Den søde mor

SPAR MANGE PENGE

Blev forskrækket og smed dildoen fra mig imens den stadig vibrere. Der stod en smuk dame og smilede til mig, hun havde helt sort hår og store velsiddende bryster, jeg blev helt rød i hovedet…

Dette er en sandt historie fra da jeg var 18 – Det hele startede en dag jeg skulle ud og lave noget arbejde for min mester (jeg er tømrer)

Så jeg pakkede bilen efter hvad jeg troede jeg skulle have med. Hoppede ind i bilen, og kørte mod adressen. Da jeg kom til adressen bankede jeg på, men der var ingen der svarede, så jeg bankede på igen og ventede lidt, men der var ingen der svarede. Jeg havde fået af vide at der skulle ligge en nogle under en krukke foran døren, og ganske rigtig. Jeg gik ind i det værelse hvor jeg skulle sætte et skab op, det hele stod i værelset så jeg gik i gang. Lidt efter hørte jeg nogle underlig lyde oppe fra 1 sal og kunne ikke finde ud af hvad det var. Så jeg råbte er der nogen hjemme. Fik intet svar. så gik jeg op af trappen, den knirkede lidt så jeg kunne liste mere, så jeg sagde igen er der nogen hjemme. Stadig intet svar så gik hen til et værelse hvor lyden kom fra det var en underlig lyd, som om nogen brugte en rystepudser. jeg åbnede døren og kiggede forsigtig. det kom fra et skab i hjørnet, gik hen og åbnede skabet, og fandt problemet. En dildo der var tændt jeg grinede lidt for mig selv og fumlede efter sluk knappen.

Hej- var der pludselig en stemme der sagde

jeg blev forskrækket og smed dildoen fra mig imens den stadig vibrere. Der stod en smuk dame og smilede til mig, hun havde helt sort hår brune øjne og store velsiddende bryster.

jeg blev helt rød i hovedet og sagde.

Øhh der var noget der larmede sagde jeg

Ja det kan jeg se. Er du tømreren

Ja det er mig.

Jeg gik hen i mod hende for at gå neden under igen jeg var stadig rød i hovedet, og meget flov. Da jeg gik forbi hende smilede hun bare sødt.

Jeg gik i gang med skabet igen. Lidt efter kunne jeg høre hun gik i bad, hun brugte lang tid. Jeg kunne ikke lade vær med at tænke på den dildo og hendes smukke ansigt.

Lige da jeg var ved at blive særlig hørte jeg Jane kalde (som damen hed)

Tømrer!! kan du lige komme op og hjælpe mig 2 sek.

jeg lagde hvad jeg havde i hænderne og gik op oven på, og ind i soveværelset. Der stod hun kun iført en lille g-streng og en bh jeg blev helt paff, og stod bare og så på hendes smukke krop man skulle tro hun var 20 med den krop men efter børne-værelserne at dømme skulle hun minimum være 35.

Hun sagde kan du ikke lige lukke min Bh, jeg kan ik få den lukket.

SEX I DAG?

Jo svarede jeg og gik over og tog fat i den men lige da jeg var ved at have den mistede jeg grebet og bh røg af. Hun vente sig om og sagde hov var det med vilje. jeg svarede nej og prøvede at lade vær med at stirre på hendes smukke bryster.

Kan du lide hvad du ser.

Ja, du er meget smuk. Svare jeg

Rør ved mig. Sagde Jane

Jeg førte hånden op til hendes bryster og nulrede hendes brystvorter, hun stønnede svagt, imens hus sagde.

Jeg er bare så liderlig er du også det. Sagde Jane

Det kunne jeg ik skjule min pik lavede en stor bule i mine bukser. Hun lynede mine bukser op, satte sig på knæ og tog mine bukser og bokseshorts af og kiggede lidt og sagde

Hold da op en stor Ung pik du har, må jeg smage på den

Hun tog min pik i munden og tog den helt til roden. Min pik er ca. 21 cm og godt tyk men det så ikke ud til at være et problem for hende, hun suttede indtil jeg var lige ved at sprænge, men så stoppede hun.

Kom med over i sengen

Hun lagde sig ned og spredte benene så jeg kunne se hendes dejlige fisse

Slik mig: sagde hun

Jeg kravlede op i sengen og slikkede hendes dejlige fisse. Den var brandvarm og smagte dejlig hun begyndte at stønne og vride sig hun stønnede mere og mere og kom i en dejlige orgasme

Hun rev mig op til hendes mund og slikkede hendes egne safter af min mund og Hviskede.

Knep mig i røven.

Hun vendte sig om på alle fire, og jeg stillede mig op bag hende og førte min pik hende til hendes røv hun styrede den hen til hullet og pressede sin røv helt op i mod min pik, og pressede til og den gik helt i bund, hun pev lidt og stønnede

DU ER STOR, KNEP MIG HÅRDT.

Jeg begyndte at banke den hårdt op i hin så langt den kunne det var meget dejlig og jeg nød det.

Jeg kunne mærke hvordan det begyndte at dunke i min pik og jeg var lige ved at komme, men hun skubbede mig væk og tog min pik i munden ug suttede lige indtil jeg sendte en stor ladning sæd ind i munden på hin hun suttede den helt ren og slugte og kigge frækt op på mig

Det var dejligt jeg elsker smagen af sæd.

Jeg smilede bare. Hun tog sit tøj på, det samme gjorde, og gik neden under og gjorde mit arbejde færdig, pakkede sammen og gik ud af døren hun kaldte på mig og sagde

Må jeg ringe efter dig igen.’

Ja self. må du det.

Hun gav mig et kys på kinden og sagde jeg skal snart have sat en ny dør i.. Jeg smilede og sagde. DU ringer bare.

jeg har siden da været hos Jane engang i mdr. i arbejdstiden og flere gange i min fritid hun er stadig rigtig dejlig og nyder at kneppe en ældre kvinde.

porno med danske piger