En aften med kæresten

SPAR MANGE PENGE

Havde lovet ham, at lave et blowjob på ham. Så jeg åbnede hans bukser, og nussede hans dejlige pik og boller, Jeg satte et kondom på med smag, og begyndte og tage den i munden…

Min kæreste kom forbi en aften. Vi lå og hyggede, kyssede, og krammede.

Havde lovet ham, at lave et blowjob på ham. Så jeg åbnede hans bukser, og nussede hans dejlige pik og boller, Jeg satte et kondom på med smag, og begyndte og tage den i munden.

Jeg førte den frem og tilbage i min mund, samtidig med at jeg tog dem frem og tilbage med hånden. Jeg slikkede på pikhovedet og slikkede ned af. slikkede hans boller. Han stønnede og sys jeg var rigtig go.

Han sagde at han ville ønske han kunne se mig, så jeg vente mig om, så han kunne se på at jeg gjore det. Jeg tog kondomet af, og suttede videre uden kondom, det smagte lidt salt, men jeg holdt det ud.

SEX I DAG?

Da han var ved at, komme overtog han selv. Han skulle komme ud over mine bryster, men kom desværre ud over mine bukser istedet. Øv.

Han faldt i søvn efterfølgende, men jeg var langt fra færdig. Jeg tændte ham, hele tiden, kyssede ham på halsen, på kinden, på munden, på brystet. legede med hans pik. og tog hans hånd, og fik den til og lege med mine bryster, og min brystvorte. den blev dejlig stiv.

Han sov stadig, men han nød det vist, for han stønnede. jeg tog mine bukser og min g-streng af, og tog hans hånd ned til min våde fisse, han rørte ikk på sig, så måtte selv fører an.

Jeg tog hans hånd imellem mine inderlår, så de lå helt tæt op af min fisse, jeg klemte til, og kørte op og ned med mit underliv.

Jeg hviskede ind i hans øre. kom nu… kom nu… jeg vil helt vildt gerne… kom nu… jeg har vildt lyst til dig… kom nu… han vågnede og sagde. ” øh kom nu. hvad?? ” – ja kom nu… ” Øh hvad vil du..??” – Ja jeg vil bolle… ” nårh.. okay så kom”.

Så han hentede et kondom og førte på sin stive pik, og førte den ind i mig. Frem og tilbage. Vi prøvede en ny stilling. men den virkede ikke så godt. Jeg lå med mit ene ben op på hans skulder, og det andet bagud. Så skulle han fører sit lem ind i mig, og frem og tilbage, men han kunne ikke rigtig styrer det.

Så vi nøjes med en missionærstilling. Han kom med et brag, og vi begge lå og var total svedige på vores nøgne kroppe.

Rigtig dejlig aften.

En anden gang skulle min kæreste og jeg skulle en tur i biografen. Vi satte os bagerst og ude i siden, hvor ingen kunne se os. heldigvis sad vi helt alene bagerst. Da lyset blev dæmpet, og filmen begyndte, sad jeg og tog min kæreste uden på hans bukser, han kiggede på mig, og hviskede: ” Da ikke her”, men jeg blev ved, jeg kravlede på knæ og åbnede hans bukser, trak dem ned, og rullede et smag kondom på, og suttede den af på ham.. alt imens filmen var i gang. jeg satte mig på skødet af ham, med hans stive pik i min røv.. Flyttede stregen til side, og nederdelen skjulte det vi lavede.. Det var svært og lade være med og stønne, men fuck det var fedt.

porno med danske piger