Jeg blev lurer ved et tilfælde (Voyeurisme/Ekshibitionist)

SPAR MANGE PENGE

Jeg lider af højdeskræk. Men der var ingen vej udenom. Tagrenderne måtte renses. Naboen til venstre i vores små rækkehuse havde været inde og klage over, at beskidt vand fossede ned på hans vinduer fra min tagrende, hver gang det regnede. Og det gør det jo som bekendt ret tit i lille Danmark. Problemet er, at rækkehusene har to etager! Så jeg måtte binde to stiger sammen for at nå op til tagrenden for at fjerne alt det visne løv og møg, der havde samlet sig, og som lavede forstoppelse i hele rækken.

Jeg valgte en varm solskins-lørdag til at gøre arbejdet i. Hvis jeg skulle falde ned og slå mig ihjel, ville jeg i det mindste dø en smuk dag!

Jeg forsynede mig med et par plastichandsker, en gammel grydeske og et stemmejern, hvis der var noget, der skulle være særligt genstridigt, inden jeg begyndte opstigningen. Allerede da jeg var nået op over stuehøjde, begyndte min højdeskræk at melde sig. Var det ikke, som om stigen vaklede lidt? Havde jeg nu bundet de to ender ordentligt sammen?

Ikke kigge ned, sagde jeg hele tiden til mig selv. Ikke kigge ned! Og endelig var jeg så højt oppe, at jeg kunne nå tagrenden. Bare et skridt mere, og jeg kunne se ned i den og finde ud af, hvor jeg skulle sætte ind.

Jeg tog det sidste skridt og gik så helt i stå. For i stedet for skidt og møg i tagrenden blev mit øje fanget af en bevægelse inde i den lille gårdhave i nabohuset til højre! Signe! Min nabo på ca. 25 år. Hun er pædagog og bor alene, efter at have smidt sin fordrukne kæreste ud. Hun lå splitternøgen og solede sig.

Stigen sitrede! Ellers også var det mig! Jeg tog et hårdt greb i selve tagrenden og lagde skovlen fra mig nede i de visne blade. Jeg kunne ikke få øjnene væk fra Signe, og jeg turde heller ikke flytte hovedet at frygt for at blive svimmel. Jeg turde slet ikke kigge ned. Det forstår enhver, der selv lider af højdeskræk.

Nu vinkede hun sgu også til mig! Fuldstændig ugenert, som om hun slet ikke var klar over det faktum, at hun var helt nøgen. Jeg slap et kort sekund tagrenden med den ene hånd og forsøgte at vinke tilbage. Hun smilede og satte solbrillerne op i panden. Brillerne var det eneste, hun havde på. Og sololie, sikkert. Hendes krop glinsede som guld. Hendes lyse hår skinnede i solen. De lange ben lå skødesløst på solstolen. På jorden ved siden af hende stod en termokande, og der lå også en stak blade.

– Jeg renser altså tagrender, råbte jeg ned til hende.

Jeg ville jo ikke have, at hun skulle tro, jeg var kravlet derop for at lure på hende.

– Det kan jeg sgu da godt se, grinede hun. Det var også på tide!

Hun gjorde intet for at dække sig til. Tværtimod. Hun lagde sig med hænderne under hovedet, og jeg er stensikker på, at hun spredte benene en smule. Jeg begyndte febrilsk at skovle de mugne, visne blade op. De var næsten blevet til muld, og noget af det var så kompakt, at jeg måtte bruge stemmejernet også.

Men det var, som om Signes tilstedeværelse havde fjernet noget af min højdeskræk. Eller også fjernede den bare min koncentration fra min fobi for i stedet at drage den mod hende. Hun så eddergodt ud, som hun lå dér. Hun rørte kun lidt på sig, og ind imellem tog hun sololien og smurte sig ind.

Da hendes bryster fik en ordentlig omgang af sololien – noget tyndtflydende noget, der gav hendes hud dette glinsende skær – måtte jeg gribe ekstra godt fast i tagrenden.

Jeg begyndte at skovle møget ned på jorden. Jeg skulle selvfølgelig have taget en spand med op, men det kunne jeg slet ikke overskue. På et tidspunkt vendte hun sig om, så hun lå på maven. Hendes runde røv, de brede hofter og den slanke talje skinnede lige op mod mig.

Hun fjernede håret fra nakke og skuldre, så hun også fik sol dér, og så spredte hun igen benene. Hun lå, så jeg kunne kigge lige op i dåsen på hende. Enten var hun meget lyshåret, eller også var fissen helt glatbarberet.

På et tidspunkt tabte jeg stemmejernet. Hun var vist faldet i søvn, for hun røg op med et sæt. Hendes flotte bryster gyngede, da hun satte sig op.

– Skete der noget? spurgte hun.

– Nej, nej, jeg tabte bare noget af værktøjet.

Hun smilede op til mig.

– Ja, jeg kan ikke rigtig komme ud og hjælpe dig, uden at tage tøj på. Og det er det simpelthen for varmt til. Er det ikke for varmt at stå deroppe?

