En god dag med dejlig sex

SPAR MANGE PENGE

Jeg ligger i sengen sammen med min mand. Vi er lige vågnet og solen skinner fra en skyfri himmel. Det ser ud til at blive en perfekt dag! Han står op og kikker kærligt på mig. Jeg får a´ vide at jeg bare skal blive liggende og nyde morgenen. Han er så hemmeligheds fuld. Hvad har han mon gang i? Jeg kan høre at han rumstere rundt, men ikke med hvad. Jeg ligger og får en speciel følelse, af lykke blandet med lidt skeptiske tanker. Sådan plejer han ikke at være. Misforstå mig nu ikke. Han kan være sød og romantisk, når det passer ham. Bruseren bliver tændt og jeg kan høre at han går i bad.

Jeg vil så gerne flyve ud af sengen, og ned til ham. Vi plejer nemlig at stå og hygge os sammen under bruseren, men jeg bliver liggende. Jeg bliver varm af at tænke på hvad vi plejer at lave under det varme vand. Jeg lader en finger kører li´ så stille ned af min trusse kant. Det føles dejligt pirrede! Jeg bliver nød til at gøre det under dynen, ellers vil han pludseligt stå i døren og skælde ud over at jeg gør det uden ham. Det er så fristende at kærtegne min klit uden på mine trusser. Det ville være så dejligt, så jeg lader forsigtigt fingrene føle sig frem. Jeg kan mærke at jeg er ved at være godt våd og jeg kommer med et stort suk, da fingrene endeligt når frem. Altså ikke med en orgasme, bare roligt. Der går lidt tid hvor jeg kan høre at han går og synger for sig selv.

Nu rumsterer han i køkkenet, og jeg tænker ”Fedt, han laver morgenmad, så skal jeg snart ned og spise”. Jeg elsker når han laver det helt store morgen bord, så jeg må vel heller tage mig sammen og også komme op. pludseligt står han i døren. Han kommer hen og gir´ mig et morgen kys, men går så bare fra mig igen. Han kommer hurtigt tilbage og smiler kærligt, med sig har han en morgenbakke. Jeg får besked på at nyde min morgenmad stille og roligt, og så at gå i bad bag efter. Jeg spiser, og gør klar til at gå i bad.

Da jeg står under bruseren, kan jeg mærke hans nærhed. Han trækker badeforhænget til siden og siger at han vil sørge for at jeg bliver ordentligt, så han vil selv gøre det. Jeg ved hvad der venter mig, når han sæber mig ind! Han starter med at gi´ mig tandbørste og tandpasta. Mens jeg børster tænder finder han sæben frem. Han kommer shampoo i mit hår og masserer sæben godt ind, bagefter fører han mit hoved ind under vandet og skyller sæben ud. Da jeg er færdig, giver han mig et kys og siger pludselig ”vi ses senere” også går han, men sørger for at jeg at jeg ikke er alene, så jeg ikke kan pille. Han får fat i mine veninder og siger til dem at de skal underholde mig. Han giver mig samtidigt besked på at svarer på alle hans SMS´ere. Det meste at dagen sender han beskeder om hvor liderlig han er, og hvad han vil gøre ved mig, når han kommer igen. Det tænder mig helt vildt og jeg spørger flere gange om han ikke vil komme og bolle mig, men hver gang svarer han ”Nej”. Efter spise tid, kommer han pludseligt ind af døren, smilende og glad, sådan som jeg elsker ham. Han kysser mig og giver et kæmpe knus. Han spørger om det har været en våd dag for mig, selv om at han ved at jeg nærmest har været ved at sejle væk, i mine egne safter. Vi sætter os i sofaen, for at se fjernsyn. Han begynder at nusse og kysse mig, kærtegner mine ben, og begynder at hviske frække ting, som han vil gøre ved mig, i mit øre. Pludseligt vender han 180 grader, han går fra mig, men kommer igen og siger at jeg skal vende mig om. Jeg vil ikke gøre det, fordi han ikke vil fortælle hvorfor.

SEX I DAG?

