Festen, og ikke mindst turen

SPAR MANGE PENGE

Vi kom ind gennem en lille by, der var folk overalt omkring bilerne, her sad jeg med den stiveste pik synligt fremme, mens kæresten stille kører op og ned af pikken…

Vi var på vej en sen aften til fest, jeg kørte bilen mens min kæreste sad på sædet ved siden af – Klokken var blevet omkring halv fem og vi havde lidt over en times kørsel endnu. Stemningen var helt i top og den fik ikke for lidt med den gode musik der blev skudt ud i den lille grå bil.

Bedst som vi sidder og skråler med rykker kæresten sin hånd over på min, som er placeret på gearstangen, jeg sender hende et frækt blik alt imens jeg skråler med på det gamle 80’nummer der i øjeblikket kørte. Hun begynder at kører hånden op og ned af min arm, jeg lukkede et kort øjeblik mine øjne og bare nød hendes bløde hænder strejfe op af min arm, hvor var det dog bare skønt! Hånden på armen forsvandt et kort øjeblik hvorefter den pludselig strejfede min pik, jeg gispede kort og kiggede på hende, hun tændte mig fuldstændig ved at sidde og bide sig selv i læben mens et par fingre lavede otte-taller på de mørke jeans, hun kunne i hvert fald ikke være i tvivl om hvor meget det tændte mig, bulen i mine jeans afslørede vidst alt!

Hun kyssede mig blidt på halsen mens et stramt greb på min pik skete, det blev kun sværere at koncentrere sig! Igen kom der et velfornøjet smil fra hende, jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre af mig selv, nydelsen var enorm og den blev bestemt ikke mindre da jeg kunne mærke hendes nysgerrige fingre fumle med lynlåsen, det gav et lille sæt igennem kroppen, bare tanken om hvad der nu skulle til at ske fik min i forvejen yderst stive pik til at dunke endnu voldsommere.

Jeg kunne ikke rigtig følge så meget med i hvad der skete da jeg jo samtidig skulle holde et vågent øje med vejen, der gik ikke længe før lynlåsen blev zippet helt i bund og en finger røg ind i hullet og gnubbede sig på den stive pik. Det var næsten ikke til at holde ud mere, koncentrationen var igen ikke hvad den havde været da et par fingre gjorde selskab og nu nænsomt fik skubbet de stramme shorts lidt ud så lige pikhovedet stak lidt ud, hvilken følelse der susede igennem mig. Jeg kunne lige akkurat herfra hvor jeg sad nå at klemme hendes ene bryst lidt, jeg smilede frækt til hende og det blev hurtigt gengældt! Det lykkedes hende at få knappen på de mørke jeans op og toppen af pikken var nu frit fremme, det var virkelig en lettelse at få trykket fra den dunkende pik mod bukserne fjernet, lang som den var, strittede pikken nu oprejst i fuld længde!

Vi kom ind i en kø gennem en lille by, der var folk overalt omkring bilerne, her sad jeg så med den stiveste pik synligt fremme mens kæresten stille kører op og ned på toppen af pikken, tanken om at kunne blive optaget gjorde bestemt det hele mere spændende og jeg mere tændt! Trafikken sneglede sig meget langsomt fremad og folkemængden var stadig enorm, “mon der er karneval” tænkte jeg, inde jeg overhovedet havde tænkt det færdig, hev hun nu boksershortsene lidt længere ned så hele pikken nu var synlig fremme, jeg udbrød et dybt støn, det var simpelthen så pirrende og frækt, stemningen var som aldrig før, folkemængden overalt blev større og større, chancen for at blive opdaget var nu ret stort, men det tændte mig egentlig bare virkelig meget.

SEX I DAG?

Trafikken holdt nu helt stille, og endelig var det muligt at kysse hende intenst på munden, et par hede tungekys var der også plads til, jeg tog fat om hendes bryster og masserede dem, der var et par forbipasserende der sendte et forarget blik mens de skyndte sig forbi, jeg tog en hånd ind under hendes bluse så jeg bedre kunne mærke de dejlige bryster der bad om at blive masseret og leget med! Den anden hånd gled ned af hendes lår og ind under den korte sorte nederdel som hun havde på, jeg kunne mærke hendes blonde trusser var ret våde, der var ingen tvivl om at hun nød at blive rørt ved! Jeg masserede blidt hendes klitoris der bare tog imod den skønne behandling.

Hun skubbede mig tilbage sædet og løsnede sikkerhedsselen, hun kom tættere på mig, og grebet hun havde om mit lem blev mere intenst – hun kyssede mig frækt mens hun langsomt kyssede nedad halsen, og videre ned over maven, indtil hendes kys ramte pikhovedet, pirrende kom tungen i brug og varmen og de cirklende bevægelser gjorde bare pikken og jeg mere tændt! Hendes læber og mund sluttede helt tæt om pikken mens hun langsomt gled ned over pikken og slugte den helt til roden, et par hurtige sut op og ned gjorde at jeg var ved at komme, hun nåede da at stoppe lige inden – trafikken begyndte dog igen at trille fremad, men hendes varme tunge legede stadig videre – koncentrationen var stadig ikke i top!

