Pink Floyd – Dark Side of the Moon. En god slappe af CD, som man aldrig blev træt af. Under andet nummer på CD’en hørte jeg en banken på døren. Mit hjerte slår et lille hop, hvem kommer dog her om aftenen i dette horrible augustregnvejr? Ikke desto mindre gik jeg op og åbnede døren, og udenfor stod naboinden, en 38-årig mor til to med ret normalt udseende. Langt lyst hår, dybe blå øjne, en fin C-skål og en fin røv, der dog alligevel bar præg af fødslen af to børn. Hun havde jeans på, en mørk top med en slå om kjole udover. Det så flot ud og prydede hendes krop. Jeg kunne ikke benægte, at jeg mere end én gang havde håndhygget til hende. Selv var jeg 16 år gammel, normal af udseende med langt lyst hår, og alene hjemme i aften. At pludselig hun så stod her ved min hoveddør kom som et chok. Hun var helt våd, håret hang ned af ansigtet, og hun sagde sårbart:
– Hej. Jeg kunne vel ikke låne noget pasta og en dåse flåede tomater? Hun forklarede, at huset var helt tomt udover hende, da hendes mand Henrik havde taget hende og ungerne over til farmor. Hun selv var kommet sent hjem, og orkede ikke at kokkerere noget større end spaghetti og kødsovs – en gammel klassiker i ethvert hjem.
– Jo, selvfølgelig, men kom indenfor, før at du får en forkølelse, eller det der er værre, sagde jeg akavet.
Vi trippede ind, jeg inviterede hende til at sidde ned, mens jeg hentede de ting hun havde spurgt om. Da jeg kom tilbage, sad hun og tjekkede huset ud.
– Jeres hus er flot. Jeg er helt vild med den her Børge Mogensen sofa. Den er rigtig flot.
– Tak, jeg synes også den er flot. Mine forældre er også rigtig glade for den.
Vi konverserede lidt mere om ordinære ting som møbler, fremtiden – jeg skulle i 10. klasse på efterskole efter ferien var slut og hun forsatte sit arbejde som butiksindehaver i den lokale by.
Hun sagde efter lidt tid, at hun måtte gå, da hun var skrupsulten. Jeg var selvfølgelig høflig og fulgte hende ud, selv om hendes selskab var dejligt. Jeg sluttede af med sige:
– Hvis du mangler mere, så må du jo komme og få det. Det blev sagt med en let skjult undertone, men nok ikke noget hun ville lægge mærke til.
– Jo tak, hvis jeg får et behov, så siger jeg til. Hun havde et skævt smil på læben, men så var hun gået. Mon hun virkelig fornemmede min undertone af erotik? Nok næppe, hvad skulle en moden kvinde som hende også med en ung knøs som jeg selv. Jeg prøvede at slå tanken om hende fra mig, men det lykkedes aldrig rigtigt. Jeg hørte lidt mere musik, så lidt tv og tjekkede min computer for mails. Da jeg var færdig med alt det, valgte jeg at slappe af på sengen og bare tænke.

Efter ikke mere end et kvarter bankede det igen på døren. Det var hende og hun ville ind.
– Gælder det tilbud stadig?, sagde hun med et frækt smil på læben. Straks reagerede min krop, og et stød af forventning rystede mig.
– Ja, jeg holder mit ord, sagde jeg og prøvede at virke selvsikker, men det skinnede ud af mig, at jeg ikke var det. Jeg ledte hende ind, og det varede ikke længe før, at hun fandt sofaen, som hun før havde rost. Jeg spurgte hende, hvordan det kunne være, at hun ville det her. Hun lo lidt, og fortalte, at tanken om sex med en ung fyr tændte hende, og at hendes mand jo ikke var hjemme og ikke var det før i morgen. Desuden udgjorde jeg jo ikke en trussel for deres ægteskab, så hun så intet forkert i det vi var på vej til at gøre. Jeg havde selvfølgelig ingen indvendinger.

