Camsex med nabo

SPAR MANGE PENGE

Hun begyndte at lade dem glide ned, jeg begyndte at onanere. ”Stop” skrev hun. Spurgte hende hvad hun mente. Du skal ikke onanere endnu, jeg kommer over til dig…

Kapitel.1 – Det startede for mig som en almindelig søndag formiddag, hvor resten af familien var taget til byen. Jeg tændte min computer og gik ind på forskellige datingsider og sider hvor man kan udveksle MSN-kontakter.

Jeg mødte en pige der skrev, at hun boede i Nordjylland hvilket jeg også gjorde, så jeg blev hurtigt interesseret i, at få hendes MSN. Jeg fik den og tilføjede hende. Vi skrev sammen på MSN i en halv time og stort og småt og kom ind imellem ind på sex. På et tidspunkt spurgte jeg om jeg måtte se hendes webcam og det måtte jeg gerne, hvis altså hun også måtte se mig. ”OK” tænkte jeg, så jeg startede en videosamtale med hende. Da hendes cam tændte så jeg, at hun kun sad i sin lyserøde BH og havde armene ovre på ryggen. Jeg håbede, at hun ville spænde BH’en op og lade den falde men pludselig spurgte hun hvor i Nordjylland jeg var fra. Jeg svarede, at jeg var fra Aalborg og hun spurgte yderligere hvad jeg hed. Jeg fortalte hende mit navn og da jeg havde gjort det stoppe hun videosamtalen og jeg var forundret og spurgte derfor hvorfor hun stoppede.

Hun startede nu videosamtalen igen, denne gang kunne jeg se hendes hoved og kunne godt forstå hvorfor hun havde stoppet før. Det viste sig, at hun hed Amanda og boede to huse fra mig, så jeg blev lidt flov og sagde bare ”hej”. Hun skrev tilbage om jeg var okay med hvad der lige var sket og jeg svarede, at for min skyld gjorde det ikke noget.

Da jeg havde sagt det førte hun igen cam’et ned – denne gang havde hun fjernet BH’en så hun viste mig sine bryster stolt frem og jeg blev rimelig stor i bukserne. ”De er flotte” sagde jeg til Amanda og spurgte om ikke hun ville strippe helt for mig. Det ville hun godt, dog skulle jeg smide bukser og underbukser, hvilket jeg intet problem havde med. Jeg smed bukserne og dernæst underbukserne så hun kunne se min pik. Hun begyndte, at rejse sig op og smide hendes bukser og stod derefter kun i hotpants. Da hun langsomt begyndte, at lade dem glide ned begyndte jeg, at onanere. ”Stop” skrev hun. Jeg spurgte hende hvad hun mente. ”Du skal ikke onanere endnu, jeg kommer over til dig om lidt” skrev hun. Det tændte mig en del mere, at hun var på vej herover. Derefter stoppede hun videosamtalen og loggede af MSN. Jeg tog underbukserne på igen og begyndte at kigge ud af vinduet for at se, om jeg kunne se hende.

SEX I DAG?

Jeg tror jeg sad og kiggede ud af vinduet i ca. 5 minutter inden døren til hendes hus gik op og hun kom ud iført kæmpe jakke og jeens.

Jeg gik ud og åbnede døren, så hun bare kunne gå ind. Da hun kom ind mødte jeg hende med et kys, der var så vildt at min pik pressede mod hendes jeens. ”Jeg har aldrig kysset nogle før”, sagde Amanda, der var 16 da dette skete (jeg var 19). ”Det forstår jeg ikke, du kysser som en liderlig mester” sagde jeg til hende og hun smilte tilbage.

Jeg tog hendes hånd og førte hende ind på mit værelse, hvor jeg havde fjernet dynen fra min seng så den var klar til at gå til. ”Jeg er også jomfru”, sagde hun. ”Det skal du ikke være ked af, det er jeg også, men jeg har læst en masse om hvordan man gør”, svarede jeg hende. Hun lagde sig ned på min seng og jeg tog hendes jakke af hende og lagde den på gulvet. Jeg kunne nu forstå hvorfor hun havde så stor en jakke på. Hun havde åbenbart ikke ment hun skulle tage BH og top på igen, så hendes bryster var nu igen frit til syne. Jeg tog min trøje af, og bad hende slikke mig på maven. Det kunne hun virkelig finde ud af! Jeg løftede hendes hofter op og åbnede hendes bukser. Hun hjalp til mens jeg tog bukserne af hende og regnede med, at jeg nu skulle se hendes hotpants. Men også her overraskede hun, hun havde skiftet til en sort g-streng, der virkelig så frække ud. Jeg spurgte om hun ville hjælpe min pik til, at få noget luft. Uden at svare tog hun fat i mine underbukser og begyndte at føre dem væk, mens jeg langsomt lagde mig ned med munden omkring hendes g-streng, for at tage den af med tænderne. Hun løftede automatisk sine hofter op og jeg fik g-strengen af hende. Der lå vi begge nøgne og begge jomfruer i nogle få sekunder endnu.

