Billeder af nye sexstillinger du skal prøve får du dør!

Billeder af nye sexstillinger du skal prøve får du dør!

Galleri med par der viser dig ideer til andre sex-positioner.

Hvorfor prøve nye sexstillinger?

Nye sexpositioner i film og fotosHvis du har klikket på dette indlæg, leder du nok efter de bedste sexstillinger til at sætte ekstra krydderi på sexlivet. Og du er ikke alene. Mennesker har formentlig forsøgt at lægge puslespillet på forskellige måder siden Adam og Eva. Men det var det hinduistiske værk Kama Sutra fra ca. 300 e.Kr., oprindeligt skrevet på sanskrit, som gjorde det populært at finde innovative måder at dyrke lagengymnastik på – selvom kun et enkelt kapitel i værket var dedikeret til dette.

Kama Sutra blev publiceret på engelsk i 1883, og på dansk i 1956. Den helt store popularitet startede dog først, da kapitlet om sexstillinger i 1990’erne begyndte at cirkulere på nettet som en selvstændig tekst.

SEX I DAG?

Selvom Kama Sutra i dag er kendt som en bog om sexstillinger, var værket som helhed tænkt som en afhandling om nydelse. Ved udgivelsen blev den betragtet som en manual for, hvordan man lever et godt liv, herunder hvordan man får et lykkeligt ægteskab, hvordan man udtrykker kærlighed til hinanden gennem sex, hvordan man tilfredsstiller sin partner samt skaber nydelse og variation i sexlivet.

Sving sexlivet op i omdrejninger med en sexgynge

Ikke dårligt vel? Nydelse og variation er jo netop grunden til, vi gerne vil prøve nye stillinger af! Nye stillinger lader os udforske nye erogene zoner, de kan skrue op for jeres initiativ og begejstring for sex, og de kan bytte rundt på den sædvanlige magtdynamik mellem dig og din partner. De kan få dig til at se din partner fra en ny vinkel – bogstavelig talt! – og hjælpe jer med at finde nye måder at bevæge jer sammen på. Når man udforsker nye stillinger sammen, bliver sexlivet mere intimt, fordi i skubber til jeres grænser sammen og opdager nye måder at nyde hinanden på, så I opnår mere nydelse både sammen og individuelt. Og så skal man ikke glemme, at nye stillinger kan øge dine chancer for at opnå flere og bedre orgasmer.

Behøver vi sige mere? Det er bare om at komme i gang!

Hvilken sexstilling er bedst at starte ud med? Se guiden til de bedste sex-stillinger!

porno med danske piger