Svigermor belurede mig mens jeg spillede pik ude i solen

JUÆEGAVER STORE RABATTER

Nøgenhed og liderlighed mellem Svigersøn & Svigermor.

Jeg har læst mange svigermor-historier og ville aldrig have troet nogen af ​​dem, hvis jeg ikke havde oplevet det på første hånd med min skønne svigermor, Charlotte.

Det startede for længe siden, da jeg blev gift første gang. Dengang var min svigermor en attraktiv 40-noget-årig, og jeg var en liderlig dreng midt i 20erne. Min kone og jeg havde en lejlighed på anden sal i hendes forældres 2 sals-familiehus. At bo på anden sal var fantastisk, fordi det gav mig adgang til den store altan, hvor jeg ville kunne ligge helt skjult for at sole mig nøgen. Da dette var den højeste bygning i nabolaget, kunne ingen se mig, medmindre de selvfølgelig fløj ovenover i en helikopter, men ingen paparazzi ønskede nok at tage billeder af mig 😀

En varm sommerdag solede jeg mig på altanen. Liderlig og nøgen begyndte jeg at lege lidt mig selv og fik en erektion inden for et par strøg. Den varme sol føltes godt på min oprejste pik, og hver gang den blev halvslap, strøg jeg mig selv tilbage til hårdhed. Drilleriet føltes godt. Jeg ønskede ikke at komme, jeg nød bare den følelse  af at være hård og liderlig i hele kroppen, stoppede og gjorde det hele igen, igen uden at komme.

Efter noget tid følte jeg, alt imens jeg var alene på taget, som om jeg blev overvåget. Da jeg diskret drejede hovedet så jeg til min overraskelse, at min svigermors hoved dukkede sig ned bag ved den uvendige trappen, der gav adgang til husets altan. Først var jeg i tvivl om jeg havde set rigtigt – hvad vil hun heroppe? hvorfor var hun ikke på arbejde? altanen havde altid kun været min kone og jeg der benyttede den.

Jeg var efterhånden blevet godt og grundig liderlig både af mit pikspilleri men især af, at vide min svigermor havde stået og smugkigget på mig mens jeg lå med stådreng og legede med mig selv. Efter noget tid besluttede jeg, at jeg ville gå nøgen ned i stuelejligheden hvor mine svigerforældre boede og hvor det store badeværelse med bad var, jeg ville bare lade som jeg var på vej i bad, alene hjemme som jeg plejede at være om formiddagen da både min kone og hendes forældre arbejder og jeg havde læseferie.

Da jeg trådte ind på badeværelset fik jeg en overraskelse, min svigermor stod nøgen og smurte sin krop ind i lotion, og hun var ved sine bryster. Mens jeg stirrer på Charlottes bryster, vokser min penis langsomt til fuld erektion. Hun smilte til mig, og jeg smilede forlegent tilbage og undskyldte. Samtidig vippede min pik op og ned i stivhed, da min svigermor havde en fantastisk krop og nogle af de smukkeste bryster, jeg nogenside har set.

Hun holdt sig utrolig godt af, hun var i 40erne, piger i 20 års alderen ville være misundelig på hendes flotte krop. Hun tog et badehåndklæde om sig, og sagde, jeg kunne få badeværelset nu. Idet hun gik ud af døren, kiggede hun på min mørklødede unge muskelløse solbrændte krop og ned på mit store tykke vedhæng, som nu var vokset sig endnu større. Hun smilede med et udtryk jeg ikke havde set før og smuttede så ud af døren og gav mig et sidste glimt af en god fyldig røv der vuggede frækt i underkanten af håndklædet.

Dagene og ungerne gik med mange frække tanker og kig til min svigermor, der blevet en fast del af mine fantasier når jeg onanerede, hvilket jeg gjorde flere gange om dagen i denne periode.

Jeg kom hjem fra Pure-Gym en fredag formiddag, det var en dejlig varm sommerdag, da jeg gik ind af havelågen blev jeg noget forbløffet, min svigermor lå ude i haven og tog solbad helt uden tøj på, som om det var, det mest normale i verden, det var ikke noget hun havde gjort før og min opfattelse var da også at både hun og resten af familien var ret blufærdige. Hun kiggede på mig, da jeg kom ud i haven, og spurgte om jeg ikke havde lyst til tage solbad sammen med hende istedet for, at ligge alene oppe på altanen. Jeg svarede, jooo og sagde, at jeg lige ville tage et hurtigt brusebad først.

