Drømmen der blev til virkelighed

SPAR MANGE PENGE

Rejs dig op, så han kan kneppe dig, mens du sutter min pik, din liderlige bitch snerrede min mand. Min mand satte sig på kanten af badekaret og jeg bøjede mig atter over hans pik…

Om sommeren nyder min mand og jeg rigtig meget at hygge os med gæster i vores dejlige have. Vi sidder oftest til langt ud på natten og drikker os nogle gode flasker rødvin, øl eller hvad vi nu måtte have lyst til. Nogen gange bliver vi lidt småberusede og begynder at snakke med vore gæster om alt muligt. En aften havde vi besøg af Ann og Nick som er et vennepar vi har kendt i mange år. Min mand har ofte fantaseret om, at vi skulle have sex sammen med Nick, da vi tit har lagt mærke til at han kigger længselsfuldt på mine bryster og min bagdel. Måske fordi min krop er lidt mere fyldig end hans kone Anns. Det tænder os begge at fantasere og snakke om det. Vi forestiller os og fortæller hinanden om, hvordan det mon ville være, hvis de begge kneppede mig samtidigt. Det er indtil videre kun blevet ved fantasien, da jeg er lidt genert omkring den slags. Min mand har sagt, at hvis lejligheden skulle byde sig, så måtte jeg gerne flirte og lægge op til andre mænd og måske også være sammen med dem – bare jeg kom hjem og fortalte ham om, hvordan det havde været. Det tænder ham at tænke på, at andre også synes jeg er lækker og sexet. Jeg har sagt til ham, at det samme gælder ham. Men indtil videre er det ikke blevet til andet end lidt flirt og kysseri for os begge. Vi tør vist ikke rigtig alligevel løbe linen ud.

Den aften var vi alle blevet lidt fulde, og jeg ville gå ind for at hente flere drikkevarer og gå på toilettet. Da jeg gik, sad min mand og snakkede og grinede med Ann. Han kiggede op og smilede til mig med et blik, der sagde: ”Vi to mænd har nydt at kigge op under din nederdel i aften” og ”skal det være i aften?”. Jeg smilede tilbage som tegn på at det var i orden og gik ud på toilettet. Han gav sig til at snakke med Ann igen og jeg gik indenfor. På toilettet tænkte jeg på hans blik, og på at det var frækt, at de to havde siddet og kigget op under min nederdel hele aftenen og på, hvor meget de måske kunne have set. Jeg havde som sædvanlig ikke haft trusser på. Det elsker min mand, og nogen gange lader jeg ham kigge lidt, da jeg ved det tænder ham. Jo måske var det i aften tænkte jeg og blev allerede lidt våd ved tanken.

Da jeg kom ud fra toilettet stod vennen pludselig i entreen og smilede til mig. Jeg fik pludselig lyst til at give ham et kram og det var åbenbart gensidigt for han klemte sig hårdt ind til mig og hviskede i mit øre at han havde siddet og studeret mig under middagen og set, at jeg ikke havde trusser på. Du er da vist en værre en sagde han. Vi begyndte at kysse heftigt og jeg kunne mærke hans stive pik imod min mave. Mine brystvorter blev stive under blusen og min fisse begyndte at blive godt og grundigt fugtig. Han skubbede mig nu ind igennem badeværelsesdøren, lukkede den og begyndte at hive min bluse af for at komme til at kæle for mine bryster. De sprang ud af brystholderen og han tog dem begærligt ind i munden og begyndte at slikke og kysse dem.

SEX I DAG?

Mine bryster er enormt følsomme, så jeg blev helt vildt liderlig af den omgang. Måtte have hans pik ud så jeg kunne sutte på den. Min mand og jeg havde også nogen gange talt om, hvordan mon vennens pik så ud. Den var noget større end vi havde forestillet os og spang lystigt ind i min mund og gled langsom helt ned i min hals. Han holdt mig om hovedet og kneppede mig i munden. Det føltes godt. Så hev han mig op og flåede min nederdel af. Jeg stod nu helt nøgen. Han løftede mig op og borede sin store stive pik helt op i min fisse. Jeg gav et lille skrig fra mig, da den ramte helt i bund. Han kneppede mig voldsomt mens safterne fra min fisse løb ned at benene. Nu var jeg lige ved at komme. Et par stød mere og jeg kom i den skønneste orgasme samtidigt med, at han sprøjtede en enorm ladning dybt op i mit indre.

I det samme opdagede jeg at min mand var kommet ind i badeværelset. Nå I hygger jer rigtig nok sagde han. Ja vil du være med sagde jeg – og det skulle jeg ikke sige flere gange. Han flåde sine bukser af og stod nu med sin stive pik pegende lige mod os. Jeg gik hen mod ham og begyndte at tunge kysse ham. Hans mund lugtede af andet end vin. Jeg kunne næsten genkende duften. Var det ikke fisseduft? Blev endnu mere liderlig ved tanken om hvor det mon kom fra. Jeg knælede ned foran ham og tog hans pik i munden. Hvor blev min kone af, spurgte Nick. Joh hun var blevet lidt træt, så jeg tilbød hende dobbeltsengen, svarede min mand. Der var hun gået ud som et lys og straks faldet i søvn, sagde han. Ved ikke helt om det passede, da jeg synes at hans pik også smagte lidt anderledes end den plejede. Men det bekymrede mig nu ikke så meget, da jeg var helt vildt liderlig igen ved tanken om, at vores drøm nu kunne blive til virkelighed. Nick begyndte at kæle for min fisse bagfra, imens jeg suttede pik på min mand. Nick stak flere og flere fingre op min kusse og saft og sperm løb ned af hans hånd. Så tog han hånden videre op til min stramme røv og begyndte at smøre blandingen ind mellem mine baller og bagefter stak han en finger op i hullet. Det var helt vildt frækt.

