Den rigtige togkupe

SPAR MANGE PENGE

Det er nok lidt personligt, jeg sidder her og læser en artikel om kvinders syn på sex, og er det rigtigt at mænd generelt placerer oralsex højere end selve samlejet?…

SEX I DAG?

Toget skød sig igennem natten, ned igennem Europa et sted. Hun var lige stået på og toget var begyndt at komme op i fart. Hun søgte en kupé og gik ned ad gangen og kiggede ind af vinduet på hver kupé. Det var ikke hvilken som helst kupé hun søgte, hun søgte også det der var i den. Hun forsatte til næste vogn, men det var først den 4. kupé i den tredje vogn som hun valgte. Hun håbede at hun havde fundet det hun søgte. Kupéen var tom, bortset fra en enkel herre som sad og læste i en avis. Hun skød på han var tæt på de 30, altså godt 5 år ældre end hende selv. Hans taske med bærbar pc lå på sædet ved siden af ham, et jakkesæt hang i en dertil indrettet pose på en knage på væggen og han havde taget sin jakke af og sad i sin lyseblå skjorte og mørke bukser. Hans sko var blanke, så blanke at han sikkert ikke pudsede dem selv. Alt det læste hun og forestillede sig inden hun åbnede døren ind til kupéen. Han sad på det midterste sæde og kiggede naturligvis op da hun åbnede døren. Han smilte venligt til hende og forsatte med at læse sin avis. Hun satte sig over for ham, bare på det sidste sæde ved vinduet. Hun fandt et blad frem fra sin taske og lod som om hun begyndte og læse. Selvom han kun havde smilt venligt til hende et kort øjeblik, var hun sikker på at han allerede havde opserveret hendes nedringede kjole og hendes blottelse af barmen som hun havde presset godt sammen med sin bh. Hun havde sat sig til rette med benene over kors og lod med vilje kjolen falde lidt ned så hendes ene ben blev blottet, langt op af låret.
Minutterne gik og hun tog sig tid til at udføre sin plan. Toget sagtnede farten og kørte ind på en ny station. Hun benyttede lejligheden til at røre lidt på sig. Hun lagde bladet et øjeblik og kiggede nysgerrigt ud af vinduet imens hun tog sin hårelastik ud af sit hår og lod det falde ned ad hendes skuldre. Imens håbede hun på at ingen ville sætte sig i denne kupé. Da hun tog bladet op igen fangede hun hans blik et øjeblik og igen smilede de høfligt til hinanden. Toget satte i gang igen. Minutterne gik, hun blev nød til at have tålmodighed hvis hendes plan skulle lykkes. Hun stirrede kun på bladet og bladrede en gang imellem, men læste ikke hvad der stod. Han skulle have tid til at kigge på hende og beundre hende. Da hun mente at han havde haft nok tid til at smugkigge på hende henvendte hun sig til ham.
”Undskyld, men har du noget imod jeg stiller et spørgsmål?” Manden kiggede op fra avisen og smilte endnu engang høfligt.
”Nej da, hvad vil du spørge om?.”
”Det er nok lidt personligt, også når jeg er helt fremmed. Men jeg sidder her og læser en artikel om kvinders syn på sex, og er det rigtigt at mænd generelt placerer oralsex højere end selve samlejet?”. Han grinte lidt.
”Øhhm, ja. Det var, heh, et lidt mærkelig spørgsmål ja.” Hun kunne se han tænkte seriøst over det.
”Altså oralsex generelt?”
”Ja, altså oralsex som manden får af kvinden.”
”Hmmm, det ved jeg ikke. Det kan da godt være at mange mænd har det sådan.” Hun kiggede ned i bladet igen.
”Ifølge artiklen føler kvinder sig mange gange presset til at give manden oralsex for at overhovedet at få samleje, derfor er det kun manden der får noget ud af oralsexen.”
”Aha.” Hun kiggede på ham igen og grinte lidt.
”Det må da være nogle ret fantasiløse kvinder de har baseret denne artikel på.” sagde hun. ”De har garanteret ingen anelse om nydelsen ved oralsex, tror du?” sagde hun og kiggede ham direkte i øjnene. Der blev en kort pause, og hun fastholdte sit blik på ham.
