Sex på kontoret med Direktøren

SPAR MANGE PENGE

Karin vil du være så venlig at komme herind et øjeblik?
Direktørens stemme lød fra samtaleanlægget. Jeg samlede mine papirer sammen, kastede et kort blik i spejlet før jeg rejste mig, glattede min nederdel inden jeg bevægede mig mod direktørens kontor. Jeg bankede på og ventede på det sædvanlige “kom” inden jeg trådte ind på direktionskontoret.
Det han ville var dog ikke hvad jeg havde ventet! Og dog, måske alligevel. Der måtte være en grund til at jeg havde iført mig mit frækkeste sæt undertøj, inden jeg tog hjemmefra i morges?

“Vil du arbejde et par timer længere i dag”? “Vi har en presserende opgave vi skal have klaret, og jeg har brug for din assistance”

Overarbejde, ja hvorfor ikke?
Min kæreste var taget på forretningsrejse og kom først hjem på fredag: så hvorfor ikke bruge tiden på noget fornuftigt.

Kl. 16.00 havde resten af personalet forladt kontoret. Jeg havde udbedret min makeup foran det store spejl på toilettet og havde også nået at lakere mine lange, velpolerede negle. Jeg lod en kam løbe gennem bit fyldige blonde hår og ventede nu bare på at chefen ville kalde på mig.

Der havde faktisk været erotik i luften lige siden den dag han ansatte mig, filosoferede jeg for mig selv. Jeg havde mine tvivl om denne “overarbejde” nu også var hvad den gav sig ud for at være. Det kunne vist udvikle sig til lidt af hvert!

Direktøren var bestemt ganske tiltrækkende. Ganske vist var han over 40, men så ikke ud til at være en dag over de 30 indrømmede jeg overfor mig selv.
Hvad mig selv angår, syntes jeg ærlig talt at jeg så ganske flot ud selvom jeg selvfølgelig heller ikke er 17 længere…
Samtaleanlægget afbrød mine tanker. Jeg rejste mig hurtigt og gik ind til direktøren.

Han pakkede det ikke just ind. Han fortalte mig hvilken smuk kvinde jeg var.
En kvinde med erotisk udstråling, at han havde lyst til mig.
Da jeg stillede mig overrasket og lidt uforstående an præciserede han hvad han mente:
“jeg gjorde ham rent ud sagt liderlig, og hvis jeg ville tilfredsstille hans
lyster ville jeg få en lønforhøjelse samt en firmabil fra den første”!
Jeg ville nok have accepteret hans forslag også selvom han ikke havde stillet mig disse goder i udsigt, men det gjorde det da ikke sværere for mig at sige ja. Faktisk gjorde hans tilbud om betaling affæren endnu frækkere:

Ikke nok med at jeg en pæn pige på næsten 30, med fast kæreste, kastede mig selv i “grams” på den måde, Næh jeg solgte oven i købet mig selv for materielle goder og ussel mammon.

Da han havde forstået på min reaktion at jeg var med på aftalen, rejse han sig og kom hen til mig. Hans store hænder omsluttede mine bryster med et fast greb. Jeg gispede højlydt.
Direktørens fingerspidser cirklede drillende rundt om mine brystvorter, så knappede han min skjortebluse op og krængede mine bryster ud af den tynde bh.

Jeg krympede mig lidt. Jeg var ikke meget for det. Lysten var der, helt sikkert, i øvrigt havde jeg jo sagt ja, men samtidig skammede jeg mig også lidt over mine egne lyster.

Kom nu – hviskede han hæst. Jeg sank den klump i halsen der var ved at kvæle mig. Jeg kunne se på ham at han helt klart fornemmede at jeg var ved at give efter.

Hurtigt bøjede han sig ned og gav min højre brystvorte et langt vådt og inderligt kys, der fik mig til at hoppe i stolen. Så kiggede han mig dybt i øjnene.

Jeg rødmede og ville ikke møde hans øjne. De fornemmelser som hans tunge havde efterladt i mit bryst, pirrede mig. Pæne piger havde ikke den slags fornemmelser, og jeg var en pæn pige, i hvert fald indtil i aften. Jeg stirrede på ham med en blanding af begær og forbløffelse over mig selv. Hans blik var roligt med et glimt af drenget triumf i øjnene, da det mødte mit.
Jeg sukkede og slog blikket ned. Hurtigt bøjede han sig ned og kyssede mit venstre bryst. Jeg sukkede endnu engang og tog en dyb indånding. Det var dejligt!

Hvor var det ophidsende. Jeg sendte ham et blik der med al ønskelig tydelighed signalerede at han skulle fortsætte. Han bøjede sig atter ned og satte munden til min højre brystvorte, sugede den helt ind i munden og lod tungen spille rundt om dens spids. Jeg lænede mig tilbage i stolen og stønnede højlydt. Han fortsatte med at sutte, mens han med fingrene nulrede min venstre vorte. Jeg vred mig og kom med små ukontrollerede udbrud af vellyst, men sagde ikke noget. Med sin ledige hånd søgte han ind under min nederdel, ind mellem lårene og op over strømpekanten.

SEX I DAG?

Mmmmh, rigtige strømper, mumlede han, du er nok klædt på til at blive klædt af. Jeg tror jeg gjorde helt rigtigt i at ansætte dig som sekretær. Endnu engang kunne jeg mærke hvordan jeg rødmede. Han fik et par fingre ind under kanten af de tynde trusser, som var fugtige af min væde. Jeg var rent ud sagt sjaskvåd i fissen. Han smilede til mig. Mine kinder glødede. Jeg var vildt ophidset af hans leg med mine bryster. Den måde han slikkede dem på, rørte ved dem.

