Da min svigerinde blev skilt

SPAR MANGE PENGE

Der lå en billedkurvert, jeg åbnede den, der var 23 fotos af Pia i alle mulige stillinger uden tøj, forfra, bagfra, med dildo og uden dildo, mit hjerte bankede og tabte helt vejret…

Da min kones tvillingesøster Pia skulle skilles, var det mig som sammen med min kone Helle skulle hjælpe med at pakke og flytte.

Da vi ankom var Pia helt fra snøvsen og halvfuld og sad i køkkenet og havde ondt af sig selv.

Min kone sagde til mig, gå du i gang med at pakke ned, du kan starte med at tømme alle skabene i soveværelset for tøj m.m. så taler jeg lidt med Pia imens.

Som sagt, så gjort, jeg gik i gang med at tømme skabene for tøj og sko og pakke det hele ned.

SEX I DAG?

Da jeg kom til Pias undertøjsskuffe, kunne jeg ikke lade være med at se lidt på hendes undertøj, der var meget frækt imellem, bl.a bundløse trusser og brysteholder med halvskål, og hvad var det som lå der, to store dildoer klar til brug den ene var en ordentlig sort en, jeg prøvede at tænde for den, den virkede bare, og der lå mere, en billedkurvert, jeg åbnede den, der var 23 fotos af Pia i alle mulige stillinger uden tøj, for fra, bag fra, med dildo og uden dildo, jeg tabte helt vejret, jeg var nu stanglidelig og havde et ordentlig jern på, uha, hvor var det frækt.

Jeg tog pikken frem og begyndte at onanere til billederne, pludselig kunne jeg høre at min kone var ved at komme hen til soveværelset, jeg smed billederne ned i tøjposen og vendte mig ind i skabet, som om jeg var ved at tømme det, pikken kunne jeg ikke nå at få ind.

Du er altså nødt til at starte inde i stuen med nedpakningen, for Pia er pissefuld og skal have et par timer på øjet, før hun bliver klar igen, så smut du bare ind i stuen så lægger jeg hende i seng.

Som sagt så gjort, da Pia var lagt i seng, sagde min kone, at hun havde lovet at hente Pia mindste dreng i børnehaven, men jeg skulle bare fortsætte.

Da hun var kørt, kiggede jeg ind i soveværelset, Pia lå på sengen og snorkede, hun var helt væk.

Jeg kom i tanke om billederne, som jeg havde smidt ned i sækken, da min kone overraskede mig, jeg satte mig på fodenden og samlede billederne sammen, sådan som Pia var på billederne kendte jeg hende ikke, men de var sku frække, jeg tog pikken frem igen og gned, mens jeg nød billederne, jeg kom i tanke om den store sorte dildo og tog den op af tøjsækken og prøvede at tænde den igen, der var ryk i.

Jeg kiggede på Pia, som stadigvæk lå og sov, hun var helt væk.

Prøvede at løfte op i dynen, så jeg kunne se hendes trusser, hun lå med let spredte ben, jeg gned hende let ude på trusserne, og nu trak jeg hendes trusser af, hun var næsten glatbarberet, jeg lagde mig imellem hendes ben og begyndte at slikke hende, hun blev hurtig fugtig, så legede jeg lidt med dildoen i hendes fisse, tændte den og begyndte at køre den stille og roligt ud og ind. Hendes vejretrækning blev lidt anderledes, så tænkte jeg, nej fanemig, jeg knepper hende, lagde mig oven på hende og begyndte at kneppe hende, å å å Hans, mumlede hun, DET VAR HENDES EKSMANDS NAVN, å å hvor dejligt, og nu sprøjtede jeg i en ordentlig stråle lagt op i hende, og kom til mig selv, min gud, hvad har jeg dog gjort og konen kommer lige om lidt. Jeg pakkede dildoen væk sammen med billederne og fandt et par trusser og tørre hendes fisse af, så godt som jeg nu kunne. Pia sov tilsyneladende inu, da kunne jeg høre, at min kone kom igen, jeg skyndte mig ind i stuen og fortsatte mit arbejde.

Det var da ikke meget som du har nået, sagde hun, da hun kom ind i stuen. Ja, du skulle sku bare vide.

Der Pia senere vågnede op for at hjælp til med flytningen kom hun ind med en øl til mig og sagde, det er godt at have en svoger, der gider at hjælpe, men du har da vidst selv taget dig betalt og blinkede til mig.

porno med danske piger