En aften i byen

SPAR MANGE PENGE

Du er ved at eksplodere af liderlighed og dit åndedrag bliver mere og mere heftigt. Han slikker dig hårdere og hårdere og du kan ikke holde din orgasme tilbage…

De mødes udenfor Carlsbergs smukke museum, der er forløberen for det Ny Carlsberg Glyptotek. I anledning af Copenhagen Cooking havde de et særarrangement med nyåbnede østers og specialøl. Kl. var 18 og den uendelig lange arbejdsdag var endelig gået. Forventningens glæde havde siddet i dem begge længe og i løbet af dagen var den steget til næsten umenneskelig styrke. Flere gange havde hun måtte gå på toilettet og lige berolige sin krop lidt. Dagen var startet ud med cowboybukser, og hendes skød var så klart, at sømmen på hendes bukser kærtegnede hendes knop, hver gang hun bevægede sig på stolen. Kl. 10 med første postrute blev en lille pakke afleveret til hende. Hun undrede sig et øjeblik, og da hun åbnede den, steg farven til kinderne og hun håbede ikke, at assurandøren overfor hende opdagede pakkens indhold; en lille pakke med elskovskugler og en lille seddel – ’Jeg glæder mig til at mærke dig’. Hun smilede – det var nok svar på den lille fjernbetjening, hun havde sendt til ham nogle dage før. Hun gik på toilettet og lagde dem op, allerede dér var hun så våd, at hun var bange for, at de skulle glide ud og var glad for, at hun var startet ud med bukser.

Nu var arbejdstøjet skiftet ud til kjole med et diskret kig til hendes runde bryster. Hun var efter job taget til Hotel Copenhagen Island og var tjekket ind, gået op på værelset og havde taget et bad og skiftet tøj. Badet var en for stor fristelse, og hun var nødt til at give sig selv den første orgasme under bruserens stråler.
Hun havde taget elskovskuglerne ud og i stedet lagt det vibrerende æg op. Det var første gang hun skulle prøve det og hun var så våd, at hun næsten var bange for, at det ville begynde at løbe ned af hendes lår.

Han sad allerede ved bordet og drak et glas hvidvin. De gav hinanden et venskabeligt kram og satte sig overfor hinanden. De bestilte den spændende menû, hun fik dog også et glas hvidvin. Klar til at prøve at smage øllet og give det en chance, pirre sine saner på en ny måde, men også velvidende, at øl normalt ikke lige var sagen.
De talte lidt om vind og vejr, om job og andet overfladisk, men det var tydeligt at de ikke kunne koncentrere sig synderligt om samtalens indhold.
Hun ventede i spænding… hvornår mon han ville begynde at tænde…
Fadet med Østers kom ind og den franske køkkenchef Francis Cardenau, fra Restaurant Sommelier, der blandt kokke har byens største koncentration af karisma per kilo kropsvægt, begyndte at fortælle om hvordan vi ofte forbinder Østers med sølvtøj og champagne, men i Irland har de en mere jordnær tilgang til havets fineste frugter, og det er ikke kun irlændere, der mener, at den fløjlsbløde Guiness-øl gør østers det bedste følgeskab.

De begyndte at spise og hun kiggede nærmest hypnotiseret på den både hvorpå han spiste de salte østers og fantaserede om at han på samme måde slubrede hendes safter i sig. ENDELIG kunne hun mærke ægget begynde at vibrere på laveste styrke. Da de havde spist lidt bøjede han sig ind over bordet, kyssede hende blidt og hviskede i hendes øre ’Jeg vil have dine trusser – NU’. Hun mærkede varmen skylle op i kinderne. Pokkers! Hun som aldrig rødmede blev som en skolepige sammen med ham. Hun gik ud på toilettet og mærkede i det samme hun rejste sig, at han skruede op for volumen. Århh, den bandit! Hun var virkelig våd og tanken om at det lille æg kunne glide ud var både skræmmende og pirrende.
Hun gik tilbage til bordet krammede trusserne i hånden og forsøgte diskret at give ham dem henover bordet.
Nu slukkede han for ægget og så ud som om han var fuldt koncentreret om sine østers, men næste gang han skulle tørre sin mund, så hun blondekanten fra trusserne stikke op over serviettens kant. Han duftede til dem og så næsten helt saglig ud, mens han blinkede til hende.

