Min fætter fik en gratis køretur på min kæreste (lånt ud)

SPAR MANGE PENGE

Jeg vil nu fortælle om en hed aften med min kæreste og fætter.

Min fætter havde i et stykke tid snakket om at, han havde vildt lyst til at have sex med min kæreste, og han blev vildt liderlig ved at forstille sig at hvordan det ville være at kneppe hende. Han fortalte mig at han hver gang han så hende ikke kunne lade være med at kigge på hendes dejlige røv og store bryster, og at hver gang han gjorde det fik stiv pik af det.

Jeg sagde til ham at hvis han skulle kneppe hende ville jeg være med, og den var han bare totalt med på.

Så vi snakkede om at en dag måtte han jo komme til Århus, og så måtte vi jo se om vi ikke kunne drikke hende stiv eller ryge hende skæv så vi kunne komme til at overtale hende til det.

Så en dag da hende og mig havde sommerferie spurgte jeg hende hvad hun sagde til at min fætter kom ind en tur og sov til dagen efter, da han godt ville lidt væk hjemmefra! Det sagde hun at det var da bare helt okay, så kunne vi jo lave noget godt mad og se en god film eller sådan noget.
Ja det kunne vi da, sagde jeg jamen så vil jeg da ringe til ham og sige at det var ok at han kommer ind en tur.

Da jeg ringede til ham og sagde at han kunne komme ind i aften blev han helt vild, han spurgte skal vi så kneppe hende? Rolig nu sagde jeg, nu må vi jo se hvad vi kan finde ud af når du kommer ind!

Min kæreste spurgte mig hvad hun skulle tage på af tøj, jeg sagde til hende at hun jo kunne tage sin hvide nederdel og en top på. For jeg vidste jo at hun havde en totalt lækker røv i den!

Da kl. var 18 ringede det på døren og jeg gik ud for at åbne, og der stod så min fætter med et kæmpe smil på.
Hvor er hun? Spurgte han. Ude i køkkenet, sagde jeg. Han gik derud for at sige hej til hende og da han gav hende et knus lagde jeg mærke til at han lod sin hånd køre ned over røven på hende.

Maden var nu færdig og vi gik ind i stuen, jeg spurgte om vi ikke skulle åben en flaske rødvin jo det kan vi godt sagde hun.
Vi sad nok og spiste i et par timer og havde da nok fået et par flasker vin, så vi var ved at være i godt humør.
Da vi var færdige med at spise gik vi ind og satte os i sofaen alle tre, jeg spurgte om vi ikke skulle lave et par drinks og spille et kortspil, det gjorde vi så.

SEX I DAG?

Da vi havde fået nogen stykker kunne jeg godt se at min kæreste var ved at være fuld, så jeg spurgte hende om hun ikke ville danse med mig og det ville hun godt, så jeg satte et stille nummer på så vi kunne danse tæt.

Da vi begyndte stillede jeg os sådan at hun stod med røven over mod min fætter, for jeg vidste jo at han ville nyde at sidde og se på den, efter lidt tid flyttede jeg mine hænder ned på røven af hende og kørte dem op og ned af den, hun kiggede på mig med halv liderlige øjne så jeg begyndte at kysse hende og forsætte med at tage hende på røven, efter kort tid kunne jeg mærke at hun skød sit underliv ind mod min pik som faktisk også var ved at være halvstiv, og det kunne hun helt sikkert mærke da hun nu tungekyssede mig helt vildt og kørte underlivet i ottetal mod min pik som nu var helt stiv.

Det gjorde mig så liderlig at jeg begyndte at lyne nederdelen ned på hende så jeg kunne få min hånd ind på røven, og da hun ikke gjorde den store modstand lynede jeg den det sidste stykke ned, men da jeg gjorde det faldt den ned og hun stod nu i G streng og den lille top hun havde på.
Jeg kiggede over på min fætter og så at han sad med sin hånd nede i bukserne.

Jeg sagde til min kæreste at hun var vildt lækker og havde en vildt fræk røv, tak sagde hun.
Hvad syntes du fætter, sagde jeg. Jo, den er kanon lækker, sagde han. Så skulle du bare se hvor dejlige bryster hun har! Må han ikke se dine bryster skat? Hmm hvorfor, sagde hun? Jo kom nu bare, sagde jeg, han skal da se hvor dejlig du er! Okay…

Hun tog nu sin top af og der stod hun så kun iført G-strengstrusser. Jeg tog hende på røven og kyssede hende på brysterne, jeg sagde til min fætter at han skulle komme op til os så han kunne se hende bedre og det gjorde han så.

Da han kom der op stod han bag ved hende, og han begyndte at køre sine hænder hen over røven på hende mens jeg forsatte med at kysse hende og kørte nu mine hænder ned over maven og ned til fissen på hende. Jeg skubbede trussen til side og kørte en finger op i hendes fisse som var helt glatbarberet og totalt våd. Jeg sagde nu til hende at jeg ville slikke fisse på hende så jeg bad hende om at bukke sig ind over bordet og tage sine trusser af. Da hun gjorde det og hun stod der med røven op i luften blev det åbenbart for meget for min fætter, for han gik direkte hen bag hende og begyndte at slikke fisse og røv på hende.

Hun begyndte at stønne da han stak en finger op i fissen mens han havde sin tunge oppe i det lille stramme røvhul på hende.

Det syn fik mig helt op at køre så jeg havde nu kun en ting i hovedet, jeg ville kneppe hende i røven mens hun suttede pik på min fætter.
Så vi bar hende ind i sengen og sagde til hende at hun skulle sætte sig på knæ, så hun kunne sutte pik mens jeg havde min pik oppe i hende.

Jeg startede med at komme en finger op i røven og køre den frem og tilbage, og efter lidt tid kom jeg en finger mere op så jeg nu havde to fingre oppe i røven på hende, da jeg så kunne mærke at det gik fint nok tog jeg dem ud, og stak nu min pik op i røven på hende.
Det var lidt svært at få den op da hun kun en gang før havde fået pik i røven, så det var vildt stramt men efter lidt tid kørte det uden problemer, mens hun stønnede ret meget.

Nu syntes jeg at det var ved at være min fætters tur til at kneppe hende i røven så jeg trak mig ud og sagde så at vi skulle bytte, det var han helt med på, så det gjorde vi så.
Det var dejligt da hun begyndte at sutte pik på mig lige efter at jeg havde været oppe i røven på hende, og hun tog den bare helt ind i munden.

Men da min fætter prøvede at få sin store pik op i hende begyndte hun at råbe ”stop, den er alt for stor”, men det skulle hun ikke komme til at bestemme, for så kom min fætter bare en halv tube glidecreme op i hende og pressede så bare til indtil han var helt oppe i røven på hende.

Hun græd lidt, men kun i kort tid for så at begynde at sige: Knep mig, knep mig.

Nu kunne jeg ikke holde den mere og jeg kom i munden på hende og ja hun slugte det hele. Da hun havde gjort det trak min fætter sig ud, og bad hende om at tage hans pik i munden hvorpå han også kom i munden på hende og det slugte hun så også.

En rigtig god oplevelse, der dog siden endte med min kæreste blev kærester med min fætter.

porno med danske piger