+  Da svigermor blev min elskerinde

Efter badet kom jeg ud i haven, og lagde mig ved siden af svigermor på en liggestol. Hun skænkede noget koldt op at drikke, og vi lå og talte sammen om løst og fast. Jeg havde blot et håndklæde om mig, nød solen og syntes af min nøgne svigermor der, lå og slappede af på maven hvor hun døsede hen i sommervarmen. Jeg beundrede hendes smukke krop, de lange ben, runde balder, jeg fik efterhånden helt ondt i pikken, der var mere end kampklar under håndklædet ved tanken om, at få min pik i hende.

Jeg døsede også lidt hen, og vågnede ved at hun rørte let ved mig, og spurgte, om jeg ikke ville smøre hende ind på ryggen med solcreme. Jeg smurte hende ind og nød, at kunne berøre hendes smukke krop. Min pik var helt stiv og stor, jeg sørgede for at hendes lår og ben også fik den rette beskyttende solcreme. Da jeg var færdig, måtte jeg lægge mig på maven for at skjule mit stive jern og efterhånden godt ømme nosser der var fyldt med opsparede sperm.

Jeg døsede igen, og vågnede ved at svigermor kaldte på mig. Det var blevet først på eftermiddagen, og hun forslog, at vi skulle klargøre aftensmaden til svigerfar og min kone kom hjem om et par timer. Hun sad på sin liggestol, havde fået bikinitrusser på og var ved at lukke bikinitoppen, jeg beundrede hendes store fyldige smukke bryster. Vi brød op og gik ind i huset, jeg smuttede i noget løst sommertøj, mens Svigermor gik i gang med at lave en salat iført den lille bikini og forklæde et syn som jeg fandt utrolig sexet og meget ophidsende.

Min pik rejser sig endnu engang og begynder at dunke i mine bukser. Jeg stønner næsten, så tændt er jeg. Jeg trykker min håndflade i mod bulen i bukserne og mærker det skønne jag i pikken det giver. “Fuck, jeg bliver nødt til at få en spiller. Ellers ender det med at jeg springer på hende!” tænker jeg. Jeg skynder mig ud på badeværelset.

Jeg knapper mine bukser op og hiver min pik ud i det fri. Giver mig straks til at hive frem og tilbage. Gnidder mine fingre i mod kanten af mit pikhoved og presser de piblende dråber presperm ud. Lægger hovedet lidt tilbage og stønner.

Pludselig går døren op og Chalotte står der. Overrasket stirrer vi på hinanden. Hun kigger kort ned på min hånd som holder min stive pik. Og uden et ord, lukker hun døren. Jeg står tilbage med bankende hjerte og en pik der dunker. “Fuck fuck fuck!” tænker jeg. Jeg propper med møje og besvære min stive dunkende pik tilbage i bukserne og går ud, Jeg kan ikke se hvor hun er gået hen?

Da jeg efter lidt tid får øje på hende igen ser jeg hende stå ude på terrassen. Jeg spærrer øjnene op. Hun har taget sin bikinitop af og hendes store bryster er blottet, mens hun niver i hendes ene brystvorte og sender mig et intens blik, hun stritter med numsen og svajer i ryggen da hun bøjer sig forover indover solsengen. Min pik dunker hårdt og jeg kan mærke at presæden spreder sig og gør min underbukser klæbrige. Hun kigger igen over skulderen på mig og svajer med ryggen. Jeg står et øjeblik uden at vide hvad jeg skal gøre. Var det en invitation? Eller er det mig der er så liderlig at jeg ikke kan tænke klart?

