Jeg blev gjort til hanrej af konen (den jaloux ægtemand)

SPAR MANGE PENGE

Jeg tænder på at se min hustru have sex med en anden mand – ja endog gerne flere – Mærkeligt nok!

Jeg hører desværre under kategorien “den jaloux ægtemand”, og det har også medført en indre kamp, indtil jeg opdagede, at det var liderligt at overvære.Første gang overværede jeg det i smug under en firmafest.

Jeg erkender, at jeg er ikke den store danser, og havde nok mere travlt med at drikke øl med mine arbejdskammerater, end sørge for min kone. Fra baren kunne jeg holde øje med hende, da hun sad helt alene ved vores bord.Pludselig var pladsen tomt. Jeg stirrede rundt i lokalet og så, at hun var ude at danse med en kollega, der lige havde fået en højere stilling – den stilling jeg ellers var blevet lovet.

Jeg drak videre, men pludselig fornemmede jeg, at der var et eller andet galt.

Igen var pladsen tom – igen var hun ude og danse med min rival på jobbet.

Denne gang blev der danset tæt. Jeg lagde godt mærke til, at han kyssede hende på kinden, og så også hans ene hånd gå på opdagelse oppe under min kones korte kjole.

I protest besluttede jeg at fortsætte med at drikke med gutterne ved baren. Cirka et kvarter efter tog jeg igen et blik ud over dansegulvet. Min rival og hustru dansede stadig tæt. Nu befamlede han hendes bryster, hun førte langsom hånden ned i skridtet og krammede hans pik, mens han havde hånden helt oppe i skridtet på hende. Deres dans var nærmest stående samleje.

Han trak hende nu hen mod døren, og sammen gik de ud i mørket.

Resolut satte jeg flasken og gik ud for at lede efter dem i parken. Jeg hørte stemmer og stønnen bag en busk, og søgte derhen.

– Det er en skøn pik du har. Den er noget større end min mands, sagde Helene til rivalen.

– Og du har en skøn våd fisse. Jeg glæder mig til at få min pik op i dig.

Jeg kastede mig ind over busken uden hensyntagende til, at det var en rosenbusk med tårne. Jeg landede lige imellem dem, og kom op og slås med rivalen.

– Du skal ikke bolle min kone og gøre mig til hanrej, hørte jeg mig selv råbe. Efter flere slags gav jeg ham “dødsstødet” og han faldt besvimet om.

– Ole stop. Opfør dig ordentlig, sagde min kone, og kastede sig over min rival. Det kogte i mig. Jeg måtte gøre alt for, at jeg ikke også kastede mig over hende.

Støjen af slagsmål havde tiltrukket flere af mine arbejdskollegaer og de slog nu omkreds om rivalen.

– Ole stop. Du bliver ret hurtig hidsig og du er jo den jaloux type.

Jeg tog straks hjem. Min kone nægtede at tage med mig. Hun dukkede ikke op om natten, og de værste tanker kom op i mig. Nu holdt hun nok rivalen i hånden på hospitalet og ville hun gøre det forbi imellem os.

Næste morgen tog jeg slukøret på job. Straks jeg kom ind på arbejdspladsen stimlede de andre sammen i små grupper. De drøftede nok mig.

Jeg blev kaldt ind på rivalens kontor.

– Undskyld min opførsel i går. Jeg var fuld, selvom det ikke er nogen undskyld.

– Jeg tager imod undskyldningen. Husk man er to om at foretage sig noget, og ja, det var heller ikke pænt af mig at ville snuppe din kone, men der nåede jo ikke at ske det vi ønskede. Desværre bliver jeg nødt til at fyrer dig. Du har et job, hvor du repræsenterer firmaet over for vore kunder, og vi er ikke tryk ved, at du har den hidsighed i dig.

Pak venligst dine sager.

Der stod jeg. På et splitsekund uden job og måske snart også uden kone.

Jeg kørte ud til hendes forældre, og her havde Helene opholdt sig efter hun lige havde været en tur på hospitalet med rivalen. Ham havde hun heldigvis fået overtalt til ikke at anmelde mig for vold, selvom der var vidner til stede under slagsmålet.

Hun tog med hjem efter stor overtagelsesevne, og vi brugte hele natten på at overtale hinanden til at fortsætte vores samliv.

– Fremover vil jeg kræve, at vi kører et mere åbent forhold, sagde Helene.

Jeg nikkede. Jeg kunne godt forstå hun stillede betingelser.

Stemningen i hjemmet var noget anspændt en lille uges tid. Vi sagde næsten kun enstavlsesord til hinanden.

SEX I DAG?

Lørdag morgen ved morgenbordet henvendte Helene sig direkte til mig:- Jeg vil have en elsker.

– Ja, fremstammede jeg -og fortsatte: Kan du ikke inviterer en med hjem, og så kan i have sex lige for øjnene af mig.

Det er da en måde at afgøre om jeg kan klare det, sagde jeg.

– Jeg har allerede en aftale med en arbejdskollega. Han kommer her i aften.

Det havde jeg ikke lige regnet med, men måske var det nok bedst lige at springe uforberedt ud i det.

Han kommer til spisning, sagde Helene, og jeg har fortalt ham om formålet.

Ved 16.30-tiden begyndte hun at gøre sig klar. Efter bad kom hun ind i soveværelset, og jeg satte mig på sengekanten for spændt at følge med i, hvordan en kvinde gør sig klar til at modtage sin elsker. Det stak lidt i min hjerteregionen.

Hun fandt selvfølgelig det frække undertøj frem, jeg elskede at se hende i. En g-streng-trusse og en næsten gennemsigtig BH på – næ, hun droppede sgu BH’en.