En rasteplads kom til syne og jeg besluttede mig for at køre derind, forundret dukkede hendes hoved frem fra mit stive lem, hun havde ikke set skiltet. Vi kørte ned i den bagerste ende af pladsen hvor det måske var muligt at være bare en smule i fred men stadig med en chance for at blive opdaget. Min trøje kunne akkurat lige nå at skjule min pik da jeg gik ud af bilen og gik over mod hendes dør, som hun imellem tiden havde skubbet op, jeg tog hendes hånd og hjalp hende ud – jeg kunne mærke hendes bryster mod mig og hun min pik! Jeg åbnede bagdøren og kastede hende derind hvorefter jeg trak hendes leggings og blonde trusser af – hendes skønne glatbarberede fisse kom til syne, og hvilket syn! Jeg sendte hende et sultent blik og satte mig på knæ mellem hendes ben, jeg begyndte at kysse hendes lår, kyssende på låret tændte hende virkelig vildt – hun gav et par vrid i kroppen og stønnede “ååååh skaaaat” – jeg kigger kærlig på hende, alt imens mit hoved kom længere og længere mod hendes fisse.

Min tunge kørte nu over hele hendes våde fisse, jeg nyder at smage hendes safter – “åååååååååååååååh” udbryder hun da hun mærker de intense våde slik der bliver leveret af min tunge! Hun mærker hver millimeter af tungen der rammer hele hendes fisse på een gang – hvilken nydning der ramte hende – hun lå bare helt stille – ”åååååeh skatter, giv mig mere!” udbrød hun! Min bløde varme tunge ramte hende overalt SÅ godt at det ikke rigtig var til for hende at modstå – alt var slået fra – kun nydningen kom igennem! Jeg spidsede tungen til og kører nu fra toppen af fissen til bunden, hvor jeg ramte ind mellem skamlæberne på hende, den intense følelse fik hende til at skrige i bare nydelse – i hendes øjne var der flammer af bare liderhed – jeg ramte hende SÅ perfekt kunne jeg se – hun vred sig i nydhed og blev nødt til at kærtegne sine egne bryster for at kunne holde det ud!

Tungen ramte hendes klitoris, hvor smagte den dog himmelsk – jeg kunne slet ikke lade være med at pirre hende – en finger kom mig til undsætning, og gled ubesværet op i hendes våde hul der hungrede efter at blive penetreret og blive mærket hele vejen!

Den ene finger bliver til to jeg nu borede op i hendes våde hul, så langt op jeg nu kunne få dem, hvert en millimeter nydning skulle mærkes og gives – mens mine to fingre mærkede hendes våde hul, tog jeg læberne til at nappe kærligt og nænsomt i hendes skamlæber – hun elskede den følelse af at der blev hevet i hendes læber – Dét tændte hende – og det kunne jeg både se og høre på hende – vildskaben kom til syne i øjnene!

Min anden hånd rykkede jeg op og gned og pillede under hendes spredte skamlæbe som hans læber stadig holdte ude, mens de to fingre i hende blev til tre! Hun var SÅ våd og varm – hele hendes krop sitrede som jeg aldrig havde set før! Jeg slap hendes skamlæbe og den anden fik præcist samme tur – hendes krop skreg “tag mig dog” – efter det kiggede jeg kærligt op på hende – jeg stak to fingre fra begge hænder op i hende og udvidede hendes hul godt – hendes fisse var så sulten efter en stor gang grov penetrering! Jeg stak fire fingre fra den ene hånd op i hende og fyldte hendes våde varme hul fuldstændig ud – tommelfingeren havde jeg solid placeret på hendes klitoris – ”åh skaaaaat” stønnede hun mens mine fingre ramte alle steder på samme tid! 

Endnu en orgasme ramte hende, den samt utallige der snart allerede havde været, havde mærket hende – hun følte sig virkelig brugt og udnyttet til fulde – det tændte hende egentlig bare endnu mere! Synet af hendes brugte fisse tænder mig så meget, mine øjne nærmest spiste hendes våde fisse – jeg kunne slet ikke få nok – jeg beundrede den og tog min stive pik i hånden og mærkede lidt på den – min pik var helt enig!

Jeg kravlede op mellem benene på hende og lod min tunge en enkelt gang kører over hendes fisse for derefter at kilde hendes klitoris med spidsen af min stive, voldsomt dunkende lem! Jeg stønnede bare ved tanken om hende – min stive våde pik og mødet med hendes drivvåde saftende fisse! Jeg kørte pikken ned igennem revnen indtil forenden af revnen at blive slugt af det våde hul – åååååååh stønnede vi begge højt da pikken langsomt gled op i hendes hul! Hvert en millimeter føltes så pirrende – nydningen var enorm og sprang alle liderskalaer – samtidig med at min store stive pik penetrerede hendes våde hul gled en finger med op i hende – vildskaben kommer igen frem og endnu en orgasme rammer os begge og jeg mærker af mine stive pik fyldte hendes hul fuldstændig ud med den varmeste sæd!

Jeg trak mig ud og lader et par fingre glide over den brugte fisse der ser meget tilfreds ud imens der siver sæd langsomt ud! Hun sætter sig op og smiler velfornøjet og kysser hans godt brugte pik på siden og siger tak for en fantastisk oplevelse!

Vi tog begge vores tøj på og forsatte mod festen, begge med den skønneste følelse i kroppen… <3

porno med danske piger