DSB business class

SPAR MANGE PENGE

Hun når lige at nikke med hovedet inden jeg foreslår at vi går ud på toilettet… vi nærmest flyver derud. Hun sætter sig på toiletsædet og fisker min bankende pik ud…

Lang arbejdsdag! Jeg kunne lige nå fra kontoret og hjem forbi for at pakke til en overnatning og så afsted til toget. Typisk at når tingene brænder på og folk stresser, så er det bare umuligt at klare tingene over telefonen, så nu kan jeg se frem til en lang aften i et serverrum – hvis jeg er heldig, kan jeg måske sidde ved et skrivebord i et nærliggende kontor, så jeg ikke behøver stå eller sidde hele aftenen på en skammel i 17 grader og støj fra kølesystemet og maskinerne.

Det lykkedes mig heldigvis at få en plads på DSB Business Class, så jeg kan sidde og slappe lidt af på vejen… det har jeg også brug for, hvis jeg skal være frisk om et par timer! Eftermiddagsmyldretiden er så småt ved at sætte ind og jeg baner mig vej igennem folkemængden i ankomsthallen på Københavns Hovedbanegård – folk af alle slags har travlt med at komme frem. De fleste skal velsagtens hjem og i gang med familiens ulvetime, andre skal hjem svinge benene op… Det er nok de færreste som er undervejs til 3. halvleg på arbejdsdagen. Jeg må indrømme at lige dér har jeg lidt ondt af mig selv – det skal blive godt at sidde og få en lille blunder i toget. Efter et par minutters venten kører toget til perronnen og jeg finder min plads – det er heldigvis i enden af vognen, så der kommer ingen forbipasserende, men det er sædet ud til gangen og med ryggen til resten af vognen. Jeg sætter mig alligevel ind til vinduet – det kan jo være at jeg er heldig… På Valby er der hektisk travlhed på perronnen og endnu et par mennesker finder deres pladser – der ligner trætte kontorfolk som er undervejs hjem. med rutinemæssige bevægelser kommer computerne frem ifølge med charteks og løse papirer – de sidste småting skal lige klares på vejen hjem. Skråt overfor mig sidder en kvinde med laptop, ipad og smartphone – hun er tydeligvis rigtig godt vandt til rutinen i toget og jeg sidder og bliver helt fascineret af, hvordan hun på det nærmeste indretter sig i et midlertidigt kontor – hun ved lige, hvor smartphone og ipad skal være, så hun kan række ud efter dem hver især, uden at flytte øjnene fra laptoppen, som er det primære arbejdsredskab.

Jeg kan se på hendes ansigtsudtryk at hun er koncentreret og på hendes bevægelser er det tydeligt for mig, at hun også arbejder uhyre effektivt. Det er en hel fornøjelse at sidde og betragte hende og jeg vågner en lille smule. midt i arbejdet kigger hun op et kort øjeblik og hun bemærker at jeg sidder og kigger på hende. Jeg må have et smil på læben, for hun kigger mig i øjnene og virker meget nærværende, smiler venligt tilbage og koncentrerer sig så igen om sit arbejde. mine tanker flyver stille og roligt imens jeg forsøger at slappe af. Som vi sidder dér skråt overfor hinanden, kan vi næsten ikke undgå at bemærke hinanden og få sporadisk øjenkontakt nu og da. Hver gang vores øjne mødes, har jeg indtryk af at have hendes udelte opmærksomhed i det meget korte øjeblik – hendes nærvær virker opkvikkende på mig og jeg kan ikke lade være at blive lidt nysgerrig på hende. Hendes ansigt er harmonisk og udtryksfuldt, signalerer imødekommenhed og autoritet på samme tid.. nærmest moderligt – og så alligevel så langt fra!