Hun drak mere øl, og kunne mærke en dejlig varme fra alkoholen brede sig i sin krop. Blandet med hendes ophidselse gjorde det hende næste helt vægtløs.
De sad tavse og spise deres mad. Det var rart bare at være her og fordybes sig i måltidet.

Hun løftede igen sit glas med den mørke øl og var ved at tabe det da ægget i hende pludselig gik i gang med fuld kraft. Hun kunne ikke holde et lille støn tilbage da hendes underliv trak sig sammen om ægget da hun kom. Hun blev lidt fjern i blikket. ”Hørte du hvad jeg sagde” hørte hun ham sige. Hun kiggede lidt forvirret op. Skulle lige komme sig. ”Maria spurgte om du ville have en øl til ?” Maria ?? Hvorfra kendte han nu tjeneren det var jo hende der havde arrangeret det hele? Lidt befippet fik hun svaret at hun gerne vil have en øl mere. ”De har også en dejlig virkning ik’ ?” sagde tjeneren til hende mens hun smilede til hende.

”Hvad synes i om maden ?” spurgte hun. ”Super godt – og en lidt fræk kombination med østers og øl” hørte du ham sige. ”Hvad synes du ?” spurgte han dig samtidig med du mærkede en stille summen i dit indre igen. Du forsøgte at holde facaden bare nogenlunde mens ægget kørte op og ned i hastighed inde i dig. På en eller anden måde fik du svaret på hendes spørgsmål. Du kunne mærke blodet dunke i dit køn men lige så pludselig som vibrationerne var startet stoppede de igen.
”Ja – men så tror jeg vi tager det. Lidt mere øl og chokoladen og så hvis du kan finde på lidt lækkert til værelset bagefter”
Tjeneren nikkede og var på vej væk. Du så til din overraskelse, at fjernbetjeningen lå på bordet. Du kiggede på den, så på ham, der bare holdt dit blik, og skævede så til tjeneren. Hun smilede sødt til dig og gav et lille nik.

Hun havde regnet ud hvad det var der skete. Først var du lidt flov, men så kom du i tanke om, at du jo havde lovet dig selv at du skulle gøre det der var godt for dig.

SEX I DAG?

Du kiggede på ham. Han så vældig tilfreds ud som han sad der. Han lænede sig ind mod dig og hviskede til dig ”jeg forestiller mig at du er lige så våd som sådan en østers …”
”og så forestiller jeg mig hvordan det ville være at slikke dig når du er så våd”.

”Kunne du tænke dig at blive slikket ?” siger han og kigger dig i øjnene.

”Nu kommer desserten snart, men lige om lidt går du ud på toilettet. Vælg toilettet længst til venstre. OK ?”
Du nikker. Kigger dig omkring og rejser dig så og går på toilettet. Da du kommer derud er toilettet du vil ind på optaget, så du er nødt til at vente. Endelig går døren op, En flot ældre kvinde kommer ud og sender dig et bredt smil. ”Hvad er det for noget med alle andre ?” tænker du. Der er som om alle har gættet hvad det er der foregår ?
Du lukker dig ind på toilettet, og hører døren går. ”Åh undskyld” hører du ham sige, da han kommer ind. ”Jeg er vist gået forkert” siger han. ”Det tror jeg nu ikke” hører du kvinden sige samtidig med hun går ud af toilettet. Du hører en banken på døren. Han kommer ind.

Uden at sige noget ligger han sig på knæ foran dig. Løfter din kjole op over dit skød. Trækker dig ud på kanten af toilettet og begynder at slikke dig. Ikke ret meget forspil. Bare direkte på din klit. Du mærker hans fingre lege med din revne. Du holder ham om hovedet og presser hans hoved mod dit køn. Du er ved at eksplodere af liderlighed og dit åndedrag bliver mere og mere heftigt. Han slikker dig hårdere og hårdere og du kan ikke holde din orgasme tilbage og bliver stønner højt da du kommer. Du presser hans hoved endnu hårdere mod dit skød mens du komme.