Rejs dig op, så han kan kneppe dig, mens du sutter min pik, din liderlige bitch snerrede min mand. Min mand satte sig på kanten af badekaret og jeg bøjede mig atter over hans pik. Som sagt så gjort, snart kneppede Nick mig i fissen imens min mands pik gik ind og ud af min mund. Det var enormt frækt og midt under det hele slog min mand mig blidt på mine baller. Skal vi ikke give hende noget, hun aldrig glemmer, grinede min mand til Nick. Løfter du hende op og knepper hende i fissen, så tager jeg det bageste hul. Jeg mærkede nu min mands pik trænge op i mig bagfra, mens jeg var helt fyldt ud i fissen af vennens kæmpepik. Det var fantastisk og jeg kom hurtigt i en kæmpeorgasme.

De kneppede mig vildere og vildere og lige inden de skulle komme, sagde min mand til Nick om ikke de skulle sprøjte ud over mig. Det har hun fortjent så liderlig hun er. Så sprøjtede de begge en kæmpe ladning som ramte mig i ansigtet og løb nedad mit ansigt. Vi smurte det med fingrene ud over mit ansigt og brystvorterne, og besluttede os for at gå ind og sove ved siden af Ann i vores dobbeltseng. Den er ret stor, så vi ville nemt kunne ligge der alle 4.

Hun vendte sig lidt i søvne, da vi kom ind. Dynen var gledet ned, så hun lå med frit udsyn til herlighederne. Vi kunne se at hendes glatbarberede fisse stadig var våd efter min mands og hendes elskov. Nå I har da vist også hygget jer lidt, mens vi var i badeværelset, sagde Nick til min mand, mens han tog fat i Anns våde mis og stak et par fingre op i den. Ann stønnede lidt ved berøringen og kiggede op på os. Nå der er I mumlede hun. Hvor blev I af? Det skulle du lige vide grinede Nick. Vis os hvad du har. Det skulle han ikke sige flere gange.

Hun vendte sig straks om på ryggen og spredte benene, så vi kunne se hendes slanke krop og de små bryster. Vorterne var stive og strittede lige op imod os. Slik hendes fisse din bitch, sagde min mand henvendt til mig. Er det ikke det, du altid har drømt om? Joh jeg havde ind imellem tænkt på, hvordan det mon ville være at slikke fisse, så jeg gik straks i gang. Stak tungen dybt op i den vidtåbne fisse. Det smagte og duftede fantastisk, velkendt af min mands sperm men blandet med den duft, jeg lidt tidligere havde smagt, da jeg kyssede min mand. Ann trykkede sin fisse mod min mund. Nu kom der også gang i mændene. Min mand lagde sig ved siden af Ann og begyndte at sutte på hendes små faste bryster, mens han kiggede ned på mig mens jeg slikkede og suttede Ann, der vred sig under os. Sikke en lider tøs, du er, sagde Nick henvendt til Ann, samtidig med at han stak sin pik hen, så hun kunne tage den i munden. Det var vildt liderligt at se på at pikken med det store hoved fare ud og ind af hendes mund. Vend dig om så jeg kan kneppe dig, mens du slikker hendes fisse, sagde min mand til mig. Jeg gjorde som han sagde og lagde mig, så han kunne kneppe mig samtidig med at jeg kunne slikke og se min mand bearbejde hendes stive vorter og Nicks pik der borede sig dybere og dybere ned i hendes hals. Anns krop begyndte at ryste og hendes slanke krop dirrede i en kraftig orgasme. Hendes safter løb ind i min mund – fantastisk store mængder, så noget løb ved siden af. Jeg slikkede som besat og kom selv i en kæmpeorgasme. Min fisse må have klemt så meget om min mands pik, at han ikke kunne holde sig længere. Læg dig op ved siden af Ann og kys hende, så skal I få, hvad I fortjener, sagde min mand. Nick tog pikken ud af hendes mund og begge pikke var nu hen over vore kyssende ansigter, klar til at sprøjte. Vi åbnede mundene og legede nu kun med tungespidserne mod hinanden. Det var for meget for mændene, der nu sprøjtede deres ladning ud over vore legende tunger og på resten af vore ansigter. Vi smagte på spermen og kyssede og slikkede det i os. Jeg lagde mit ben ind mellem hendes og så vi kunne gnide hinandens fisser. Det var vildt frækt og mens vi slikkede sperm og tungekyssede hinanden, kom vi begge igen.

Bagefter lå vi alle 4 lidt og sundede os og snakkede om hvor fantastik det havde været, og at vi alle helt sikkert ville gentage det en anden gang. Vi to piger lå i midten og vore mænd på hver side af os. Sådan faldt vi i søvn og vågnede næste morgen ved at de to mænd havde stukket deres pikke op i vore fisser. De var vågnet og var blevet enige om at de ville vække os med et lille morgenknald. Det blev sent inden vi alle stod op og spiste morgenmad inden vi tog afsked med store kram og tungekys. Min mand og jeg var nødt til at tage en tur mere i entreen, da de var gået. Vi var blevet enormt tændte igen. Nick fortalte senere min mand at de ikke var nået længere end ud i bilen før Ann hev hans pik ud og slikkede ham, og at han havde været nødt til at kneppe hende i bilen inden de kørte hjem. Så liderlige havde Ann aldrig før været, havde han glad fortalt. Han vidste slet ikke at Ann kunne komme så kraftigt at safterne flød af hende på den måde. Absolut en oplevelse til gentagelse havde han sagt. De to mænd havde allerede planlagt næste gang, så nu glæder vi os bare til hvordan det bliver.

porno med danske piger