Han tager mig hårdt i armen og siger, at her er det ham der bestemmer og at jeg havde bare at lyster. Men nej….Hvorfor skulle jeg, så nemt skal han ikke have det, tænkte jeg. Så jeg kæmper med ham, og som sædvanlig blev vi mere tændt af det. Pludselig hiver han snor frem og får bundet mine hænder under megen kamp. Han giver mig bind for øjnene og finder et sted at binde mine hænder fast til. Nu må jeg kæmpe med mine ben, men det går ikke særlig godt. Han flår mine ben fra hinanden og vil mærke hvor våd jeg er. Det føles godt endelig at mærke dine finger i min liderlig og våde kusse og jeg har lyst til at bede ham om at fortsætte, men det ville være at overgive mig og det vil jeg ikke. Så holder han op, selv om min kusse skriger efter mere. Han finder noget at binde mine ben til og pludselig bliver der stille omkring mig. Hele min krop skriger efter mere kærtegn fra ham, men han holdt op. Jeg spekulerer på hvad han laver og spørger ham med grødet stemme, men ingen svarer. Pludselig kan jeg mærke at han begynder at knapper min kjole op, han kærtegner mine bryster, slikker dem og med sine læber napper han mine brystvorter. Det føles dejlig, men så holder han op igen og begynder at slikke ned af min mave og hele vejen ned til min dampende kusse, der efterhånden venter på hans dejlige pik der trænger ind, men det sker ikke.

I stedet stikker han to finger op i min våde kusse og begynder at fingerkneppe mig. Jeg vrider mig og beder ham om at holde op, skønt det er vildt lækkert. Ham stopper, da jeg ber´ ham om det, men begynder så at slikke mig. Det er lige før at jeg kommer og det kan han mærke, så han stopper igen. Han går fra mig igen. Da han kommer tilbage, kan jeg høre at han roder med noget, men ved ikke hvad. Jeg vil gerne fri , men nej, jeg får ikke lov. Jeg ligger bundet med hænder og ben ud til hver side og med bind for øjnene og er hamrende liderlig og vil grene røre ham, men må ingenting. Jeg kan fornemme at han nærmer sig og pludselig får jeg hans store og dejlige pik i munden og får besked på at sutte ham. Det er utrolig lækkert at mærke hvordan han køre sin dejlige pik ud og ind i min mund.

Jeg kan høre på hans åndedrag at han nyder det, men så stopper han igen. ØV. Nu roder han igen med noget, men hvad er det nu han har gang i, men han fortæller ikke noget. Jeg er nærmest overliderlig nu. Pludselig siger han at jeg skal prøve noget nyt nu. Pludselig mærker jeg noget varmt og brandene på mine bryster og mave, men det gør ikke ondt, tværtimod det tænder mig mere og har en utrolig virkning. Han hvisker i mit øre, at han elsker mig. Jeg kan høre at han skramler med vores legetøj og han finder åbenbart noget han kan bruge og hurtigt presser han en dildo op i min liderlig kusse. Nu mærker jeg både en lækker dildo i min kusse og den brændende og meget lækker fornemmelse af varm stearin på mine bryster og mave samtidigt. Å gud, hvor er jeg liderlig. Han knepper mig helt vildt med dildoen, og der er lige før at jeg kommer. Jeg har det som om, jeg er ved at eksploderer, men så stopper han igen. Han skælder mig ud og siger at jeg ikke skal tænke på at komme før han har givet lov. Han klapper mig hårdt i røven. Så siger han, at nu skal jeg få pik så jeg aldrig vil glemme det. Jeg dirre af forventning, så trænger han ind i mig med et hårdt stød, gud hvor føles det godt. Jeg vil bare have mere og have det hårdt. Han siger, at hvis jeg vil have det hårdt, så skal jeg SKU´ få det hårdt. Han løser mine bånd og vender mig om på alle fire. Han stikker sin dejlige pik ind i min våde kusse med et hårdt stød, så jeg ømmer mig lidt. Han boller mig, samtidigt med at han klapper mig hårdt bagi.

Han trækker sig ud igen og presser forsigtigt sin pik op i min røv, han tager en dildo og tvinger den op i min kusse, også begynder han at bolle mig hårdt i begge huller. Det er så skønt, han bliver ved, men passer på at han ikke selv kommer. Så beordre han mig til sætte mig hen over hans hoved, så han kan slikke mig, mens jeg rider hans tunge, jeg kommer med et brag af en orgasme. Jeg lægger mig på ryggen igen og vil have mere pik. Så boller han mig igen hårdt, og det er lige før at han kommer, så han trækker sig ud og kommer med et brag ud over mine bryster. Bagefter køre han sine hænder over mine bryster, for at smører dem ind i hans sperm. Han er temmelig udmattet og for at tale om mig, jeg er totalt smadret, men lykkelig. Vi ligger og nusser, kysser lidt og falder så i søvn indsmurt i vores søde safter. Men inden vi gør det, lover jeg ham en aften efter hans hoved, hvor jeg bestemmer og hvor jeg får lov til at være hård ved ham.

Indsendt af  Tina

porno med danske piger