Han fortsætter med at slikke selvom han har sat tempoet lidt ned. ”Lad mig mærke dine fingre” hvisker du til ham. Næsten samtidig med du siger det mærker du to fingre glide op i din fisse. Han lader dem først komme op i dig og begynder så at lave den samme bevægelse som om han skulle have dig til at følge med mig. Du ved han aldrig har mærket dig så våd før.

Du bevæger dig i takt til hans bevægelser så godt som det kan lade sig gøre. Du kikker intens på hans fingre, der glider ud og ind af dig. Mærker uroen i dig som de første tegn på at du nærmer dig orgasmen igen. Han lægger sin anden hånd på din mave og trykker blidt med den hver gang han bevæger fingrene oppe i dig.

Du hiver efter vejret og nyder hans behandling af dig.

”Åh ja” hører du dig selv sige. ”Jeg er lige ved at komme igen” stønne du ..

Og så kommer du i en dyb rullende orgasme. Du er nærmest ved at falde ned af toilettet, så dejligt var det. Han rejser sig op. Du kan se bulen i hans bukser. ”Kom vi skal ind og have dessert” siger han. Det går op for dig, at det er det første han har sagt siden han kom ind til dig.

Han kysser dig kort. Du kan smage dig selv i hans kys. Men du var også meget våd..

Da de kom ind til bordet igen var hun mere rolig. Han derimod sad stadig uroligt på stolen og de fik hurtigt spist desserten. Ægget i hendes indre lå nu i tasken og forholdt sig tilsyneladende i ro.

De gik ud i den mørke, stadig varme aften og fandt en cykeltaxa. Mens de sad i taxaens ly, kunne de endelig give los for trangen til at kysse hinanden. Hun fandt ned til hans stadig stive lem, men hånden og mens hun kyssede og slikkede hans hals, gned hun først på bulen udenfor bukserne. Hun fik lirket hans livrem op og knappede hans bukseknap op og hans lynlås ned. Til sin overraskelse opdagede hun at han ikke havde boxershorts på. Hun nød at kunne røre hans stive, glatte lem, som strittede lige mod hende. Han havde løftet sin jakke henover sit skød, så det ikke så tydeligt kunne ses hvad de lavede og nu bøjede hun ansigtet ned under jakken og tog hans stive lem i munden og sluge det til roden. Det var tydeligt at chaufføren havde opdaget hvad de havde gang i. Han kunne se hans skæve smil i sidespejlet, og han nød tanken om at være blevet set. Hun slikkede op og ned af skaftet, lod tungen glide rundt om glans, og ind i mellem tog hun ham helt ind til roden, og nød hans gips hver gang den forsvandt til drøblen. Nu var de kommet til hotellet. Han fik lige sat tøjet i de rigtige folder. Og de forvandt ind i hotellets foyer. På vej op i elevatoren greb han fat om hendes bare, kolde baller og kyssede hende mens hans hænder fandt vej til hendes varme, våde indre. Hun kyssede ham grådigt og rev i hans livrem for at få den op igen. Han trak bukserne lidt ned, satte hende op på metalstangen og jog i et langt stød sin pik op i hende mens han holdt fast om stangen. Igen og igen gennemborede hans pik hendes kusse, og han nød hendes og sine egne lystfulde gisp og hendes himmelvendte øjne og kunne se at hun ikke var langt fra at komme. I det samme sagde elevatoren ’ding’.

Elevatoren stoppede. Og han måtte trække sig ud af hende. Hun nåede ikke sit klimaks og han heller ikke. De stod helt blottede. Hans pik glinsede af hendes safter. Mest af alt havde han lyst til at se hende tage ham i munden og tømmes sig i hende.

Døren gik op. Og de fik deres tøj nogenlunde i orden. Han kunne mærke hans stive pik presse mod stoffet i hans bukser. Det eneste han tænkte på var hvornår han kunne få lov til at tage hende igen

porno med danske piger