Jeg førte langsomt min pik op i hende med hendes hjælp for, at gøre det så blidt som muligt. Hun begyndte, at stønne og jeg smilede til hende og spurgte om hun kunne lide det. Hun svarede mig ikke, men stønnede hårdere og hårdere, inden hun til sidst nærmest brølede sin orgasme ud. Hun BLEV våd! Jeg kunne ikke modstå hendes skrig, så jeg endte med at sprøjte op i hendes fisse. Hun svarede tak for en dejlig dag og for resten så tager jeg p-piller. Jeg smilede tilbage og kyssede hende blidt.

Kapitel.2 – 
Så skete det igen. Amanda og jeg var på MSN samtidig og blev hurtig enige om, at vi skulle på cam for hinanden. Jeg tændte cam og begyndte at afklæde mig, det samme så jeg hun gjorde. Jeg spurgte om ikke hun kom over, jeg var alene. Hun ville gerne vente lige 10 minutter sagde hun, for hendes forældre var stadig inde men skulle snart af sted. Jeg godtog dette og begyndte at røre mig på kroppen og det samme begyndte hun på. Jeg kyssede camet og skrev at jeg nød hendes krop. Vi sad sådan i nogle minutter inden hun skrev, at nu kørte hendes forældre og så kom hun lige på besøg, og satte en smiley bagefter.

Jeg gik ud uden en trevl på kroppen og ventede på, at se hendes skikkelse gennem døren. Der gik et par minutter, hvor min pik opleve en voldsom erektion så da jeg endelig så Amanda gennem døren og åbnede den for hende var den helt stiv. Hun kiggede ned på min pik og smilede til mig. Frækt. Vi gik gennem køkkenet da hun pludselig tog sin jakke af og knappede hendes bukser op. Hun tog fat i min hånd og nærmest hev mig ned på gulvet i gangen. ”Jeg vil kneppes NU”, sagde hun. Jeg var klar og lagde mig ned over hende og førte min pik ind i hende.

Jeg lå oven på hende i flere minutter hvor vi kælede for hinanden og førte pikken ind og ud af hende en gang imellem. Jeg nød det og det tror jeg også hun gjorde, hun stønnede i hvert fald rimelig vildt.

Jeg spurgte hende hvor hun vil have min sperm når jeg kom. Hun ville gerne have det i fissen, men hun ville egentlig også godt smage lidt. Så jeg var på en måde nødt til at komme flere gange, hvilket jeg flere gang har haft svært ved. Men jeg ville ikke skuffe hende. Jeg spurgte hvor hun ville have først og hun sagde, at jeg bar skulle komme oppe i hende, så jeg forsatte med at kneppe hende. Hun blev mere og mere våd og til sidst kunne jeg se hendes underkrop vibrere i en stor orgasme og jeg kunne mærke min også snart kom. Så kyssede hende for at holde hende roligt og hurtigt fandt vores tunger hinandens.

Da jeg kom oppe i hende bad jeg hende kysse min krop så jeg lige kunne få en pause. Da hun havde kysset min overkrop begyndte hun at kysse omkring min pik og jeg mærkede igen, at den blev stiv og inden længe sad hun halvt op med min pik i munden. Hun blowede rigtig godt og jeg begyndte hurtigt at mærke spermen nærme sig og spurgte hende om hun var sikker på hun ville smage. Hun svarede ikke men gik mere til pikken og kort tid efter stod spermen ud af pikken og ind i hende. Da hun havde sunket spermen kom hun hen til mig og begyndte at stikke sin tunge ind i min. Jeg kunne smage spermen så det var en blandt følelse men hun var så dejlig, at alt andet var lige meget.

Jeg modtager meget gerne (konstruktiv) kritik på denne historie.
Håber at du nød den!

porno med danske piger