Lure på naboens datter

SPAR MANGE PENGE

Han havde stået så hun lige nøjagtig ikke kunne se ham, han kunne ikke fjerne øjne fra hende og da hun trak trøjen over hovedet kunne han mærke hvordan hans pik blev hård…

SEX I DAG?

Sørens værelse lå lige overfor hendes sådan han kunne se lige ind til hende, naboens datter. Han kendte ikke hendes navn, det eneste han viste var at hun var et par år ældre end ham og fuldstændig uden for hans rækkevide. Hun havde langt lyst hår, blå øjne og en krop som en gudinde, dette viste han fordi han en dag havde set hende klæde sig af. Han havde stået så hun lige nøjagtig ikke kunne se ham, han kunne ikke fjerne øjne fra hende og da hun trak trøjen over hovedet kunne han mærke hvordan hans pik blev hård. Naboens datter havde ingen idé om at han kiggede på hende og gik nu nøgen rundt på sit værelse mens hun redte sit hår. Dette fik hendes store velformet bryster til at lave små bølgende bevægelser og Søren forstillede sig, hvordan det mon var at sutte på de stive brystvorter. Da hun bukkede sig ned for at samle sin badekåbe op kunne han se alt det smukke, der gemte sig mellem de stramme velformede røv og hans pik var nu for alvor på vej ud af de løse bukser.

Han lagde sig på sin seng og da han lukkede øjnene kunne han kun se hendes stramme velformede krop for sin nethinde. Han forestillede sig hvordan det ville være at kysse hende overalt på kroppen og hans fingere der leger med hendes våde kusse mens hun skreg hans navn og bad ham blive ved. Søren tog sin pik i hånden, der nu var så stor og spændstig som den kunne blive. Han rykkede sin højre hånd frem og tilbage lige ved pikhovedet og forstillede sig at det var hendes kusse som at den varm våd og villig. Han så sig selv knalde hende bagfra, støde langt op i hende og hørte hende stønne og skrige at hun aldrig havde følt en så stor og dejlig pik før og at han skulle love hende aldrig at stoppe med at kneppe hende.

Hans pik var nu helt stiv og klar til at sprøjte som aldrig før. Han forestillede sig at hun greb om hans pik og begyndte at sutte på den med sine fyldige læber og dejlige stor mund. Hun lå på sine knæ og suttede og suttede mens hun kiggede ham i øjnene med et liderligt blik i øjet. Da han kom forestillede Sørens sig at det var naboens datters mund han kom i, at alt hans sperm sprøjtede sig ind og fyldte hele hendes mund, så det løb ned af hagen på hende og dryppede ned på hendes store bryster.

Søren var kun lige kommet da det ringede på døren, det gav et sæt i ham og viste at der ikke var andre til at åbne end ham. Han greb efter en brugt T-shirt og tørrede sin pik og sine fingerer fri for sperm og løb ned af trappen for at åbne. Dér stod hun, naboens datter, smukkere end nogensinde og det var som hans hjerte sprang et par slag over.

porno med danske piger