En hed firkant

SPAR MANGE PENGE

Barberede hans stramme røv med skraberen og han vrikkede lidt med røven i vellyst. Jeg plejer nemlig at slutte med at give ham en ordentlig og hård endefuld. Vi elsker begge to at få smæk…

Den gang vi begge blev biseksuelle!

Vi skulle have besøg af vores venner Sonja og Erik. Vi har det altid rigtig hyggeligt sammen og har kendt hinanden i nogle år. Den sidste tid syntes jeg dog der var ved at bliv noget elektrisk mellem Sonja og mig.

Vi svømmer sammen en gang om ugen. Og har derfor tit set hinanden nøgne. Begge vore fisser er glatbarberet, men Sonja har en lille tynd stribe hår på skambenet. De sidste gange vi har badet sammen har hun vendt sig mod mig når hun skulle tørre sig efter badet. Specielt når fissen og fødderne skulle tørres indtog hun bevidst stillinger der gjorde at jeg havde dejlig udsigt til hendes fisse og røv. Jeg må indrømme det havde givet mig nogle fantasier en gang i mellem. Specielt når jeg onanerede, hvilket jeg gør ret ofte.

Derfor havde jeg gang i fantasierne, da jeg stod under bruseren og gjorde mig lækker til aftenen med vennerne. Tanken strejfede mig om jeg skulle tage en hurtig tur med bruseren, men lod alligevel være.

Jeg gjorde mig så lækker jeg kunne. Barberede benene og under armene og selvfølgelig min fisse meget grundigt. Medens jeg tørrede mig var min mand Lars i bad, jeg så han også barberede sig grundigt så jeg vidste hvad han ville bede mig om. Og ganske rigtigt da han trådte ud af badet lænede han sig ind over badebænken med røven mod mig: “Tager du lige røven for mig skat?” spurgte han. Det gør jeg altid når vi barberer hinanden. Det er lækkert at være helt glat og vi elsker det begge. Vil også gerne være nøgne og måske blive “opdaget af naboen” når vi går rundt i huset og har “glemt” at trække for.

Jeg barberede hans stramme røv med skraberen og han vrikkede lidt med røven i vellyst. Jeg plejer nemlig at slutte med at give ham en ordentlig og hård endefuld. Vi elsker begge to at få smæk. Og så stikker jeg en finger eller to op i røven på ham. Det resulterer som regel i en ordentlig ståpik og et pragtfuldt voldsomt og hårdt knald. Men jeg modstod fristelsen denne gang, jeg havde på fornemmelsen der ville ske noget om aftenen! Lars var lidt skuffet men sagde ingenting. Han regnede nok med at få sex senere på aftenen. Og det skal jeg love for han fik, men på flere nye måder.

Vi gik nu ind for at klæde os på. Jeg så Lars tog mine nye røde gennemsigtige G-strengs trusser og tog dem på. Det er en af vores fetich, at Lars bruger mine trusser og ofte også mine selvsiddende nylonstrømper. Det tænder os begge helt vildt. Har vi en alene weekend, får han også knaldrød neglelak på tæerne. Så er der dømt vild sex og mange – ofte lettere – perverse lege. Vi elsker grene af SM og meget andet. Men det er en anden historie.

Jeg udvalgte mig omhyggeligt en tynd nedringet bluse og undlod at tage BH på. Mine bryster er alm. af størrelse med nogle meget livlige spidse vorter, der bliver stive bare ved let berøring også af blusen når tankerne er frække nok. Og det var de den lørdag aften.

En ultrakort nederdel, som jeg normalt ikke bruger når vi har gæster, men kun når vi er alene. Til sidst besluttede jeg mig for, at det skulle være en trusseløs aften. Det gør jeg jævnligt, men sjældent med en så kort nederdel.

Lars så nysgerrigt på mig, da hans hånd søgte op under nederdelen for at mærke hvad jeg havde på og fik direkte adgang til en ret fugtig glatbarberet fisse. Jeg smilede og kyssede ham længe og dybt med tungen, men skubbede ham blidt væk, da han ville have mere.

SEX I DAG?

Jeg fandt mine “Luder-sandaler”, som Lars kalder dem frem og stak mine velplejede bare fødder ned i dem. Tæerne havde fået den rigtige luder røde neglelak på Både sandalerne, som næsten kun er nogle tynde remme, er af “guld” og ser rigtig frække ud og neglelakken, bruger vi normalt kun når vi har vores rollespil og jeg er den liderlige billige luder. Så det var første gang Lars så mig i det antræk når der skulle være andre til stede. Han kiggede en ekstra gang, men sagde ikke noget.

Det ringede på døren og udenfor stod Sonja og Erik. Sonja var også i en dejlig fræk kort nederdel, bare tæer i flotte sandaler. Og hun havde også knaldrød neglelak på, endda også på fingrene. Pokkers også tænkte jeg: Det skulle jeg også have haft! Men det var for sent nu. Hun havde også ligesom jeg taget en ankelkæde på, men hun havde endda også en ring på en af tæerne.

Vi hilste på hinanden med et stort knus som vi plejer. Men Sonja vred lige hurtigt sit underliv hårdt ind imod mig og jeg mærkede hendes tunge give mig et hurtigt slik lige under øret. Jeg følte det som et elektrisk stød gik igennem mig og min fisse trak sig sammen og jeg kunne mærke jeg var meget våd. Håber ikke mine fissesafter løber end af benene på mig tænkte jeg. Mine fantasier og fornemmelser havde altså ikke været helt forkerte. Jeg gøs ved tanken om hvad der kunne ske i løbet af aftenen.

