Mig og min lærer – og kosten

SPAR MANGE PENGE

Gjorde mig umage med at vise ham min lyserøde g-streng. Da jeg rejste mig op sagde Kjeld fra kateteret: “Der ligger noget mere på gulvet heroppe, kan du ikke samle det op?..

Jeg er en lyshåret velformet pige på 18 år, som går i gymnasiet.

Det hele startede for ca. 4 måneder siden, lige før juleferien, hvor jeg for første gang bemærkede at min engelsklærer Kjeld på 49 så anderledes på mig end han gjorde på de andre piger i klassen. Måske kunne det være fordi jeg havde en ret nedringet bluse på og et par stramme bukser, som fremhævede mine små bryster og stramme røv, tænkte jeg.
Han fortsatte med at flirte med mig, og det blev mere og mere intenst. Jeg syntes både det var lidt underligt, fordi han var min lærer, men samtidig blev jeg smigret over hans små kommentarer og frække blikke. Inderst inde har jeg nemlig altid haft en fantasi om en erfaren mand.

SEX I DAG?

Som tiden gik, kunne man mærke foråret komme. Jeg havde været på udsalg med veninderne og havde købt en fræk (meget kort) nederdel, som jeg tog på i skole.

Sidste time var engelsk og det var en af de lange dage, så de fleste elever og lærere havde forladt skolen. Som sædvanlig havde Kjeld sendt mig nogle frække blikke og jeg spillede denne dag med på den.
Da timen var slut bad han mig om at feje, og resten af klassen kunne gå. Da vi var de sidste tilbage og jeg begyndte at feje, lod jeg mærke til at Kjeld tog sig ekstra god tid med at pakke sine papirer og bøger sammen. Mon det var min nye nederdel og min nedringede trøje, der tændte ham?

Jeg bøjede mig ned for at samle et stykke papir op fra gulvet, og jeg kunne tydeligt mærke at han betragtede min velskabte bagdel. Jeg blev overrasket over min pludselige ophidselse, og jeg begyndte at få det varmt…
Jeg vendte mig om og sendte ham et frækt blik og bukkede mig ned efter endnu et stykke papir, og gjorde mig umage med at vise ham min lyserøde g-streng. Da jeg rejste mig op sagde Kjeld fra kateteret: “Der ligger noget mere på gulvet heroppe, kan du ikke samle det op for mig?”.
Jeg gik op til kateteret, samlede papiret op fra gulvet, og bemærkede en betragtelig bule i Kjelds bukser. Jeg satte mig foran ham på kateteret og spurgte, om der ellers var andet han kunne tænke sig…
Han lagde hånden på mit inderlår og jeg gispede af ophidselse. Jeg forstod hentydningen og førte hans hånd tættere på min efterhånden godt våde fisse. Jeg kunne se at han nød det lige så meget som mig, så jeg begyndte at massere den enorme bule i hans bukser. Han lynede selv bukserne op og jeg tog et fast greb om hans opsvulmede pik (20 cm), og begyndte at spille den af på ham, samtidig med at han stak en finger op i mig. Jeg ville give ham noget han kunne lide, så jeg satte mig på knæ for fødderne af ham og begyndte at sutte på hans store, saftige kølle. Jeg slugte så meget af hans lange pik som jeg kunne, og jeg kunne høre på hans vedvarende stønnen, at han kunne lide det. Jeg kunne mærke, han var tæt på at komme, men så trak han sit dejlige lem til sig og tvang mig op af kateteret. Han løftede min nederdel op og flåede brutalt min g-streng af. Jeg kunne lide hans dominans og overgav mig til ham som var jeg hans beskidte sexslave. Han udbrød “EN GARDE!” og jog sin sabel dybt ind i mig, hvilket næsten fik mig til at besvime af ophidselse.
Han pumpede sin stamme ind og ud af min sjaskvåde grotte samtidig med at han masserede mine strittende bryster, og jeg kunne mærke at jeg var tæt på en vidunderlig orgasme… men pludselig trak Kjeld sig ud af mig og forsvandt et kort øjeblik…

Han var hurtigt tilbage, og havde nu en kost i hånden. Jeg var ikke et sekund i tvivl om hans frække intentioner, og smed mig med det samme på ryggen på kateteret. Han spyttede på kosten, tog tilløb som var det ringridning og penetrerede mig så vildt og hårdt som jeg aldrig før havde oplevet det.
Han fortsatte og jeg kunne ikke længere holde den vilde orgasme tilbage. Da jeg kom, udstødte jeg et højt skrig som uden tvivl kunne høres på hele skolen. Han trak kosten ud af mig, men jeg rystede stadig efter den voldsomme orgasme. Han rev mig væk fra katederet, lagde sig op på det, og beordrede mig til at ride ham. Jeg turde ikke andet end at adlyde og blev igen tændt af hans kontante behandling af mig. Jeg satte mig overskrævs på ham så hans pik trængte helt i bund på mig. Til hans store begejstring red jeg ham hårdt og vildt, og det varede ikke længe før han måtte give efter for presset. Han rev mig af og tvang mit hoved ned til hans “standhaftige tinsoldat”. I det sekund hvor min tunge rørte hans pikhoved, sprøjtede han med et dyrisk brøl en varm sending sperm ind i min afventende mund. Jeg slugte det med velbehag som var det min livret (risengrød).
Vi rejste os begge og to tøjet på igen, og Kjeld var hurtigt på vej ud af døren. I døråbningen vendte han sig om med et drilsk smil på læben: “Vi ses i morgen, og husk nu at være artig og lave dine lektier, så jeg ikke behøver at give dig en eftersidning”, sagde han og forsvandt ud af døren.
Jeg tog kosten for at feje færdigt – den var stadig fugtig fra mine safter…

Aldrig før er jeg blevet straffet så hårdt og kontant – af en lærer. Og for mig er koste ikke længere kun et redskab til at feje med…

porno med danske piger