Arbejdsdagen ser ud til at være slut, hun pakker sine ting ned i tasken samtidig med at jeg rejser mig for at gå på toilettet. Jeg står i mellemgangen og venter på at toilettet bliver ledigt… så ser jeg at hun er undervejs ud i mellemgangen med sin smartphone i hånden – vi har igen et af de dér øjeblikke, hvor øjnene mødes og vi smiler til hinanden imens hun går forbi. Først nu bemærker jeg hende i fuld figur… Hun er klædt i en hvid skjorte og mellemlang nederdel – typisk dresscode som passer til et kontorjob. Flotte, intense øjne og et dejligt ansigt som jeg har lyst til at studere nærmere. Da hun passerer forbi mig får jeg en snert at hendes parfume i næsen, hmmmm hvor er hun dog tiltalende, jeg bliver helt glad ved at have min opmærksomhed på hende… og hun lader til at kunne lide det, for hun smiler til mig med øjnene.

SEX I DAG?

Jeg kommer ud på toilettet og får tisset af. Som jeg står der med tissemanden i hånden og det dejlige væsen i tankerne, begynder jeg at få halvfed på. Bagefter vasker jeg den godt af, samtidig med at jeg vasker hænderne – det gør jeg altid efter at have tisset, når jeg begynder at tænke på kvinder på den måde – om ikke andet så har jeg glæden ved at fantasere om, hvad hun kan få lov til. Toget har passeret Holbæk og vi er nu alene i kupéen. Da jeg kommer tilbage på min plads, svinger toget i et lille sidelæns ryk så jeg kommer ud af balance og er på vej over mod hendes plads. Hun kigger på mig imens jeg sætter mig ned. Denne gang er det hende der studerer mig – jeg kigger tilbage med et smil på læben. Hun må gerne studere mig ligeså meget hun har lyst. Vi holder begge øjenkontakten imens hun kigger undersøgende og nysgerrigt på mig… og jeg studerer linjerne i hendes ansigt – hvor ser hun dog sød ud… øjnene glider ned og jeg kigger på hendes bryster. De er helt almindelige i størrelsen, sidder pænt i en BH som kan skimtes igennem skjorten. Jeg kigger hende igen i øjnene og hun sidder med sine meget nærværende øjne og kigger på mig med et lille smil om munden. Jeg er sikker på at hun har bemærket, hvor mine øjne har været rundt på hendens krop og det ser ud til at hun er OK tilfreds med situationen.

Nu kigger vi hinanden direkte i øjnene og jeg mærker hendes intense nærvær. Mit hjerte begynder at banke hårdt og nu vokser pikken mærkbart. Hun kigger vedholdende på mig og ser ud til at bemærke jeg er tændt… OK, tænker jeg, det er sjældent man får så god feedback, så jeg klapper på sædet ved siden af mig, imens jeg fastholder øjenkontaken… hun kigger på min hånd og på sædet, så glider blikket hen over mine bukser, som nu er synligt bulede og så kigger hun mig igen i øjnene – der går et lille øjeblik, hvor hun ikke fortrækker en mine. En svag rødmen begynder at vise sig på kinderne og hun begynder at få liv i ansigtet igen – hendes øjne flakker hurtigt ned og op af min krop, jeg nikker sidelæns med hovedet, som endnu en invitation. Nu rejser hun sig for at komme over og sidde på vinduespladsen ved siden af mig. På grund af den sparsomme plads mellem bordet og sædet, er hun nødt til at kante sig og på det nærmeste kravle hen over mig. Jeg vælger at blive siddende og være mest muligt i vejen for hende, så det tager lidt længere tid… og jeg nyder det. Vi er begge tændte og der er en indforstået og usagt aftale imellem os. Vi har ikke udvekslet en eneste ord og nu er hun så tæt på mig at jeg mærker varmen fra hendes overkrop og bryster meget tæt på mit ansigt. Duften af hendes parfume tænder mig vildt og imens hun klodset kanter sig forbi, lader jeg min højre hånd glide op på ydersiden af hendes lår, inde under nederdelen og med venstre hånd udenpå tøjet, får jeg fat om hendes hofter med begge hænder og styrer hende lidt på vej.