Hun kigger igen på mig mens hun skubber armene sammen så hendes bryster klemmes i mellem dem. Uden at tænke yderligere tager jeg hurtige skridt hen til hende. Jeg stønnede af liderlighed, min pik bankede af ophidselse. Jeg går på knæ og nærmest river hendes bikinitrusse ned og kyssede hendes mave, indsnuser hendes køn og lod mine hænder stryge let op af hendes inderlår. Hun skubbede mig bagover ned på solsengen, kyssede mig og lod sin tunge glide ned af min hals, cirklende ned af min krop. Da hun nåede mine bukser, knappede hun dem op og lynede ned, og tog omkring min store stive tykke pik, og trak den ud.

+  Jeg så svigermor lege med sin dildo og stønne højt!

Hun kiggede på den og kunne se safterne omkring glansen og hun sukkede stønnende. Hendes mund lukkede sig om mit pikhovede og mens hendes tunge gled søgende og frækt omkring glansen, trak hun min shorts og trusser af mig. Hun suttede og sugede min pik, så jeg var helt væk. Aldrig var min pik før blevet behandlet så følsomt og frækt. Hun holdt om roden, lod tungen glide op og ned af stangen, suttede igen sugende på pikhovedet, lod tungen glide ind og ud af revnen i pikhovedet. Masserede nosserne og sugede dem på skift i sin mund. Som datter var mor et naturtalent til at slikke pik, ingen tvivl om hvorfra datteren havde arvet sine talenter, men moren var mere erfaren.

Jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme, det snurrede i mine nosser. Jeg sagde, at jeg kommer, hvis hun fortsatte. Hun sagde: Ja kom, hun ville smage mig og have mig til at sprøjte i hendes frække mund. Hun sagde også; Bare rolig, du skal nok får lov til at komme op i mig, men du kan længere, når du først er kommet en gang, og jeg vil elskes længe og hårdt af din dejlige tykke pik.

Hun strammede suget om min store tykke stive pik, bevægede hovedet hurtigere op og ned, så jeg var helt væk mens hun masserede sine bryster og klemte sine brystvorter. Det var mere end jeg kunne klare. Stønnende kom jeg, sprøjtende adskillige ladninger af hvidt varmt sperm i hendes mund. Hun klynkede og stønnede og suttede mig helt rent meget forsigtigt. Min ophidselse var utrolig, som første gang jeg var i seng med en pige, min pik holdt sig stiv og rank.

Hun holdt om den, kiggede smilende på mig, slikkende sperm af sine læber med en fræk tunge. Åh, jeg har drømt og fantaseret om din unge muskuløse mørklødede krop, sagde hun til mig, og din store dejlige mørke tykke pik. Det var første gang en moden kvinde betroede sig sådan til mig, og jeg nød at være hendes objekt for hendes tilfredsstillelse.

Hun lagde sig ned på solsengen hvor jeg straks var nede mellem hendes lår og spredte hendes ben helt, så min mund kunne komme til at kæle med hende. Hun stønnede og klynkede, da jeg lod en bred tunge glide roligt og langsomt ned af hendes fisse, masserende hendes klit og kønslæber.

Fucking by the Pool

Hun tog imod og åndede tungere og tungere. Min anden hånd gled op til hendes smukke bryster, kælende med dem, klemmer hendes stive brystvorter. Hun rystede og stønnede og kom længe i en dyb orgasme hun havde været lige så ophidset og liderlig som jeg. Min mund og hendes kusse var smurt ind i safter, som løb ned af hendes inderlår og ned mellem lårene omkring hendes mørke anushul.

Min pik stod rank og bankende jeg følte, som om jeg havde en hingsts store pik og glædede mig til at kneppe den attraktive sensuelle modne kvinde. Jeg tog om hendes ben og spredte dem, så hendes våde dryppende kusse var åben og klar til at modtage mig. Med vidt spredte ben der blotlækker hendes våde fisse tager jeg fat om min tykke pik og styrer den hen til hendes fisse. Mit pikhovedet presser sig imellem hendes skamlæber og kører den op og ned indtil jeg finder stedet og presser pikken langt ind i hende med et dybt støn, jeg hører hende modtage med et lige så vellidt støn og nogle øjne der bliver helt saglige.

Jeg begynder at kneppe hende, hårdt, hurtig og dyrisk – Hun klynkede og stønnede, og nød den unge store tykke ranke pæl, som kørte ind og ud af hende og gik helt i bund, så hun kunne mærke nosserne slå mod hendes balder.