Jeg skulle lige til at sige noget, men undlod.

Stolt viste hun sine bryster frem og nippede til hendes brystvorter, så de blev stive.

– Tror du han kan lide dem? spurgte hun, og jeg nikkede skamfyldt med blikket nedad.

Ole se lige op. Hvad siger du så?

Hun stod helt tæt på mit ansigt og viste sit skød frem. Hun havde klippet hendes kønshår i hjerteform.

Igen tirrede hun mig. Hun kunne godt se, at jeg begyndte at svede.

– Ja rolig. Du får da også gavn af det, forsøgte hun at trøste mig med.

På sengen lå der en pose fra et tøjfirma. Her tog hun nu en hvid bluse op, som hun tog på – den var gennemsigtig, og man kunne tydelig se hendes brystvorter. Nu tog hun endnu en ting op – en ultrakort kjole i skind og med frække slidser i siden og endelig åbnede hun en æske med store, sorte lårlange støvler på høje hæle. Wow.

– Se jeg har også været til frisør og blevet klippet helt korthåret, sagde Helene.

– Du ved, jeg har ikke noget imod at få sperm i ansigt og hår.

Jeg forsøgte at rejse mig, men opgav. Hun måtte endelig ikke se, at hun havde trængt mig op i en krog og var ved at få et af mine udbrud.

– Jeg går ud og finder den vin, jeg mener vil skal serverer til din elsker.

Efter en god middag, hvor jeg blandt andet lagde mærke til, at min kone drak mere vin end hun plejede, satte hendes nye elsker og hende over i sofaen, mens jeg ryddede af.

Jeg overvejede at ville tage opvasken med hænderne, så jeg undgik at skulle sidde sammen med dem, men samtidig var der ved at komme en slags lyst op i mig. Var det liderlighed kombineret med spænding, der var ved at fylde min krop.

Jeg fyldte hurtig opvaskemaskinen op. Tog slipset af og knappede skjorten op næsten helt ned til navlen. Helene havde ofte rost mig for at jeg havde nogle gode mavemuskler.

De var helt opslugt af hinanden. De havde endog ikke drukket af den vin jeg havde skænket op for et kvarter siden – hænderne havde åbenbart været på deres lækre kroppe. Jeg satte mig overfor. Helene var allerede i gang med at sutte hans både store og lange pik, og han sad med sin store hånd oppe i hendes fisse.

Jeg rømmede mig, løftede glasset og sagde skål.

Der kom intet svar fra parret overfor. Jeg lynede ned og tog min noget mindre pik frem og begyndte at onanere.

Elskeren tog nu Helenes brystvorter under behandling, og Helene lagde sig nu helt ned på sofaen, spredte sin ben og tog hans pik og trak den ind i hendes fisse.

Jeg stoppede med at onanere. Spændt fulgte jeg elskeren kneppe min kone. Følelsen gik lige ned i pikken. Kort tid efter kom jeg i et ordentlig sprøjt – dråber endte i min konens vin til morskab for mig. De ænsede intet. De var optaget af deres kroppe og sexleg. Som en flue på væggen så jeg på deres sexleg i 45 minutter.

Undervejs skiftede de stillinger. For første gang så jeg min kone i en stillinger hun aldrig har stået i med mig, ja hun fik endog pikken i røven- noget hun aldrig ville have, at jeg prøvede. Indrømmet – lidt overraskende så jeg hans lange pik trænge helt ned til roden af pikken – hun havde en 35 cm lang pik op i hendes røv. Hvordan kunne hun åbne sin røv så let uden at klynke. Jeg tænkte, det har han gjort før. Normalt gør det ondt de første par gange. Heldigvis var jeg så liderlig, at jeg ikke nåede at blive jaloux.

De trak nu ind i soveværelset, og jeg fulgte med som det tynde øl.

– Kom, så skal jeg slikke dig. Det andet område tilfalder min elsker i aften, sagde hun. I to og en halv time havde de sex med hinanden.

Efter han tog hjem satte de sig ind i stuen og Helene bad mig åbne en flaske vin.

– Nå, hvordan var det så at se mig blive knippet af en anden mand, spurgte hun og trak i min pik.

– Indrømmet. Det pirrede mig. Gjorde mig liderlig. Jeg fik nogle følelser, jeg troede jeg havde, sagde jeg.

– Du skal have ros. Jeg havde ikke troet vi havde fået lov til at gennemføre det, sagde Helene.

Du må undvære sex i nat. Jeg er simpelthen så øm. Så meget sex har jeg aldrig prøvet at få før. Ikke engang da vi var forlovet.

Men ved du hvad. Nu du kan klare det, så har jeg endnu en sexdrøm jeg gerne vil have opfyldt. Jeg kunne godt tænke mig sex med fem – seks mænd – det man kalder en gang gangbang. Vil du kunne klare det? spurgte hun.

Jeg nikkede og hun goggede min pik af.

Vi havde aftalt, at hun og jeg hver skulle skaffe tre mænd. Hun fandt dem på sin arbejdsplads – hvilket, erkender jeg, gjorde mig lidt ondt, men jeg havde også svært ved lige at finde nogle, så jeg måtte bede nogle af mine venner træde til.

Lørdag formiddag havde vi sat hinanden stævne i en nærliggende skov, hvor vi bor. Jeg kom med Helene med bind for øjnene. Mændene slog kreds om hende, og hun suttede deres pikke, hvorefter hun blev bundet til et træ, hvor de så tog hende bagfra. Derefter blev hun lagt på skovbunden, hvor de stod og onanerede ved hende, mens jeg som den sidste fik lov til at kneppe hende. Det blev noget af en skovtur.

 

Forfatter: bjørnen

porno med danske piger