Jeg kan fornemme at hun er rigtig tændt. Hun får sat sig ned og vi bakser lidt med benene – hvordan skal vi nu gøre… jeg trækker hendes nærmeste ben hen imod mig, imens jeg kigger hende intenst i øjnene og lader en hånd glide op på indersiden af hendes lår. Det må ikke gå for hurtigt, så jeg kilder hende lidt og lader fingrene lege lidt på det varme kød meget tæt ved trussen – jeg strejfer lige trusserne lidt men ikke mere. Hun holder vejret og ser en anelse fortumlet ud. Så lægger jeg hånden direkte ovenpå venusbjerget med fingrene ned over revnen, imens jeg med fingrene trykker trussen lidt ind i revnen… hun sukker dybt og jeg kan mærke, hvordan hendes safter allerede flyder. Lugten af hendes lyst rammer mig i næsen – det tænder mig endnu mere. Jeg har overkroppen halvt drejet ind over hende og imens hånden stille og roligt masserer hende udenpå trussen, kommer jeg helt tæt på og snuser til hendes parfume på halsen.. jeg kysser hendes hals og arbejder mig op til munden og vi falder i et dybt og intenst tungekys… hun nærmest suger mig til sig, imens jeg kan mærke hendes fisse svare igen. Jeg trækker trussen til side og lader en finger løbe ovenpå de ydre skamlæber, ligeså let op og ned… så fingerspidsen kun lige kommer lidt ind mellem læberne, men mest vandrer lidt på tværs og leger lige på grænsen – det sitrer i hende og jeg kan mærke hvordan energien samler sig i hendes fisse – der går nærmest elektriske stød mellem hendes skamlæber om min finger. Igen skifter jeg fra tøven til frontalt angreb, jeg lader ring- og langefinger finde klitoris og kører et par hurtige gange rundet om, så stikker jeg de to fingre op i hende og bearbejder hende indefra, ud mod maveskindet og lidt til siden – dér, hvor jeg kan mærke at skedevæggen er nopret og ujævn. Hun stønner dybt og skubber underlivet frem for at jeg bedre kan komme til.

Jeg kan mærke at pikken i mine bukser vil ud – jeg har lyst til at slikke hende, men kan ikke komme til dér på sædet. Jeg siger at jeg positivt ved, jeg er sygdomsfri men uden gummi og jeg spørger hende om vi er cool og om hun er beskyttet mod børn… hun når lige at nikke med hovedet inden jeg foreslår at vi går ud på toilettet… vi nærmest flyver derud. Hun sætter sig på toiletsædet og fisker min nu klistrede og bankende pik ud af mine bukser og nu får jeg en ordenlig guffer. Med hånden godt fat om skaftet, tager hun pikken i munden og nærmest sluger den som det første. Jeg skynder mig at bakse bukserne ned om lårene så hun kan komme til… Damn, hun laver på det nærmeste vaakum om pikhovedet på mig, imens hun klemmer med hånden om skaftet, så begynder hånden at arbejde lidt roterende og lidt frem og tilbage, imen hun holder pikhovedet i munden og med tungen leger med glansen… den anden hånd får blidt fat om pungen og kildrer mig imens hun fastholder et stramt greb om skæftet og suger mit pikhoved – jeg forsvinder nærmest af begær lige dér. Så slipper hun med munden og begynder at spille mig af, imens hun kigger nysgerrigt – det er det samme nærvær som tidligere – nu bare rettet mod min pik som et nyt legetøj, hun lige har taget i brug. Hun får ikke lov til at lege længe, for nu vil jeg have mere af hende, hun bliver beordret op at stå og af med trusserne, så sætter jeg mig på toiletsædet og svinger hendes ene ben op på min skulder, så jeg har god plads til at slikke og lege med fingrene. Med den ene hånd har jeg et godt greb om røven på det ben, hun har på gulvet og med den anden hånd har jeg god adgang til at lege med hende. Det er godt at der er handicap-håndtag på sådan et toilet, for hun er en anelse ude af balance, imens jeg udforsker hendes fisse med fingrene og smager på safterne. Min tunge leger med klitoris imens jeg med pege- og langfinger bearbejder hende indefra. Lillefingeren finder lige så belejligt vej til hendes stramme anus og hun bliver en smule overrasket til at begynde med, men så er det OK. Jeg skiftevis suger på klitoris, leger med tungen og napper i skamlæberne med mine læber… togets bevægelser gør, at jeg ikke tør bruge tænderne, for jeg kan ikke styre bevægelserne godt nok. Fingrene arbejder og

