Jeg nyder vores nye hus og det gode naboskab

SPAR MANGE PENGE

Min mand, Jan og jeg er begge i starten af 30erne, ville gerne flytte på landet hvor der er stille og fred, så efter en god middag på en restaurant i en mindre provinsby i nordsjælland, blev vi enige om at køre rundt i byens villakvarterer.

Vi fandt vores nye hus og det skulle fejres med sex i bilen i nærheden af huset. Min mand fik sig et lækkert blowjob, han endte med at sprøjte hele ladningen i min mund og i mit ansigt. Da han var klar igen gik vi ud af bilen (vi havde parkeret på en afsidesliggende p-plads). Jeg havde kjole og ingen trusser på, så han blev meget overrasket og hans pik kunne godt lide det der nu skulle foregå. Vi er begge meget vilde med sex. Jeg blev slikket til en fantastisk orgasme og bagefter blev jeg taget bagfra med mercedesstjernen mellem mine store g-skåls bryster, det var så skønt.

Tiden til vi skulle flytte virkede helt vildt lang, for vi glædede os meget til at skulle indvie alle rum i huset med lækker sex. Endelig blev det tid og vi havde fået styr på det hele, blev ungerne sendt på lang weekend hos bedsteforældrene. Vi skulle jo indvie vores hus.

Så vi startede med at gå i bad sammen, vi sæbede hinanden ind og kælede for hinanden. Hans pik var ved at springe af liderlighed ,så jeg satte mig på hug og suttede ham til udløsning. Han gav  mig finger som var vi teenagere igen, det var så frækt. Vi kneppede og slikkede, kyssede os igennem hele huset den weekend.

SEX I DAG?

Da det var vinter da vi flyttede ind glædede vi os meget til den første sommer, både for at høre hvor meget larm der var og hvor tæt haven var, der skulle jo dyrkes sex i haven. Haven viste sig at være meget tæt. Min mand gik igang med at bygge en kæmpe terrasse , jeg servicerede ham med kaffe og kolde drikkevarer, at se ham gå rundt i t-shirt og arbejdsbukser, gjorde mig mega liderlig. Så da jeg skulle servere kaffe for ham sidste gang den dag gjorde jeg det splitter nøgen, det kunne nok være at han blev tændt lige med samme. Han nærmest flåede sine bukser af og voldtog mig midt på terrassen mellem alt værktøjet. Han har verdens dejligste pik og jeg elsker at sutte og slikke pik. En lørdag den sommer skulle Jan og ungerne ud at sejle med morfar i hans båd, jeg blev hjemme for jeg bliver søsyg. Så jeg glædede mig til en dag alene.

Vores nabo var en ældre dame der var alene. Hun havde en lillebror på ca. 50 år, en pæn fyr som vi havde hilst på et par gange. Solen skinnede og det var meget varmt, så jeg besluttede mig for at lægge mig ud på min solvogn helt nøgen. Jeg havde taget en flaske iskold hvidvin med ud, jeg nød at være alene. Vinen steg mig til hovedet og jeg blev små liderlig, da ingen jo kunne kigge ind i vores have gav jeg mig til at kæle og onanere, mens jeg er godt igang  opdager jeg naboens lillebror, står halvvejs inde i hækken og har knækket nogle grene så han bedre kunne kigge på mig.

Jeg lod som om jeg ikke havde set ham. Min kusse var drivvåd, så jeg fortsatte med min lille leg, jeg skilte mine skamlæber ad så naboens lillebror havde frit udsyn. På et tidspunkt kunne jeg se at han spillede pik mens han nød synet af en 20 år yngre kvinde, som efter sigende er meget køn og lækker. Jeg vinkede til ham at han skulle komme ind til et glas vin. Da han kom ind i vores have, var jeg stadig helt nøgen, jeg kunne se at han nød det og hans bule i bukserne blev større og større. Jeg gik hen til ham og lukkede hans store stive pik ud af dens fængsel, satte mig på solvognen lige i højde med hans bedste ven, tog den i munden og suttede ham som var det en is jeg suttede på. Da han ikke var vant til sex på denne måde kom han ret hurtigt i munden på mig. Vi drak lidt vin og sad bare og nød livet. Han sagde pludselig jeg vil kneppe dig så du kommer, som du ikke er kommet før.

Bangin Young Bitches 02

Han lagde mig ned på græsset og startede med at kysse og slikke mig over det hele, bed og suttede på mine brystvorter, noget som jeg elsker. Hans pik var pænt stor og han stødte den op i mig først roligt, så hurtigere og hårdere, han vidste hvad han gjorde og jeg fik den fedeste orgasme jeg nogensinde havde oplevet, han holdt sit ord. Da han var færdig rejste han sig og forsvandt ind til sin søster. Jeg lå og var helt udmattet, da jeg hørte hoveddøren gå op. Min mand var kommet alene hjem, ungerne ville blive hos morfar og mormor.

Han gik ud til mig og spurgte om jeg havde nydt at være alene hjemme. Det havde jeg jo. Jan sagde har du haft besøg??? Der var jo 2 vinglas, så jeg fortalte om  min sexoplevelse. Det kunne Jan ikk tåle at høre sådan en tur ville han også have, så det fik han og jeg kunne næsten ikke gå bagefter.

Det var en skøn sommer i vores nye hus…

porno med danske piger