Jeg forklarede, at jeg var nødt til det, for det var min tagrende, der stoppede hele husrækkens afløb. Hun sagde, at det vidste hun godt, og så ønskede hun mig god arbejdslyst og lagde sig ned på ryggen og lod, som om hun sov. Det ene ben hang ud over siden på solvognen.

Hendes kusse var serveret på et fad; eller rettere på en solvogn, og jeg mærkede til min skræk, at min pik begyndte at blive stiv. Tænk nu, hvis jeg ikke kunne komme ned af stigen, fordi pikken hang fast!

Og stemmejernet lå nede på jorden! Jeg var ikke engang halvvejs med mit foretagende.

Jeg valgte at tage lidt mere med mine fingre og smide det ned på jorden, inden jeg forsigtigt klatrede ned af stigen. Da jeg var nede, gik jeg ud i min gårdhave med en iskold cola. Sveden haglede af mig. Et øjeblik hold jeg colaen ind mod min pik, som godt registrerede den isnende fornemmelse bag mine tynde shorts. Men som også valgte at ignorere den.

Hun havde fandeme ligget og vist sig frem for mig! Det var hævet over enhver tvivl. Men hvorfor? Tændte hun på at blive begloet? Eller var det en invitation til sex? Jeg var lidt forvirret! Og meget ophidset!

Signe kunne høre, at jeg sad i min gårdhave. Mure og rækværk er så høje, at man sidder helt isoleret. Det er somme tider ganske rart, og det betyder jo netop, at man ikke behøver at tage det så tungt, om man har tøj på. Men det betyder også, at det er lidt ensomt. Og at der blive uhyggeligt varmt i de små gårdhaver. Vinden kunne slet ikke nå derned på en sommerdag som denne. Der var som i en gryde, der stod på højeste blus på komfuret.

Men Signe havde altså hørt, at jeg var der. For pludselig hørte jeg hendes stemme.

SEX I DAG?

– Blev du færdig? spurgte hun.

– Nej, desværre, sagde jeg. Jeg skal derop igen i morgen, fortalte jeg. Jeg kravler derop i morgen formiddag ved titiden, tilføjede jeg overflødigt.

Men det var nærmest for at hun så var forberedt, hvis hun igen ville tage solbad i Evakostume. Vejrudsigten havde nemlig lovet samme varme vejr og sol fra en skyfri himmel som i dag.

– OK. Så ses vi sikkert, sagde hun.

Hallo! Tænkte jeg. Hun ville altså gerne ses. I hvert fald, hvis hun igen lå splitternøgen.

Næste formiddag begyndte jeg spændt min vanskelige opstigning præcis klokken ti. I dag gik det lettere. Det var som en bjergbestigning. Toppen kaldte hele tiden på mig og fik mig til at overvinde enhver vanskelighed.

Da jeg stod på det næstøverste trin, hvor jeg havde stået i går, vovede jeg at kigge ned i Signes atriumgård. Og nu fik jeg et endnu større chok end dagen i forvejen!

Signe lå igen splitternøgen! På ryggen og med benene bøjet og spredt, så jeg kunne se hende lige op i kussen. Hun lod endnu, som om hun ikke havde set mig. Men ved siden af hende lå en mørkhåret pige med utroligt lange ben og ganske små bryster. Hun var meget mere solbrændt end Signe. Og hun var vant til at solbade nøgen, for der var ikke en hvid plet på hendes perfekte krop.

Nu fik Signe øje på mig. Hun vinkede op til mig.

– Pas nu på, råbte hun. Den mørkhårede pige smilede til mig og hævede hånden til en hilsen.

De næste minutter står for mig som noget af det mest nervepirrende, jeg nogensinde har oplevet. For ikke alene gav stigen sig en lille smule, som om den var ved at gå fra hinanden dér, hvor jeg havde bundet de to stiger sammen.

Og for det andet begyndte de to piger at smøre hinanden ind i sololie. De opførte sig, som om jeg ikke eksisterede. Ja, som om der ikke var andre i hele verden, end bare de to. Og den måde, de smurte hinanden ind på, var ikke ligefrem en ”tantet” måde at gøre det på.

Jeg vil kalde det den mest sexede indsmøring, jeg nogensinde havde set. Ikke en kvadratcentimeter af kroppene blev glemt. De gned olien ind i hinandens bryster, langt op ad lårene, og den mørkhårede pige lod sin ene hånd ligge i Signes kusse, da hun med den anden smurte hendes bryster ind.

Hun sad på hug ved siden af solvognen. Jeg kunne se hendes små spidse bryster og den runde røv, der stod smukt buet som brunt marmor, når hun sad, som hun gjorde.

Da hun var færdig placerede hun et kys på Signes læber og lagde sig ned igen ved siden af hende.

– Kommer du ikke over og får noget koldt at drikke, når du er færdig, råbte Signe pludselig op til mig.

Jeg var hverken halvt eller helt færdig. Men mon ikke jeg gjorde?!

– Jeg er færdig nu! råbte jeg. Det lyder rigtig dejligt.

Jeg klatrede ned ad stigen i en fart, der slet ikke harmonerede med min højdeskræk, og da jeg manglede de sidste tre trin, sprang jeg resten af vejen. Jeg lod stigen stå, styrtede ind og vaskede hænder og hoved og stak lige hovedet ud i min gårdhave.

