Da Johnny tog min mødom

SPAR MANGE PENGE

Hvad sker der, kan de andre se noget, jeg er jo ikke til homo! Men jeg trak mig ikke væk, snart listede han fingrene ned i mine underbukser og kærtegnede min diller…

SEX I DAG?

Vi var 15 og gik i 9. klasse. I omklædningsrummet efter gymnastik skævede jeg misundeligt til de andres stærke kroppe og store pikke. Jeg har altid fået at vide, at jeg ser godt ud. Men jeg er en lille splejs på 165 cm og med en ret lille pik, så jeg var sikker på, at ingen piger ville have mig. De andre råbte svans efter mig i frikvartererne, men det var jeg i hvert fald ikke! Troede jeg. Da vi var på lejrskole på Bornholm, sad vi en aften omkring bordet i spejderhytten med vores dyner om os. Pludselig mærkede jeg Johnnys ru fingerspidser kærtegne mit lår skjult under dynerne. Johnny var alt det, jeg ikke var – noget af en slagsbror, altid uden for døren, god til fodbold, populær hos de andre – ham råbte ingen svans efter! Og så havde han skolens største pik. Det gav et sæt i mig, mit hjerte begyndte at hamre, hvad sker der, kan de andre se noget, jeg er jo ikke til homo! Men jeg trak mig ikke væk, snart listede han fingrene ned i mine underbukser og kærtegnede min diller. Jeg var simpelthen for bange til at den blev rigtig stiv, men som i trance fandt min hånd også vej under hans dyne, til hans store hårde ståpik, der stod lodret op langs maveskindet og ragede flere centimeter op over underbukserne. Hans pik var glohed, blodet dunkede i det udspilede pikhoved, og jeg havde dårligt nok rørt ved den, før hans sperm sprøjtede ud over min hånd. Jeg skævede til de andre, som sad og snakkede i halvmørket, ingen havde vist set noget. Ud og vaske hænder, undgik Johnnys blik, på hovedet i køjesengen, aldrig mere tænkte jeg, skammede mig, væmmedes – men skælvede også af ophidselse, så jeg ikke kunne sove.
 
Næste eftermiddag var han fulgt efter mig, da jeg gik ud på toiletterne. Han trak mig med ud på et af dem og låste døren. Nej, sagde jeg med meget spæd stemme, men han holdt mig fast og pressede sin mund hårdt mod min, mens han førte min hånd hen til bulen i hans bukser – jeg kunne se pikhovedet titte frem helt oppe ved bukselinningen. Jeg kunne ikke stå imod og trak til sidst lynlåsen ned, så hans knejsende ståpik sprang frem. Jeg kunne ikke få øjnene fra den, men Johnny vidste, hvad han ville. Han tog et fast greb om min nakke og pressede min mund ned mod pikken – igen adlød jeg ham som i trance og åbnede munden. Det var for vildt at have en pik i munden for første gang – jeg dirrede af ophidselse, men forsøgte vist stadig at lade som om, det ikke var mig det skete for. Kom her, din frækkert, sagde Johnny og hev mig op – han havde sgu planlagt det hele, havde helt sikkert prøvet det før. Nu tog han en gul dåse frem og smurte pikken ind i vaseline. Hold kæft hvor blev jeg bange, men jeg gjorde ikke længere modstand. Han førte lemmet hen til mit røvhul, jeg var helt slap af ophidselse, nu pressede han sit store pikhoved mod hullet, vaselinen føltes kold, og svup, så gled hele kæppen op i mit udspilede røvhul. Og i samme sekund rejste min pik sig endelig for alvor og strittede ud luften, stiv og stram som en fjeder, så vidunderligt føltes det. Jeg ER sgu homo, tænkte jeg, mit røvhul er følsomt som en fisse, det er bare for skønt, det her – og skide være med at min pik er lille, når den kan blive så vidunderligt liderligt homostiv. Johnnys store næver holdt om mine smalle hofter, mens han kneppede mig mere og mere vildt, til min sperm sprøjtede op ad lokumsvæggen, mens han fyrede sin varme ladning af oppe i mig. Jeg vidste bare, du var en tæve, hviskede han.

porno med danske piger