+  Campingpladsen

Jeg var helt væk i nydelse, trak min orgasme ud og kunne kneppe hende længe, ikke mindst fordi hun lige havde givet mig et af mine bedste blow-jobs. Hendes hænder masserede min brystkasse, hun tog i mine brystvorter og knep dem sammen. Jeg opdagede en hidtil ukendt nydelse ved mig selv. Min pik blev om end endnu stivere og større. Åhhh, det er skønt, sagde jeg. Hun forstod straks, og førte sin mund op til mine brystvorter og begyndte at bide i dem på skift. Jeg blev hel vild, kneppede hende hårdere og hurtigere.

Hun klynkede hulkende, jeg lod en finger glide ned af revnen mellem hendes balder. Lod fingeren glide helt ned til hendes våde kusse og samlede fugtighed. Min kæreste kunne ikke lide dette, kunne svigermor? Jeg masserede hendes rosetåbning, og kørte min pik langsomt frem og tilbage i hendes varme våde kusse. Jeg stak en finger op i hendes stramme anus, og hun gispede “Hvor er du fræk”. Kunne mærke min egen tykke pik gennem det tynde hud, næsten mere end jeg kunne klare.

“Du skal kneppe mig i røven med din store pik” siger hun hæst i mens hun bakker røven i mod min pik. Da mit pikhoved presser sig på det stramme hul, lukker hun øjnene og holder vejret. Jeg kan mærke hendes stramme hul i mod spidsen af mit pikhoved gøre modstand i mens hun bliver ved med at bakke ind i mod mig. Hun stønnede og klynkede nu endnu mere end før, hun rystede. Lige pludselig gav hendes anusmuskel efter og min hårde pik gled helt ind i hende. Hun skreg af smerte og lyst jeg begyndte at kneppe hendes frække varme stramme anushul. Hun kiggede tilbage på mig over sin skulder, og hviskede: Åhh, det er frækt og skønt. Sprøjt i mig, knep mig. Hendes ene hånd gled ind mellem hendes ben, og mens jeg kneppede hendes stramme varme hul, onanerede hun sin klit. Jeg kneppede hende hurtigere og når jeg gik i bund i hendes anus, udstødte hun klynkende uhhhh lyde. Jeg var helt væk igen, kunne mærke at jeg snart ville sprøjte det føltes som en kæmpeladning. Jeg kommer, jeg kommer stønnede jeg. Ja, sprøjt i mit frække hul stønnede hun og kørte sin clit hurtigere. Min pik dunkede, orgasmen kom rullende og jeg afskød flere ladningerne efter hinanden oppe i hendes dejlige anushul. Hun skreg, da hun mærkede mig komme. Hendes fingre kørte hurtigere mellem hendes ben. Åhhh, jeg kommer, stønnede hun klynkende. Følelsen af hendes røv der strammer sig om min pik får også mig til at komme! Og jeg brøler min orgasme ud i rummet “JaaaaaAAAAAARRHHH…!”. Jeg knepper hendes røv som besat imens jeg kan mærke min pik sprøjter varm sæd op i røven på hende. Hun klynker “Ååååh ja, fyld min røv….fyld mig…jaa…JAAAAAAA!”

Jeg kommer langsomt til mig selv. Min pik dybt inde i hende. Vores kroppe liderligt tætte, spasmer sig i mens orgasmen forlader vores kroppe. Hun drejer sit hoved og vi mødes i et dybt og langt kys. Min tunge finder hendes og vi kysser liderligt. Åhh, det var skønt hviskede hun, det havde jeg aldrig prøvet før. Jeg sukkede af tilfredshed og tænkte frækt på, at jeg havde taget svigermors jomfru-anal-mødom og at det var min første analsex oplevelse.

Vi kyssede og kælede blidt med hinanden indtil vi måtte gøre os klar, blive vasket, få bragt orden i huset, da svigerfar og min kone inden så længe ville komme hjem fra job.

Svigermor og jeg havde flere dejlige oplevelser – Se også: Da jeg solbadede i haven og nabodrengen lurede!

Fucking Kierra outside