Nu vil hun ha’ pik, så hun trækker sig lidt væk og får mig på benene. Med hendes ene ben på toiletsædet og et godt greb i handicaphåndtagene, stiller hun sig an så jeg har god plads til at komme op i hende bagfra. Hun kigger på mig hen over skulderen med et sultent blik… Med hænder tager jeg et godt tag ned om hendes balder, skiller dem ad får pikken i stilling og mærker, hvordan togets bevægelser gør at pikken leger lidt i åbningen – jeg har lige spidsen af pikhovedet inde og kan mærke, hvordan hun snapper efter den. Uh, det er godt… Så begynder jeg at arbejde frem og tilbage, imens jeg fortsat har et fast greb om hendes balder. bevægelserne intensiveres mere og mere og snart kører jeg fra næsten helt ude til helt i bund i faste regelmæssige bevægelser. Endelig har jeg fundet vej op under skjorten til hendes bryster. BH’en bliver løsnet på ryggen og hænger nu løst imens jeg forsigtigt klemmer og leger med hendes brystvorter. Med pikken næsten i bund, og med varierende tryk og togets bevægelser, presser jeg på lidt forskellig vis, alt imens jeg mærker hendes røv mod mit maveskin. Jeg kan mærke, hvordan hun klemmer om pikken med knibeøvelser, imens jeg kysser hende på ryggen og leger med hendes bryster. Tempoet skifter lidt – varierer fra langsomt til hurtigt og så langsomt igen… enten uforudsigeligt eller taktfast og vedholdende. En knibeøvelse falder sammen med at jeg støder i bund og mærker skedebunden mod pikhovedet… og så kan jeg mærke eksplosionen komme buldrende. Med den ene arm får jeg fat i hende forfra og med den anden arm på hendes hofte holder jeg balancen, samtidig med at jeg knepper hende hurtigt og intenst… imens jeg sprøjter, holder jeg rytmen og intensiteten – vedholdende og insisterende, imens jeg onanerer hendes klitoris og forsøger at få en vinkel på pikken, så den rammer de gode punkter. Så spænder hun i kroppen og jeg kan mærke skeden arbejde – jeg elsker at mærke en fisse i orgasme, så jeg holder pikken dybt begravet og får det hele med.

Så en lille pause, hvor vi står svedige og nyder øjeblikket. Pikken er stadigvæk stiv og begravet i hendes fisse – hvis vi fortsætter, er den klar og hvis vi vælger at stoppe her, vil den falde om lidt… jeg kigger spørgende på hende uden at sige noget – hun smiler til mig og rejser sig op, så pikken glider ud og hun vender sig frontalt mod mig, lægger armene om halsen og kysser mig på munden og rundt i ansigtet.

“Tak for en fantastisk oplevelse, du er drøm som jeg altid vil tage med mig”, siger hun og kigger mig i øjnene med hendes intense nærværende blik. “Tak, i lige måde, søde… Sjældent har jeg oplevet så god kemi og kommunikation med øjnene”. Hun smiler, lidt grinende og blinker med øjnene, “Heller ikke jeg”, svarer hun. Så hjælper vi hinanden i tøjet og finder stille og roligt tilbage til pladserne, ved siden af hinanden. Resten af turen sidder vi og holder om hinanden – vi kender ikke hinandens navne og vi ved begge at vi ikke skal ses igen, det blev ikke sagt… vi har sagt, hvad der skal siges. Nu sidder vi bare tavse og nyder hinanden på en måde som kunne vi have været gamle kærester – trygge og mætte hos hinanden. Som den bedste afslutning på en usædvanlig oplevelse og som en dejlig gave, vi har givet hinanden – inden duften, følelsen af nærvær, den gensidige varme, alle de stærke indtryk og det dejligste væsen stiger af toget og bliver til et minde…

Da hun steg af toget, vendte hun sig ganske kort om og vinkede farvel med et håndkys, og så gik hun med målbevidste skridt i retning mod sin destination, ukendt og uvedkommende for mig… Vi vil altid være forbundet.

porno med danske piger