Anettes første anal del.1

SPAR MANGE PENGE

Bad Anette om at lægge sig på knæ foran mig, smøre min pik ind i vaseline, for bagefter at stille sig på alle fire, og bede mig om at røvpule hende. Det var sgu ophidsende…

Anette var til det meste, men ikke anal. .. Øl, video, og lidt tvang fik ændret det.

Anette er en kornfed, rødhåret, og meget bleg kvinde. Men (over)vægten fordeler sig mest på røven og brysterne. Og det tænder mig. Hun var til lidt af hvert, og det bedste var hun tændte på at være ydmyg, tale sjofelt, og blive kommanderet med. Dette er en af de ting jeg fik hende med på…

Alt du skal gøre er at tage den røde gennemsigtige top, og de røde trusser på. På med din skidragt, og køre ud til mig.
Lås dig ind og læs brevet.

“Tænd videokameraet, tag dragten af, og leg med dig selv” havde jeg skrevet. Bag efter skal du tage pakken på bordet og køre hjem, så ses vi på værtshuset.

Da jeg kom hjem havde jeg det største jern på. Spændt tændte jeg videoen, og så Anette, klæde sig af.

Hun lynede ned i dragten, krammede sine alt for store patter. Bukkede hovedet forover, bed let i brystvorterne. “Jeg kunne godt bruge din pik imellem dem, lige nu” sukkede hun. Hun vred dragten af. Lagde sig på sengen, og pillede sig over alt på kroppen. Fingrene strøg hen over det glatte fisse, to fingere op, slikkede dem. “Hold kæft hvor jeg er våd”. Min pik var stivere end nogen sinde før.

SEX I DAG?

Hun rullede til siden og tog dildoen frem. Startede den og lod den pirre sine brystvorter. Langsomt gled den sydpå. Frem og tilbage over klitten, mens den anden hånd krammede hendes minimum E-skåle. Så, uendeligt gled den op i fissen, mens hun klynkede, “Gud hvor jeg trænger til at du gennemkenpper mig”. Venstre hånd slap efter er par minutter brysterne, og hun legede nu med røvhullet. Stille og roligt kom langfingeren længere og længere ind. Dildoen ud af fissen, og hun slikkede den ren for safter. Så lagde hun sig på maven så man havde et smukt syn af hendes brede røv, spredte benene, og smurte en klat creme på røvhullet. Dildoen gled forsigtigt op i røven på hende. Helt op. Satans, der havde jeg aldrig fået adgang.

Pludseligt stoppede hun. “Resten får du senere”.

Arrrghhh.

I hendes pakke lå hendes påklædning til om aftenen. Sorte netstrømper, og hofteholdere. Røde bundløse skovtrusser, og hvid Bh den var min. 2 numre for lille, og i en halvskål. Sort nederdel med slids. Halvgennemsigtig hvid skjorte. Og så skulle hun tage sine lange læderstøvler på. Lægge en luder makeup, og rede håret slikket tilbage i hestehale.

Jeg kastede mig i bad, og skyndte mig ned til værtshuset. Efter 5 minutter, og en bajer, kom hun. For satan, hvor var hun sexet. Hun satte sig ved siden af mig, og spurgte om jeg kunne lide hvad jeg så. Jeg besvarede hende med at tage hendes hånd og lægge den på min stive pik. “Lækkert, den skal op i min fisse i aften”.
Jeg skyndte mig at hælde en masse øl på hende, for hun blev altid mere vild når hun var fuld. Efter en times tid, listede jeg en hånd op under nederdelen. Hendes fisse sejlede af safter. 2 fingre gled uden besvær op. Jeg kørte stille og roligt frem og tilbage. Anettes kraftigt læbestift-malede røde mund formede sig til et O, hun klynkede og hun hviskede i mit øre at hun var meget liderlig, og hun vil sutte på min pik nu.
Jeg kiggede rundt, trak hende ud på dametoilettet, og hun satte sig på brættet, lynede mine busker ned, greb om pikken, og begyndte at sutte. Tungen kørte omkring pikhovedet, ned omkring mine nosser, og til sidst slugte hun den næsten til roden. Så knappede hun sin skjorte op, vippede babserne ud af Bh’en, spyttede på pikken, og klemte patterne omkring min pik.