Han lod blidt undersøgende en finger glide hen over min opsvulmede klitoris. Det gav et sæt i mig. Berøringen af mit mest følsomme punkt var lige ved at slå mig omkuld. Han fortsatte med at lade fingrene bevæge sig hen over den fugtige knop. Jeg løftede bagdelen fra sædet, så han kunne komme til at skubbe min nederdel op og trække mine små lyseblå satintrusser ned.
Så spredte jeg benene.

Han lå nu på knæ mellem mine ben. Den hårde bule i hans bukser pressede sig mod mit ene ben. Hans øjne lyste af begær. Han lod blidt hånden glide over min krøllede dusk. Hvor det kildede!

Jeg stønnede højlydt. Hans fingre gled undersøgende ind mellem mine klæbrige skamlæber, ind i min fisses dyb og begyndte langsomt, ganske langsomt at bevæge sig ind og ud. Jeg vibrerede af ophidselse fra top til tå. Hans fingres bevægelse i mit underliv sendte strømme af lyst ud i hver fiber af min krop. Da hans mund nærmede sig mit dampende køn var jeg ude af mig selv af liderlighed.

Han satte munden til min lille stive knop. Jeg kunne ikke holde en ophidset stønnen tilbage. Jeg lænede mig tilbage i stolen og skød mit venusbjerg så langt fremad og opad, som jeg kunne i den lidt umagelige stilling. Hans tunge cirklede rundt om min klitoris, ned langs indersiden af mine skamlæber og tilbage igen – drillende, pirrende, ophidsende.

Jeg stønnede fuldstændig ubehersket og kom med små ekstatiske udbrud. Hans fingre fortsatte uanfægtet med at massere mine skamlæber, skedevægge og det sarte stykke øverst på lårene. Jeg kunne næsten ikke vente på at han kneppede mig! Men han var tydeligvis opsat på at give mig orgasme først. Min lyst og tilfredsstillelse kom før hans. I alfald i aften. Næste gang var det måske mig der skulle slikke ham.

Billeder hvor jeg lå på knæ, nøgen bortset fra strømper og sko, og slikkede hans pik, mens han var fuldt påklædt på stolen dansede for mit indre blik. Jeg kunne næsten mærke hvordan mine bløde rødmalede læber begærligt omsluttede hans dunkende pik…

Hans tunge og fingre fortsatte med voksende intensitet deres kærtegn af mit drivvåde brandhede underliv. Det rykkede ekstatisk i min krop. Og så med et mærkede jeg en springflod af vellyst brede sig fra min kilder ud i alle afkroge af mit indre. Jeg skreg og græd på en gang, kastede min krop frem og tilbage så jeg nær var faldet ned af stolen, hvis ikke han havde grebet fat i mig.

Jamrende af begær tiggede jeg ham om at kneppe mig. Med et snuptag rejste han mig op og lagde mig på maven ind over det store skrivebord. Med munden tæt ved mit øre lovede han at kneppe mig, så jeg kunne høre englene synge..

Jeg lå stønnende og gispende ind over det blanke bord. Det glatte hårde træ føltes køligt mod mine varme nøgne bryster. Den stramme og tidligere så nydelige nederdel sad som en pølse omkring livet på mig og mine små trusser hang nede om mine ankler. Mine endeballer strittede nok så indbydende. Han rakte ud og kærtegnede dem med den ene hånd mens han med den anden lynede sine bukser ned og trak sin svulmende pik frem.

Hele min krop sitrede forventningsfuldt ved hans berøring. Da han havde fået pikken frem spredte han med den ene hånd mine skamlæber mens han med den anden styrede sin stav ind i min varme, våde fisse. Orgasmen havde fået min kusse til at trække sig sammen så den strammede tæt omkring hans stive pik.

Jeg bevægede mig ivrigt under ham og pressede imod så han kom helt i bund. Han stødte til, trak sig så lidt ud og stødte så igen til. Jeg vrikkede med underlivet så mine skedevægge masserede hans blottede pikhoved.

Sammen fandt vi en rytme der fyldt os begge med vellyst. Med venstre hånd kærtegnede han på skift mine bryster og baller mens hans højre fandt min kilder og begyndte at massere den.
Jeg skiftevis lo og græd af liderlighed.

Næste gang knepper jeg dig mellem brysterne, stønnede han hæst i det øjeblik mine orgasmebevægelser pressede al saften ud af hans pik med en kraft som tog pusten fra ham.

Han blev liggende lidt, ganske udmattet, hen over mig, mens ophidselsens efterdønninger langsomt klingede af. Så gav han mig et let kys i nakken og rejste sig. Jeg kom på benene og var lige ved at snuble i mine trusser, som stadig sad fast omkring mine ankler.

Jeg sparkede dem af og forsvandt ud på toilettet. Da jeg få minutter efter kom tilbage igen var jeg tilsyneladende tækkelig påklædt og med frisk makeup og frisuren ulastelig i orden. Ingen som så mig i det øjeblik, ville mistænke mig for at være den type der ublufærdig lader sig kneppe af sin chef, og det endda midt på skrivebordet på hans kontor.
Det var først da jeg kom hjem jeg opdagede at jeg havde glemt mine trusser.

Næste morgen kaldte min chef mig ind på sit kontor. Da jeg kom derind dinglede mine lyseblå trusser fra en af hans fingre og han sagde med et underfundigt smil og med det drengede provokerende blik:
“Du kan hente de trusser du glemte i går på torsdag hvis det passer dig”?

“ØH ja naturligvis” svarede jeg stammende og rødmende og nærmest vaklede ud af hans kontor.

De trusser jeg havde taget på den morgen nåede faktisk at blive så gennemblødte at jeg også måtte tage dem af, inden dagen var omme, ved den blotte tanke om den kommende torsdag!

Indsendt af DEN FRÆKKE PIGE

porno med danske piger