Hun tog erfarent fat i mig, hev sig tæt ind til hende og vi mødtes i et varmt og lidenskabeligt kys. Hun havde, ligesom jeg selv, børstet tænder eller taget en mintpastel, for hendes ånde var frisk, men stadig naturligt. Det smagte dejligt, og hendes varme, blide tunge var skøn at lege med. Min egen tunge var overalt i hendes mund, og hun nød det åbenlyst. Hun begyndte også at hive op i min trøje, og jeg gjorde det samme på hende. Vi fik trøjerne af, og stod i bar overkrop – dog hende med en flot sort og rød BH på. Jeg var ikke nogen wonderboy, det indrømmer jeg. Jovist gik jeg til sport, men jeg havde også lidt en kærlighed for søde sager og mad, så jeg var lidt en “blandet landhandel” af bred og muskuløs overkrop og lidt delle og elskovshåndtag, men det generede hende vist ikke. Selv var hun forholdsvis slank med en fin mave, som var dejlig blød. Vores kyssen fortsatte, kombineret med lidt gramsen. Hun pillede mit bælte og jeans op, og jeg hendes. Vi stod kun i undertøj og strømper, som selvfølgelig hurtig blev hevet af.
Hun tog fat om mig, hev mig ned i sofaen, hvor vi lå og pettede. Jeg tog blidt om hendes bryst under BH’en, men hurtigt kommanderede hun mig til at tage hårdere fat, og lidt efter hæklede hun BH’en op. Der lå hun, en skøn kvinde med to skønne bryster. De var af fin størrelse og bygning, og de sad stadig flot på hende. Brysterne var prydet af to flotte brystvorter, som hver strittede fint til ære for mig, og der skulle ikke ord til, før at jeg begyndte at kæle for dem og slikke på dem til hendes store tilfredsstillelse. Hun stønnede lystigt, og inden længe stoppede hun mig, for at tage mine boxershorts af. Jeg pillede hendes trusser af, og det afslørede hendes barbering: en flot smal stribe hår på venusbjerget, og resten var glat. Sådan foretrak jeg det endda.
Hun tog blidt – men fast – fat i min pik, og hun begyndte først langsomt at køre hånden frem og tilbage, hvilket føltes skønt. Hun fik mig til at sidde ned på sofaen, selv kravlede hun ned på gulvet og derefter tog hun min pik i munden, og slikkede løs. Min pik, som var meget stiv vippede af vellyst, jeg kunne ikke lade være med at komme med små nydelseslyde, mens hun bare slikkede som en mis. Hun gjorde en fantastisk blanding af “oralsex” og et egentligt blowjob. Hun skiftevis slikkede på og om hovedet, og andre gange slikkede hun bare mens hun onanerede mig. Ååh, hvilken følelse, jeg kunne helt bestemt mærke, at hvis det fortsatte meget længere, så ville jeg komme. Det nævnte jeg for hende, og hendes eneste kommentar var: “Fint!” og så blev hun ved.
– Jeg kommer! Sagde jeg inden længe, og det rykkede i pikken, og jeg kom udover hendes ansigt og i hendes mund. Hun slikkede det i sig, så slikkede hun mig ren og sagde:
– Så er det vel min, ikke?
Det lod jeg mig ikke sige to gange, jeg hev hende op på sofaen og begyndte at kæle for hendes fisse. Den var våd, varm og blød. Jeg lagde mig ned og slikkede på klitorisen, og hendes krop spændtes som en bue af de dejlige følelser. Hun vred sig lidt, rodede i mit lange hår og og stønnede lystigt. Jeg blev ved med at slikke selv om min tunge blev helt ru og øm, og efter en rum tid stønnede hun meget højt og med nogle afsluttende støn og vrid kom hun i en stor orgasme, der forplantede sig ud i hele hendes krop. Hun rystede, fik kuldegysninger og slappede derefter af med et stort smil.
– Tak! Sagde hun bare, – min mand gider sjældent at tage sig den tid det tager, til at få mig til at komme. Det var virkelig skønt.
Af den kommentar blev jeg glad og stolt, men nu var min liderlighed og stive pik altså også vendt tilbage med fornyet kraft. Mens hun lå der, fik jeg guidet min pik ned til hendes fisse, og efter lidt asen og masen fik jeg den ind i den varme hule. Vi afgav begge et støn – hvilken følelse. Hun var semi-stram og forbandet dejlig. Jeg stødte rytmisk frem og tilbage, og vi stønnede begge. Hun hev sig pludselig væk fra mig, men hun ville bare vende sig om, så jeg kunne komme ind bagfra. Det prøvede vi, og jeg trængte godt ind i hende, og hun stønnede højt, da jeg prøvede at komme så meget i bund som muligt. Sådan blev jeg ved, og liderligheden tog til, safterne sted og sofaen knirkede. Hendes flotte røv var lige til mit udsyn, og jeg nød hvert et sekund. Hendes krop bølgede smukt for hvert et stød, som var hårdere end det før det. Pludselig begyndte hun igen at stønne højt og komme med små skrig, og det gjorde mig bare mere liderlighed. Jeg kørte hurtigere og hårdere til, og pludselig skreg hun sin orgasme ud. Igen effekterede det hele hendes krop. Hun fik næsten tårer i øjnene af nydelse, men jeg kørte videre indtil jeg selv mærkede safterne presse på. Jeg kom med et brag inde i hende, jeg stønnede og pressede pikken i bund. Hun strammede musklerne dernede mere om min prik, og det sidste af mit sperm blev presset ud. Jeg trak mig ud og smilte forlegent, men hun smilte tilbage og kyssede mig og sagde:
– Det var virkelig dejligt, det skal du vide. Sjældent har jeg fået så god og lidenskabelig sex.
– Jeg har aldrig oplevet noget lignende, sagde jeg ærligt, – du er mega dejlig og fræk. Du er rigtig lækker og smuk. Jeg ville håbe at vi kunne gøre det her en anden gang?
– Selvfølgelig kan vi det, cowboy. Når du kommer hjem fra efterskolen i weekenderne, så kan det da nogle gange være, at du kan komme over til mig, hvis min mand er væk. Jeg ser i hvert fald frem til mere af det her.
Mens vi havde snakket, havde noget af mit sæd løbet ud og lavet en plet på sofaen. Jeg vidste, at det ville mine forældre blive godt sure over, men skidt pyt lige nu.
Vi tog tøj på og snakkede videre om sex, mens jeg fulgte hende til døren. Vi sagde farvel med et hedt kys, et knus og vi tog da også lige hinanden på røven med et lille grin.
Hvilken aften.

Næste dag, da mine forældre kom hjem fra en sommerhustur, lagde min far lynhurtigt mærke til pletten på sofaen, og han blev virkelig sur, men jeg var ligeglad. Pletten ville minde mig om aftenen før og de aftener, som ville komme i fremtiden.

porno med danske piger