Hjemme ved sulten Kontordame

SPAR MANGE PENGE

Helle, hun er det jeg vil kalde en buttet kvinde, ca. 165 høj. og med en stor røv og som jeg havde set store bryster, ikke særlig køn, men med en dejlig erotisk udstråling…

SEX I DAG?

På min arbejdsplads er vi ca ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder, 50´ialt i alle forskellige aldre. Det giver selvfølgelig indimellem en frisk tone. Jeg er 22 og holder mig ikke tilbage, men har dog aldrig haft noget kørende med en kollega. Men gennem længere tid har jeg haft en flirt kørende med en af kontorpigerne, Helle er 48 og gift.
En dag spurgte Helle om ikke jeg kunne køre hende hjem, da hendes mand, som normalt hentede hende skulle på overarbejde – klart kunne jeg det.
På en eller anden måde var vi nok begge klar over, at enten skulle vi videre med vores flirt eller også skulle vi stoppe. Det var Helle der tog tråden op “Har jeg helt misforsået eller er der noget mellem os” spurgte hun “jah joh øh, men du er jo gift” svarede jeg, men det var åbenbart ikke noget problem, og hvis hun ikke havde noget problem så ok med mig.

Da vi nåede hjem til Helle spurgte om jeg ville have en øl, ikke noget hanky panke sagde hun på forhånd, det skulle ikke foregå i hendes hjem, det synes jeg var ok, men øllen ville jeg da gerne have.
Jeg satte mig ind i stuen mens Helle hentede øl, da hun akte øllen til mig smuttede den udaf hendes hånd og løb ud på gulvet, Helle hentede en klud og lagde sig på knæ for, at tørre op – heldigvis i en vinkel så jeg havde frit udstyr ned i hendes udskæring, jeg kunne ikke se hele hendes bryst, men nok til, at se at hun var udrustet med en par gedigne bryster – nu tog jeg chancen “sikke nogle dejlige bryster du har” sagde jeg “tak” sagde hun og rejste sig for at gå ud i køkkenet med kluden. Jeg fulgte efter hende og da hun stillede sig ved vasken for, at vride kluden kunne jeg ikke lade være. Jeg stillede mig bag hende og lagde armene om hende mens jeg kyssede hende i nakken “ikke her” sagde hun men gjorde dog ikke noget for, at jeg skulle holde op.
Så jeg blev mere modig og kørte hånden nedad hendes arme, ned til kanten af hendes bluse så jeg kunne få hånden ind på maveskindet.
Måske skal jeg lige beskrive Helle, hun er det jeg vil kalde en buttet kvinde, ca. 165 høj. og med en stor røv og som jeg havde set store bryster, ikke særlig køn, men med en dejlig erotisk udstråling.
Da jeg havde fået hånden ind på maven førte jeg langsomt hånden op mod brysterne “må jeg ?” spurgte jeg, “ja” svarede hun, så mens den ene hånd arbejde på hendes bryst fik jeg med den anden løsnet bh’en så jeg fik dem fri, kender I den skønne fornemmelse af et par bryster somlige falder tilpas langt ned når bh’en kommer af, men stadig så stramme, at vorterne vender ligeud, det er Helle.
Jeg havde efterhånden fået en ordentlig stivert i bukserne som jeg pressede mod Helles røv, mens jeg bevægede mig stille op og ned, Helle stak hånden ned mellem mig og røven og begyndte, a kærtegne min pik udenpå bukserne, nu kunne intet stoppe os, heller ikke hendes mand hvis han skulle komme. Helle vendte sig om “kom” sagde hun og førte mig ind i stuen, hun pressede mig ned i sofaen og begyndte, at åbne mine bukser.
“Vent” sagde jeg “tag blusen af først” Helle tog blusen af og stod med bar overkrop, fuck hvor var hun dejlig, brysterne var fantastisk smukke, store men stadig faste og kridhvide på en ellers brun krop. Helle fortsatte me dmine bukser og trak tilsidst mine trusser ned så stiverik stod lige udi luften foran hendes ansigt. Helle tog mig i munden mens hun kørte en hånd op og ned af skaftet, det her ville jeg ikke kunne holde til ret længe kunne jeg mærke. I løbet af kort tid var jeg nær udløsning “pas på, jeg kommer” sagde jeg til Helle og forsøgtem at skubbe hende væk, men hun forsatte, og da jeg kom slugte hun alt og blev ved længe mens hun slugte hver en dråbe.
Mens jeg kom til mig selv tog Helle resten af sit tøj al og lage sig i modsatte ende af sofaen, et gudesyn, denne næsten halvtreds årige krop, let buttet men fast og som prikken over i’et den skønneste glatte mis ” kan du lide havd du ser?” spugte Helle “så se her” Helle begyndte at leg med sig selv, mens jeg sad i den anden ende af sofaen og kiggede på, fuck hvor var det frækt.
Inden længe begyndte Helle at stønne stille, og det kunne ikke undgå at påvirke mig, pikken begyndte at røre på sig igen.
Jeg kravlede over til Helle og begyndte, at kærtegne hendes inderlår, først med hænderne så med tungen, og da jeg kom tættere på missen tog Hele fat omhovedet på mig og pressede min tunge mod fissen. Jeg begyndte ivrigt, at slikke og pludselig skreg Helle “nu, knep mig” lynhurtigt fik jeg placeret pikken i positionen og trængte hurtigt ind i Helle, skøn fornemmelse, ikke så stram som de piger jeg plejer at være sammen med, med meget mere varm og fugtig. “Om på ryggen” kommanderede hun, så mig om på ryggen hende ovenpå så jeg fik hendes vryster lige i ansigtet “lig stille” sagde hun ” og lad mig arbejde” så mens jeg forholdt mig helt i ro, begyndte Helle at køre op og ned ad min pik, først langsomt så vildere og vildere og mere og mere højrøstet ” Jeg kommer” skreg hun og efter et lille skrig og nogle meget højlydte skrig fald hun sammen over mig. ” Du kom jo ikke ” sagde hun “det skal du ikke tænke på” svarede jeg “det er rart, at have noget tilgode”
“Ok” sagde Helle og kiggede på uret “klokken er også ved at være mange og min mand kommer snart, så det er bedst du går nu, men hvis du tør kan du få et blowjob på arbejde imorgen”.
Og det turde jeg godt.

porno med danske piger