Den opsparede liderlighed

SPAR MANGE PENGE

Hun tog min hånd og rørte den over til hendes shorts, mens hun med sine sovekammerøjne fortalte mig, at hun ville fyldes op af pik. “Vil du mærke min dåse?”…

Hun stod i skolegården den første skoledag sammen med 24 børn og deres håbefulde forældre. Hendes datter skulle starte i samme klasse som min datter – og hun ramte mig omgående med en liderlig følelse i mellemgulvet. Nøjagtig som for 13-14 år siden, da hun tog min hånd, og puttede den ned til sin fisse.

Sanne gik 2 klasser over mig i skolen. Hun var ikke en af dem, der faldt i alle drengenes øjne, eller for den sags skyld iscenesatte sig selv overfor drengene. Men hun havde helt klart en udefinerlig måde at sende signaler på. Om det var hendes halvsøvnige øjne, der fortalte, at her var en pige, der kunne lide sex og få pik op i sig, ved jeg ikke. Men jeg ved, at hun altid sendte signaler, som rykkede direkte i min pik. Hun gjorde mig altid liderlig, og således også her i skolegården på min datters første skoledag og med min kone lige ved siden af mig.

Hendes bror gik i min klasse, og jeg sov ofte i telt med ham om sommeren. Af og til var Sanne sammen med os om aftenen, hvor vi så løb rundt i kvarteret, og spillede rundbold, fodbold eller “sparke til dåse”. Når vi kom hjem til teltet, var Sanne og en veninde tit med derude, og nogle gange sov de også sammen med os.

En aften i teltet, foreslog pigerne, at vi skulle lege det, man i dag kalder “Sandhed og Konsekvens”. Der gik ikke mange runder, før grænserne blev overskredet, og de to lidt ældre piger førte an i løjerne. Jeg husker, hvordan en helt ukendt følelse – en følelse jeg nu kender som liderlighed – ramte mit mellemgulv og pik, da Sanne beordrede mig til at putte min hånd ned i hendes joggingbukser og trusser og røre hendes fisse.

Nu stod hun så der. Hun havde cowboybukser og en T-shirt på. Hun lignede sig selv. Almindelig slank, almindelig pæn, almindeligt store bryster og almindeligt tilbagetrukken opførsel. Hun stod der, og gjorde mig ualmindeligt liderlig.

Jeg sagde selvfølgelig hej til hende, og hun svarede også med et helt almindeligt “hej”. Nærmest som om, hun ikke huskede alt det, der stadig huserer i min sex-fikserede hjerne. Der skulle gå et par år, før jeg fandt ud af, at Sanne også huskede alt, hvad der var at huske – og lidt til.

Sannes datter og min datter blev gode venner i skolen. De sov på skift sammen, og da de kom i fjerde klasse begyndte de også at sove i telt om sommeren. En week-end skulle de sove i vores have sammen med 7 andre veninder. Vi skulle bruge 3 telte, og Sanne tilbød at komme forbi med deres telt og hjælpe med at stille det op. Det passede fint med, at jeg havde fri om fredagen, så vi aftalte, at hun skulle komme ved 12-tiden.

Jeg lagde ikke noget specielt i, at hun skulle komme klokken 12. Pigerne fik jo også fri klokken 12, så der lå ikke noget sexrelateret i, at hun skulle hjælpe mig med teltet. Jeg stod derfor op, som jeg plejer om fredagen, der bød på strålende solskin lige fra morgenen. Jeg lavede morgenmad, og gik på toilet og i bad. Da jeg kom ud fra badet, ringede det på døren. Klokken var 9, og da jeg lukkede op stod Sanne i T-shirt og shorts. Jeg stod med håndklædet omkring mig, og sagde: “Hej. Kommer du nu? Jah, jeg troede jo, du først kom klokken 12.”

Sanne sagde også hej, og kom indenfor. Hun afspadserede hele fredagen, og tænkte, at vi jo ligeså godt kunne få de telte slået op. Jeg gav hende ret, og fik hurtigt shorts og T-shirt på. Jeg mærkede omgående liderligheden vandre helt oppe fra min hals, gennem mellemgulv og ned i min pik. Hun tændte bare – som altid – ufattelig liderlighed i hele min krop.