– Jeg kommer nu! OK? Jeg tager lidt frisk frugt med! Råbte jeg.

Jeg havde en klase druer liggende i køleskabet. De svarede, at det var fint.

Jeg var vildt spændt på, om de havde taget tøjet på, når jeg kom. Det havde de ikke. Ganske vist holdt Signe et håndklæde op foran sig, da hun kom ud og åbnede døren. Men da hun så, at der ikke var andre i nærheden, lod hun det falde.

Læs også: 6-novelle: Hun kørte mig helt op

– Ja, du har jo set det hele, din tagrende-lurer, sagde hun med et smil.

– Det er altså uretfærdigt, forsvarede jeg mig.

Jeg havde jo ikke anet, at hun lå splitterravende. Da jeg fulgte hende ud i atriumgården, lå den mørkhårede pige stadig helt nøgen, men nu lå hun på maven. Hendes røv var fast, som var den hugget i granit.

– Det er Silja, præsenterede Signe hende. Og det er Kurt, sagde hun til Silja.

– Hej Kurt! Smid tøjet, sagde Silja.

Et minut efter stod jeg helt nøgen med en klase druer i den ene hånd og vidste slet ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Men det problem løste Silja for mig, for hun rakte ud efter druerne og gav mig sololien og bad mig smøre hende på ryggen. Jeg satte mig ned på hendes solvogn ved siden af hende, så min hofte rørte hendes. Og da mine fingre begyndte at gnide den varme olie ind i hendes krop, begyndte min pik igen at røre på sig.

Silja ville også smøres ind på røven, og så var det, at jeg tænkte, at så var de altså også selv ude om det! For nu gad jeg ikke engang forsøge at skjule, at de ophidsede mig helt vildt. Min pik blev helt stiv, efterhånden som resten af mig slappede af og jeg bare nød berøringen af det lækre pigekød under mine fingre. Signe lå ved siden af; nu lå hun på siden. Tyngdekraften trak kun hendes bryster ganske lidt nedad. Hendes fisse havde en lille stribe lyst hår.

– Også mig! sagde hun med et smil.

– Ryk stolene sammen! Så kan jeg smøre jer begge to samtidigt, sagde jeg overstadigt.

Signe sprang op og skubbede sin stol helt hen til Siljas, og jeg lagde mig nu på knæ mellem dem, mens jeg gned olien ind i Signes venstre og Siljas højre balde. Min pik var hamrende stiv. Signe havde selvfølgelig bemærket det, så hun stak en hånd ned langs siden og tog fat i min pik. Og mens jeg således lå på knæ og smurte de to lækre piger ind i olie, onanerede hun lige så stille og ganske langsomt på min pik.

På et tidspunkt rejste Silja sig op på albuerne og kiggede ned for at se, hvad der foregik. Hun kunne lide, hvad hun så, og nu kom også hendes hånd til hjælp. Hun lagde den forsigtigt med håndfladen opad under mine nosser og kærtegnede dem blidt, mens Signe fortsatte sine langsomme bevægelser. Det var helt vildt!

Som på et fælles telepatisk signal vendte de to piger sig pludselig om. Nå lå de på ryggen med fisserne lige der, hvor mine hænder var. Signe tog igen fat omkring min pik. Jeg kiggede på deres ansigter. De lå begge ned lukkede øjne. Prøvende satte jeg en tommelfinger mod først Signes og så Siljas kusse. Om det var olien eller fissesaft, ved jeg ikke. Det var nok en blanding. Men de var smaddervåde begge to.

Jeg var ved at blive øm i haserne af at sidde med røven på mine egne lægge, men på den anden side måtte denne besynderlige leg ikke høre op. Så jeg onanerede dem begge med mine to tommelfingre på deres klitorisser, mens Signe og Silja skiftedes til at gnide på min pik.

Der skete ikke mere. Vi kneppede ikke! Vi slikkede ikke hinanden. Vi gned og gnubbede bare hinanden til udløsning i den varme sommerformiddag til akkompagnement af søvnig fuglesang og den fjerne lyd af en motorplæneklipper.

De jeg mærkede, at min sperm pludselig kom væltende, sprang jeg op og vendte mig rundt, så det hele røg ned på græsplænen. Derefter vendte jeg mig igen, satte mig på ny, men nu i en lidt mere magelig stilling og begyndte igen at massere de to fisser. Ført kom Silja. Det tog lang tid med Signe. Men hendes orgasme var også den kraftigste. Hun udstødte nogle små vrinsk, da hun kom, mens Silja lå og kiggede smilende på os begge og på min tommelfingers mekaniske arbejde i venindens våde kusse.

Der gik et øjeblik, hvor ingen af os sagde noget.

– Lad os få nogle af de dér druer, sagde Silja så. Og så lå vi alle tre på maven på de to solvogne med mig i midten og åd druer og prøvede, hvem af os, der kunne spytte stenene længst ud. Jeg tror, at det er den mærkeligste og også en af de mest ophidsende sexoplevelser, jeg har haft.

porno med danske piger