Min dag som dronninge tøz

SPAR MANGE PENGE

Var lidt nervøs men jeg vidste at det ville blive frækt. “Du skal vise din pik for den næste der kommer” sagde jeg hårdt og han nikkede. Vi gik lidt og dér kom så den første…

SEX I DAG?

Nu har du kigget ind af mine vinduer længe nok og spillet pik til mine natlige støn, længe nok. Nu er du MIN imorgen og JEG bestemmer, ellers får din kone sandheden. Sådan sagde jeg til en nabo jeg havde, for et stykke tid siden.

Dette er sket i virkeligheden og igen er navne og stederne lavet om. Jeg nyder at blive kigget på og hørt, men jeg havde længe gået med tanken om at bestemme og være en slags domina for en dag. Ikke hårdt men alligevel. Og min nabo var et godt valg. Han takkede også ja. Dagen var kommet og jeg kom til hans dør, iført i en lang frakke og intet andet. Han mødte mig i korte bukser og bluse. Som jeg havde sagt. Vi kørte ud til en skov, hvor jeg vidste at der kom mange andre friske og frække mennesker. Jeg var lidt nervøs men jeg vidste at det ville blive frækt. “Du skal vise din pik for den næste der kommer” sagde jeg hårdt og han nikkede. Vi gik lidt og dér kom så den første. Han åbnede sine bukser og blottede sig. Kvinden der så det, kunne ikke lade være med at smile og sige “god hund” til ham. Jeg kunne se på hans øjne, at han nød det. Og det samme gjorde jeg. Jeg bukkede mig ned og kyssede hans pik. “Dygtigt, nu skal du sætte dig på bænken og spille pik. Når der kommer en forbi, skal du stønne højt.” Han nikkede og gik igang. Jeg gemte mig bag et træ. Min hånd legede stille med min fisse. Jeg var virkelig tændt. Der kom en forbi men han grinte bare af ham. Han kom i samme øjebik. Han kunne lide at blive ydmyget. Måske skulle konen kende sandheden? Det ville måske åbne et nyt kapittel for dem. “Hvor er du god” sagde jeg til ham og vi fortsatte vores lille leg. Han fik lussinger og vi fik orgasme efter orgasme. Da dagen næsten var slut, spurgte han om han måtte bede om en ting og det måtte ham. Jeg skulle have bind for øjnene og ligge mig med spredte ben på græsset, tæt på gangstien. Så havde han en overraskelse til mig, fordi jeg havde givet ham denne dag. Jeg blev nervøs igen og der var noget som tændte mig ved denne idé. Jeg lukkede derfor min indre tøz ud og ventede spændt. Lidt efter mærkede jeg en meget hård pik presse sig ind i min, efterhånden, meget våde fisse. Jeg mærkede et sæt hænder som masserede mine patter og hov, der var også en pik på vej ind i min mund. Hold kæft hvor jeg nød det. Hvem var de? Hvad skete der? Uhm, var der nogle der så det? Tankerne fløj rundt og pludselig kom jeg. I den mest fantastiske orgasme. Jeg hørte nogle mænd snakke og så var der stille. Jeg tog bindet af og alle var væk. Jeg samlede mig sammen og gik hjem. Følte at alle kiggede på mig. Var det dem? Havde de set mig?

Jeg modtog en besked fra ham. Han havde fortalt konen det og nu legede de frække lege sammen. Men han kom tit forbi mit vindue og så kom pisken frem. De flyttede desværre på landet og vi har ikke set hinanden siden.

 

porno med danske piger