“Knep mine store patter nu! Efter 1 minut blev for meget, så jeg trak mig tilbage. Bad hende om at vende sig, så hun stod med sin blege røv mod mig. Jeg vippede nederdelen op. Lækkert! Ud af min lomme trak jeg min mobil. Jeg måtte have et billede af hende i denne sexede og ydmygende stilling. Bagefter stak jeg pikken i bund, hun var så våd at det havde løbet 5 cm. ned af inderlåret på hende. Da jeg var ved at komme, vendte jeg hende, så hun lå på knæ foran mig, og jeg sprøjtede min fede sperm ud på hendes patter.

“Lad det sidde, du skal sidde derude, så de gamle stive fyre kan se, hvad dine patter bruges til”. Som sagt så gjort. Det var fedt at se hende sidde på værtshuset, i sin brandert, og vise sig frem, med en gennemsigtig skjorte, der var plettet af sperm. Efter en ½ time, var hun så fuld at jeg kunne have bedt hende om at sutte pik mens andre så på. Nu var det tide at komme hjem.

På vejen hjem mod hende, fik jeg den idé at tage noget billeder. Jeg bad hende om at læne sig med ryggen mod et træ, med armene bagud. Jeg gik om bag ved, og med mit slips bandt jeg hendes hænder. I denne stilling tog jeg mere og mere ydmygende billeder. Jeg blev så tændt at pikken meldte sig på banen. Så uden videre gik jeg hen til hende, rev skjorten op, bed hende i vorterne, vippede med den ene hånd et bryst op til hendes mund, “Du skal slikke det rent”. Med den anden hånd fiskede jeg pikken frem. Spredte hendes ben, og begyndte at kneppe hende. Det tændte hende helt vildt, “Knep mig”, stik din store pik op i min hungrende kusse, du skal sperme ud over mig”, stønnede hun.
Og efter kort tid behøvede jeg bare at strejfe hendes klit, så kom hun, dette går aldrig stille af, så af frygt for at blive opdaget, løsende jeg hende og vi skyndte os hjem.

Da vi kom hjem til mig, fik jeg hældt 2 bajer mere på hende. Nu var det tid. Jeg tændte videokameraet. Jeg bad hende om at tage sin ødelagte skjorte af. Fik hende til at lege med brysterne, slikke den størknende spermresterne af. Så lænede hun sig bagover, vippede sin fede røv ud af nederdelen, og begyndte at spille sin fisse af. Jeg fik taget tøjet af, og gik over til hende. Stak min pik i munden på hende, tog fat i hendes hår, og begyndte at mundkneppe hende. Trak pikken ud, klaskede den i hendes ansigt.

“Hvem er min luder??” “Det er mig”, svarede hun. Jeg vippede Anettes ben op, stak pikken i den glatte fisse, og kneppede hende i et jævnt tempo. Så satte jeg mig på maven, og hun klemte patterne om pikken, mens hun kom med sjofle kommentarer, som “bare sprøjt nu, lige i mit ansigt, jeg vil have din fede sperm”.

Jeg vendte hende om for at tage hende bagfra, så jeg kunne se den blegfede røv bølge ved hvert stød. Efter et stykke tid, listede jeg en finger mod røvhullet. Jeg spyttede på hullet, fik lidt mere plads. Efter tre fire minutter var der ved at være plads.

Jeg bad Anette om at lægge sig på knæ foran mig, smøre min pik ind i vaseline, for bagefter at stille sig på alle fire, og bede mig om at røvpule hende. Det var sgu ophidsende. En overvægtig, bleg kvinde ligge på alle fire, kramme sine hængepatter, og bede om at blive røvkneppet. Jeg stak først forsigtigt pikken ind, efter den første modstand var væk satte jeg tempoet i vejret, og hun stønnede først af lidt smerte, lidt efter skreg hun.
“Lækkert med en pik i røven”, “Jeg at blive kneppet i røven”. Det tændte hende mere end jeg før havde oplevet, så lidt langfinger på klitten, og hun kom. Det kunne jeg ikke holde til, så jeg sendte aftens anden ladning langt op i hendes røv.

porno med danske piger