En dag på stranden

SPAR MANGE PENGE

Man kunne ikke undgå at se nydelse i begges øjne og forbipasserende blev da også enten forargede eller selv tændte af deres indtil videre temmelig uskyldige leg…

SEX I DAG?

Det var en ulideligt varm dag på stranden. ikke mindst for de to, der lå og nød synet af hinanden. for dem handlede hele verden kun om to personer; dem. Uden ord og miner lod de blikket langsomt glide op og ned af hinandens kroppe. han var den med mest iver af de to, men hun havde de mest liderlige øjne. hans varme og salte fingre kunne efter kort tid ikke holde sig tilbage og blodet bruste hurtigere og hurtigere i hele hans krop. for ham fandtes en eneste ting og en eneste opgave i hele verden og det var hende, og deres nydelse af hinanden. han anstrengte sig lidt for at lade sine fingre slappe af, og koncentrede sig i stedet om sit åndedræt, og nydelsen af at uden kræfter langsomt kærtegne hver millimeter af hendes krop. man kunne ikke undgå at se nydelse i begges øjne og forbipasserende blev da også enten forargede eller selv tændte af deres indtil videre temmelig uskyldige leg. han lod hånden starte på hendes mave, og fulgte hendes åndedræt op og ned i langsomme bevægelser inden han forsatte videre. da hånden som af sig selv gled ned langs hendes lår, kunde man får første gang mærke en reaktion på hende, et lille gisp og en lille muskelspænding i hendes mave. solen varmede dem mere end nødvendigt men ingenting kunne få dem til at afbryde deres leg eller tænke på anden end hinanden. hendes vejrtrækning blev efterhånden tungere da han gled ned mellem hendes lår, dog uden at røre ved hendes kønsdele. stadig uden brug af muskler førte han hånden langsomt rundt i cirkler i samme takt som hun trak vejret. han fulgte pænt hendes nederste del af hendes sorte bikini uden at røre ved det område som allerede var mere end klare til at lade sig fyldes af ham.

Hendes krop glimtede i solen mens hun med lukkede øjne nød hans hænder glide rundt. uden tanker på verdenen omkring hende, mærkede hun hurtigt safterne brede sig i hende, og hendes hjerte banke hurtigere og hurtigere. nydelsen var efterhånden blevet så stor at hun som det eneste kunne mærke hendes puls og hans varme hænder på sin krop. for hver gang hans hænder bevægede sig til et nyt område kunne hun mærke et stille sitren i hver eneste lille del og hver nerve af hendes krop. hun kunne ikke andet end at gispe med jævne mellemrum når hendes muskler spændtes. hun lå med samlede arme og ben som hun havde gjort da han begyndte, mens hans hænder gled langsomt over hendes hals og ører kunne hun mærke en svag kilden mellem sine ben, hendes safter løb nu langsomt ned mellem hendes lår og endnu en gang gispede hun svagt, uden at han stoppede sine kærtegn. hun åbnede langsomt sine øjne og så på ham, men lukkede dem i samme sekund igen. nydelsen hos ham lyste ud af ham, han vejrtrækning var tung og med lukkede øjne og næsten svævende hænder, styrkede han hendes lyst til at mærke ham, tættere på og inden i sig.

en fejlkastet frisbee vækkede dem begge fra deres ekstase med et sæt, da sandet fra landingen bredte sig over deres svedige kroppe. de knep begge øjnene sammen som om de for første gang så dagens stærke sol. stranden var i løbet af dagen blevet fyldt af unge og ældre som havde behov for en afslappende dag ved vandet. hun så sig omkring med halvt åbnede øjne for at undgå det stærke lys og opdagede flere personer som hurtigt kiggede væk alt efter hvor hun så hen. ja ja, sagde hun for sig selv. bare de har nydt det halvt så godt som mig. hun kyssede langsomt men passioneret sin kæreste og viskede stille til ham at de nok skulle til at hjem.

porno med danske piger