Bedste venner deler deres partner til sex!!! (historier & film)

Bedste venner deler deres partner til sex!!! (historier & film)

SPAR MANGE PENGE

Rigtige venner deler med hinanden!

Best friends deler absolut alt – også sex. Bedste veninder og kammerater deler deres kærester, hustruer og ægtemænd, det lyder nok som en vild fantasi for de fleste, men det er faktisk virkelighed for nogle kvinder og mænd i det faste parforhold.

Medlidenhed, liderlighed eller venlighed..?

At have sex med andre og leve i et åbent forhold kan have flere forklaringer, nogle vil men det er et dårligt forhold, eller den ene part må have et lavt selvværd når det kan accepteres. Men flere par får faktisk et tættere forhold, mere spænding og sjov i hverdagen gør at der er mere glæde og god energi til dagligt, snakken er mere intens og intim om de frække møder de skal have sammen eller hver for sig.

“Kærester er midlertidige, mens bedste venner er for evigt.”

SEX I DAG?

Se og læs om par der deler hinanden mellem deres venner og veninder.

MIN BEDSTE VEN/VENINDE KNALDER MED MIN KÆRESTE

: Kvart i sex : et sexudviklingsprogram. 23, Hvornår er du afhængig af sex?Når du tænder på andre end din kæreste…

Når du tænder på andre end din kæreste. Hvem gør ikke det, spørger Asgerbo. Svaret er nemlig at langt de fleste tænder på andre end kæresten, men også at det er et tabu. Det brydes i dette afsnit, hvor Asgerbo og Amanda Lagoni diskuterer, hvorfor vi tænder på andre og hvad det faktisk kan give et parforhold, at man tænder på andre. Alt dette og meget mere på bare et kvarter af Kvart i Sex.

Fra debattråd – Min kæreste vil have jeg skal bolle hendes veninde: Min dejlige smukke kæreste har sagt hun gerne vil have jeg giver hendes veninde noget sex. Var ved at falde ned af stolen, da hun sagde det. Hendes veninde er egentlig ikke lige min type, men hun har åbenbart en depression lige nu, og magter ikke det store og slet ikke at møde nye mænd.

Min kærestes veninde har fortalt at hun savner sex, men vil kun have sex med en hun stoler på. Min kæreste mener så at jeg skal give hendes noget sex engang imellem indtil hun finder en kæreste selv. Så det er altså ikke en vild trekant eller noget kinky. Jeg har svaret at det vil jeg tænke over, men mon ikke jeg siger ja, ellers bliver min kæreste pisse sur sur over, at jeg ikke vil “hjælpe” hendes bedste veninde.

porno med danske piger