SEX I DAG?

Da teltene var slået op, gav vi os til at pumpe luftmadrasser og lægge hendes datters sengetøj på plads. Da tingene var i orden, kastede Sanne sig på luftmadrassen, og sagde: “Madrassen skal jo lige afprøves. Kom!” Hun klappede på madrassen ved siden af sig.

Jeg blev helt tør i munden. Vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle sige, så jeg lagde mig bare ned. Min pik var allerede stiv. Vi lå lidt, og så spurgte hun: “Kan du huske gamle dage?”

“Ja,” svarede jeg.

“Hvad kan du huske?”, spurgte hun.

Jeg huskede jo selvfølgelig alt, men svarede, at jeg huskede vores lege; rundbold, fodbold, “Sparke til Dåse”.

“Sparke til Dåse,” sagde hun. “Husker du ikke nærmere min dåse?”

Hun tog min hånd og rørte den over til hendes shorts, mens hun med sine sovekammerøjne fortalte mig, at hun ville fyldes op af pik.

“Vil du mærke min dåse?” spurgte hun. “Jeg vil gerne mærke din pik. Jeg vil ikke bare mærke dine øjne overalt på min krop. Jeg vil mærke din pik. Over det hele.”

Min hånd forsvandt ned i hendes shorts sammen med hendes. Hun førte den hen, hvor der var allerfugtigst. Hendes trusser var gennemblødte, og jeg kunne se hendes safter sive gennem bomuldet på hendes shorts og afsløre en stor, våd skjold af liderlighed.

Jeg trak hendes shorts af, begravede mit hoved i hendes skød, og nød hendes safter udover mit ansigt. Jeg slikkede hende, mens hun stønnede, at hun ville have pik op i sig. Jeg stak 2 fingre op i hendes skede, og masserede forsiden af hendes skedevæg med lynhurtige bevægelser. Jeg mærkede snart hendes kussesafter strømme ned over mine fingre og min arm, mens hun igen stønnede: “Giv mig din pik. Jeg vil have din pik op i mig.”

Hun fik, hvad hun bad om. Min pik gled uden besvær op i hendes våde fisse. Jeg kneppede hende, og hun mærkede med det samme, at jeg nok snart sprøjtede min ladning ud i hende. Hun holdt mig lidt igen, og spurgte stønnende: “Vil du gerne komme op i mig, hvad? Vil du sperme oppe i min kusse? Hva? Jeg vil have din sperm udover mig. Vil du have din pik til at sperme i munden på mig? Hva? Jeg vil godt slikke den ren. Jeg vil have dit sperm. Det hele. I min mund. På mine bryster.”

Jeg trak min pik ud af hendes fisse, og hun sprøjtede en lille fin stråle af fissesaft ud over min pik. Jeg trak lynhurtig pikken op til hendes mund, og i selv samme sekund, hun tog den i munden, væltede min sperm ud fra min pik. Jeg var fuldstændig elektrisk spændt i hele kroppen, mens hun slugte sperm, og slikkede min pik ren.

“Er du følsom?” spurgte hun, når jeg rykkede pikken væk fra hendes mund. “Ja,” svarede jeg. Det rykker simpelthen i hele min krop, når du slikker den,” svarede jeg.

“Fint,” sagde hun. “Så slik mig samtidig. Så får du noget andet at tænke på.” Hun vendte sig, og placerede os i en 69ér. Hendes kusse løb med safter, og jeg slikkede af liderlighed samtlige dråber i mig. Jeg stak fingre i hendes fisse og en lillefinger i hendes røvhul, og slikkede samtidig hendes helt våde fisse.

Og så pludselig sker det. Det rykker i hele Sannes krop. Små ryk. Jeg knepper hende med mine fingre i hurtige rytmiske bevægelser. Hun stønner og gisper. Og så siger hun: “Pas på. Jeg kommer. Jeg kommer.”

Og det gjorde hun! Jeg trak fingrene ud af hende, og hendes safter strømmede ud fra hendes fisse. Vi sank sammen, og lå et stykke tid sådan, inden hun sagde:

“Det har altid været dejligt at sove i telt med dig.”

porno med danske piger