Bedstefar

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Jeg skulle rejse mig op mod væggen hvorefter han pressede sig op i min jomfru fisse. hårdt op og ud. jeg græd højlydt og sagde han skulle stoppe men gjorde det ikke…

Det var blevet sidste skoledag. og jeg var 15 år.

vi havde sat i parken og drukket. jeg skulle gå om til min bedstefar og gå i bad inden vi skulle til fest om aftenen. jeg var blevet godt fuld og kommet om til min bedstefar. da jeg var kommet hjem til skulle jeg hurtig ud for at snakke lidt med ulrick i toilettet.

bedstefar kom hurtig for at se hvordan jeg havde det. da han fandt ud af jeg havde fået det bedre. begyndte han at røre ved mig. han rørte min meget små bryster og tog mit tøj af. da jeg var total nøgen smed han sit tøj og sagde jeg skulle tage ham i munden. efter som han havde en meget stor pik. kunne jeg ikke få meget ind. han sagde jeg skulle have det hele med så han pressede den helt ind efter lidt tid tog han den ud.

Jeg skulle rejse mig op mod væggen hvorefter han pressede sig op i min jomfru fisse. hårdt op og ud. jeg græd højlydt og sagde han skulle stoppe men gjorde det ikke. han stoppede og lagde mig ned. hvorefter han kom i en lang stråle ud over mit ansigt.

SKRIV HVAD DU MENER!