Christina kontrollerede mig del.3

SPAR MANGE PENGE

Hun havde fået mine badebukser lidt ned, så hun frit kunne stå og lege med min pik, uden at nogle for alvor kunne se noget. Vores tunger mødtes og jeg kunne mærke…

Endelig kom vi til Italien, hvor vi skulle holde vores uges ferie. Vi steg af bussen, fik anvist vejen til receptionen. Da vi kom hen til receptionen spurgte receptionisten om vi ville have et værelse med eller uden bad. Jeg skulle lige til at spørge Christina, men hun var hurtigere og sagde bare til receptionisten, at vi skulle have med bad, allerhelst badekar.

Receptionisten svarede, at det ville koste os 500 kroner ekstra. Jeg lod Christina klare den sag, og vi endte med at få et værelse med en dobbeltseng og et badekar. Vi gik op værelset, pakkede ud og nød udsigten lige ned til vandet.

Det var efterhånden blevet over middag, da vi blev enige om at vi vist trængte til at slappe af og ligge ved vandet. Jeg fandt mine badebukser frem, det samme gjorde Christina. Jeg tog mit tøj af og tog badebukserne på. Kan du ikke lide mig, spurgte Christina. Jo, jeg kan, det ved du godt, svarede jeg. Hvorfor er du så slap, spurgte hun. Hvad mener du, spurgte jeg. Hun kiggede på mit skridt, og jeg forstod at hun snakkede om min pik. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle forklare det, så jeg besluttede mig for at bruge den travle morgen og formiddag som undskyldning.

Christina tog også sit tøj af og kom i bikini. Mmh, hvor ser hun godt ud! Vi tog vores håndklæder og gik ned til stranden. Vi lagde vores håndklæder ved siden af hinanden og spurtede ud i vandet. Da vi kom ud og mærkede hvor dejligt vandet var, kom Christina hen til mig og lagde sig i min arm. Elsker du mig skat, spurgte hun. Jeg svarede ja og kiggede hende dybt i øjnene. Vi kyssede længe, og det var nærmest som at være i en helt anden verden. Jeg kom til mig selv igen da jeg mærkede hendes hånd omkring min pik.

Hun havde fået mine badebukser lidt ned, så hun frit kunne stå og lege med min pik, uden at nogle for alvor kunne se noget. Vores tunger mødtes og jeg kunne mærke hvordan min pik pludselig begyndte at give sig. Med et, fløj spermen ud af mig, noget af det ramte Christina. Hun kiggede på mig og sagde, nå du kan jo godt lidt mig. Jeg nikkede. Vi blev ved stranden indtil aftenen, og imens nød jeg at nusse lidt ved Christina, ligesom hun vist nød at røre ved mig.

SEX I DAG?

Da det blev aften, gik vi igen op på værelset. Jeg sagde til Christina, at jeg ville tage mig et bad i badekaret. Okay, sagde hun. Så rydder jeg lidt op imens. Jeg havde ærlig talt håbet at hun ville have sagt at så ville hun med. Men okay, så må jeg jo prøve igen.

Jeg gik ud på badeværelset, smed badebukserne og fyldte vand i badekaret. Jeg lagde mig op, og lå bare og nød at slappe af, da jeg hører nogle ved døren. Af refleks sætter jeg mig op, så pikken er dækket til under vandet. Det var Christina, der åbenbart var blevet færdig med at rydde op og nu havde fået klædt om. Eller i hvert fald lidt. Hun havde ikke længere sin bikini på, men derimod en lækker leopardstribet BH og et par helt sorte g-strenge. Hun gik hen mod mig, nærmest i slow-motion, så jeg rigtig kunne se hvordan hendes hofter svajede. Jeg tror aldrig før jeg har lagt mærke til hvor lækker hun egentlig er, når hun går.

Nå, sagde hun. Her ligger du nok og har det hyggeligt. Hun smilede og jeg smilede tilbage. Kan du ikke rykke lidt, så jeg også kan være der, spurgte hun. Uden at sige noget rykkede jeg lidt til siden, men badekaret var ikke så stort. Nå, jamen så må jeg jo ligge lidt oven på dig, sagde hun bare og begyndte at smide BH og g-strengen. Hun hoppede op i badekaret, lagde sig ned ved siden af mig, men en del af hende lå halvvejs ovenpå mig.

Vi lå længe og bare nussede og kyssede, indtil hun begyndte at fjerne noget af sæben fra omkring min pik. Hun prøvede at komme op og sidde på knæ, men kunne ikke, så jeg hjalp ved at holde fast i hende og rykke mig selv lidt tilbage. Da hun var kommet op på knæ begyndte hun at sutte på min pik. Det gav et helt sip i mig. Nu kom du jo lidt for tidligt ude i vandet, sagde hun, så nu vil jeg også have noget ud af det. Christina har altid været god til at sutte og elsker at sluge, bare man gør som hun siger.

Jeg lod hende sutte, uden at sige et ord. Jeg lænede mig bare tilbage, og lå og nød hendes behandling. Jeg kunne mærke hvordan blodet begyndte at strømme og at jeg var ved at komme. Jeg tror hun kunne mærke det, for pludselig stoppede hun og satte sig oven på mig, med ansigtet mod mig. I dag, sagde hun, skal jeg mærke dig helt oppe i mig. Du kommer ikke til at sove før jeg er tilfreds.

Christina satte sig oven på mig, og lod hendes skamlæber glide ned over min pik. Hendes bryster strittede lige ud i luften, og hun startede med at hoppe lidt op og ned. Bare det at sidde og se hendes bryster gynge op og ned var vildt frækt, og jeg kunne med det samme mærke en effekt i pikken. Hun satte tempoet op, og begyndte at glide lidt fra side til side, og op og ned. Hun lænede sig frem mod mig, hendes bryster ramte mod min mave. Kys mig, sagde hun. Jeg skulle til at kysse hende, da hun snerrede lidt og sagde, nej dumme dreng. Jeg mente kys mine bryster.

Jeg begyndte at kysse hendes bryster, stille og roligt. Det varede ikke længe før Christina tog fat om mit hoved og pressede det helt ned over hendes bryster. Kan du så komme i gang, sagde hun. Jeg prøvede at nikke, men det var ikke nemt med hendes hænder der holder mit hoved. Jeg satte tempoet lidt op og begyndte at bide lidt i hendes bryster for, at se om hun kunne lide det. Det kunne hun. Mmh, åhh ja sagde hun.

Jeg havde egentlig helt glemt, at hun var i gang med at ride min pik, men mens jeg sad og suttede og kyssede på hendes bryster hørte jeg hende komme i et voldsomt brøl. Hun havde fået sin orgasme og var stoppet med at bevæge sig. Jeg kiggede lidt op på hende, men hun sagde ingenting. Jeg fortsatte med at sutte hendes bryster og lod hende komme til sig selv igen.

Kort tid efter begyndte hun igen, at ride min pik. Jeg kunne mærke hendes safter løbe ud af hende. Stop, sagde hun. Jeg stoppede med at sutte hendes bryster og rettede mig op og kiggede på hende. Hun lænede sig frem og begyndte at kysse mig. Når du er færdig, sagde hun med hentydning til min pik, skal vi ind og ligge og lege.

Jeg modtager meget gerne (konstruktiv) kritik på denne historie!

porno med danske piger