”Nej, det gør de nok ikke.” sagde han forsigtigt. Hun smilede til ham.
”Heh, det var dog også noget pinligt noget at spørge dig om.” sagde hun og grinte.
”Det er i orden” sagde han. Hun begyndte at læse igen og han forsatte med sin avis. Nu skulle hun blot afslutte sin plan, og det var den sidste del hun havde set frem til hele dagen. Hun fik pludselig sommerfugle i maven og blev varm inde i. Hun lagde bladet fra sig og rejste sig op. Hun trak gardinerne for til kupéen. Manden kiggede op fra sin avis da hun gjorde det. Hun satte sig derefter ned på knæ foran ham og begyndte at løsne hans bælte.
”Undskyld, hvad laver du dog?” sagde han. Hun havde fået åbnet hans bælte og åbnede knappen. Hun kiggede op på ham.
”Skal jeg da stoppe?”, spurgte hun og lynede hans lynlås ned. Han holdt nu avisen i kun en hånd. Han kiggede hektisk på kupédøren og ned på hende. Efter et par sekunder forsatte hun. Hun stak hånden ind i hans bukser og tog hans pik frem. Så snart hun havde fat i den kunne hun mærke den begyndte at vokse. Hun gjorde den våd med et par små slik med tungespidsen. Hun trak så forhuden helt tilbage så hovedet blev blottet. Hun slikkede blidt på det og kyssede det. Hun slog læberne rundt om det og suttede. Hans pik blev hurtig hård og til sidst stod den i fuld størrelse. Hun slikkede og suttede stadig på hovedet og lod tungen drille urin revnen på spidsen. Hans vejrtrækning blev tungere. Han lagde avisen fra sig og lagde den ene hånd om bag hendes nakke. Hun tog nu hele hans pik i munden og sugede sig fast til den. Hun kunne smage de første væsker som han udløste. Hun lod hans pik glide langsomt ind og ud af sin mund og hver gang hovedet passerede hendes læber suttede hun blidt på det og slikkede det grundigt. Hun forventede han snart ville komme da hans pik nu var stenhård. Han brummede og trak vejret dybt jo mere hun slikkede og kort efter mærkede hun hans varme sæd brede sig i sin mund imens hun slikkede videre. Hun kælede for spidsen af hans hoved med sin tungespids imens sæden pumpede ud i små doser af gangen. Det begyndte at løbe ud igennem hendes læber og ned af hans pik. Hun slikkede videre selvom han var kommet og smurte han sæd ud over hans pik. Langsomt stoppede hun og da hun var færdig satte hun sig tilbage på sædet over for ham. Hun slikkede sig om munden og smilede til ham. Hans bukser stod stadig åben, og hans pik var begyndt at lægge sig ned, stadig våd af sæd og hendes spyt. Hun satte den ene fod på sit sæde og kjolen faldt naturligvis ned og blottede hendes underliv.
”Du skal ikke komme og sige at du ikke har lyst til samleje nu.” sagde hun. Han kunne ikke undgå at se hun ikke havde nogen trusser på.
”Nej, det ville være fjollet at sige sådan noget.” sagde han stille.
”Og jeg tænker da kun på at ha’ samleje lige nu.” sagde hun og lod en finger kæle for sin skede. ”Så efter min mening passer det ikke hvad den artikel skriver.”
Toget sagtnede farten. Hun trak sin kjole ned og stak sit blad i tasken og rejste sig op. Manden fik pludselig travlt med at knappe sine bukser. Hun trak gardinerne fra og skulle til at gå ud. Toget stoppede ved en ny station. Hun tog fat i hans hånd og førte den op under sin kjole. Hun fik hurtigt guidet en af hans fingere op til hendes skede og lod den blidt glide imellem sine skamlæber.
”Hvis du har lyst til at jeg skal gøre det igen og vise dig hvad jeg har herinde så må du altså følge med.” sagde hun. Hun trak hans hånd ud under kjolen igen.
”Du kan jo se og mærke at jeg har lyst.” sagde hun og slikkede på hans finger. Hun vendte sig rundt og gik ud af kupéen og stod af toget. Hun stod og ventede ude foran toget og lige før dørene lukkede kom han ud af toget. Uden at sige et ord begyndte hun at gå og han fulgt efter.

porno med danske piger