Vi satte os ind i stuen til en drink inden maden og jeg kom til at sidde overfor Sonja. Der var elektricitet mellem os. Pokkers også drengene er her, tænkte jeg. Jeg ville gerne have kastet mig over Sonja og mærke hendes krop. I stedet besluttede jeg mig for at vise jeg var villig, så da jeg satte mig i stolen lige over for hende “kom jeg lige til ” at få nederdelen til at glide op og spredte benene så hun et kort øjeblik have fri udsigt til min efterhånden meget våde savlende fisse. Jeg kunne se på hendes ansigtsudtryk at hun havde set det og hendes tungespids kom lige hurtigt ud og fugtede hendes læber medens hendes øjne så dybt og fast ind i mine. Drengene havde tilsyneladende ikke opdaget noget, de sludrede om løst og fast.

Kort efter gik vi til bords og vi havde ikke siddet mange minutter overfor hinanden før jeg mærkede Sonjas bare fødder, krævende kærtegne mine. Hun havde sparket sandalerne af og gned sine fødder mod mine. Jeg fik hurtigt sparket mine ludersandaler af og gengældte hendes nussen og kælen på fødderne. Jeg nød det i fulde drag og havde næsten ikke tid til at spise, så liderlig var jeg ved at blive. Da der skulle fyldes op på tallerknerne igen gik jeg rundt og serverede for hver enkelt, bare for at komme tæt på Sonja. Jeg gik på bare fødder. Jeg stillede mig helt tæt til hende og serverede med siden til hende. Hun kunne så røre ved mig uden nogen kunne se det. Det skal jeg love for hun udnyttede! Pludselig gled der en hånd op mellem min lår og jeg spredte benene villigt og pludselig var hendes fingre helt oppe ved min våde fisse. Hun jog en finger ind i mig og der undslap mig et gisp af fryd. Jeg var helt ligeglad om nogen lagde mærke til det, jeg havde bare lyst til mere. Men jeg måtte modstræbende gå videre med fadet og fissesafter løbende ned af indersiden af mine lår. Da jeg satte mig stak Sonja provokerende sin finger i munden og jeg var ikke i tvivl om at det var den finger hun havde haft oppe i min fisse. Straks jeg satte mig, kom hendes fødder over til mig igen. Med vilje havde jeg rykket mig godt ind til bordet for at hun havde frit spil til hvad hun ville. Hendes nøgne fod søgte op af mit ben og mellem mine lår som jeg selvfølgelig villigt spredte. Nu var hendes tæer helt oppe ved min fisse, men hun kunne ikke nå at stikke dem ind i mig. Jeg lod som om jeg holdt en pause med at spise og lod en hånd falde ned i skødet. Men kun for at gribe fat om hendes fod og trække den op så hun kunne stikke tæerne ind i fissen på mig. Jeg kørte forsigtigt hende tæer ud og ind af min drivvåde fisse og prøvede at koncentrere mig om at snakke om helt almindelige emner. Senere fortalte Lars mig, at han havde set hvad der foregik, og at det havde gjort ham vildt liderlig. Sonja trak sin fod til sig og sagde hun skulle på toilettet. Ærgerligt lod jeg hende tage foden til sig og hun rejste sig og gik. Middagen var nu så langt fremme at vi kun manglede desserten som var af flydende karakter, så den skulle indtages i stuen. Drengene rejste sig og sagde noget om de lige skulle ned på Lars’ kontor og se noget. Jeg bemærkede kort, at de begge havde taget deres sandaler af og Erik måtte også havde fået smidt strømperne for de gik begge barfodet.

Jeg rejste mig og gik ind i stuen, kort efter kom Sonja fra toilettet, men i stedet for at sætte sig, kom hun hen til mig, hev mig op af stolen trak mig ind til sig og kyssede mig dybt krævende og hårdt mens hendes hænder var overalt på min krop. Mine bryster blev kærtegnet og nevet i og min savlende fisse fik tur. Nu var jeg ligeglad hvad der skete og hvem der så det så jeg stønnede højt og gengældte hendes kærtegn. Jeg fandt ud af hun ingen trusser havde på, mere i hvert fald. Hun havde taget dem af på toilettet og lagt dem i min toilettaske, drivvåde som de var med en hilsen om at jeg skulle huske hendes duft. Lækkert.

Vi smed et par hynder på gulvet og kastede os over hinanden, vi kyssede slikkede og suttede hinanden overalt. Bryster, fisse, tæer, fingre overalt. Da jeg slikkede hendes tæer kunne jeg smage mine egne fissesafter fra de tæer hun havde fodkneppet mig med ved bordet. Pludselig smed hun mig om på maven og beordrede mig på alle fire i Doggy stillingen. Jeg adlød betingelsesløst. Først kom hendes fingre i fissen på mig og så gled først en, så to og siden tre fingre op i røven på mig. Jeg var glad for jeg havde skyllet min røv grundig. Hun dobbelt fingerkneppede mig grundigt medens hun slikkede hvor hun kunne komme til. Så trak hun fingrene ud af mig og brugte tungen. Efter få sekunder kunne jeg ikke klare mere, men skreg min orgasme ud og sprøjtede på Sonjas ansigt. Min fisse sprøjter altid når jeg kommer rigtig voldsomt.

Vi faldt sammen i hinandens arme og fik pusten igen. Pludselig kom jeg til at tænke på drengene. Lars har ikke set mig have sex med en pige i mange år. Jeg sagde det til Sonja hun lo og sagde de nok hyggede sig. Jeg forstod ikke helt hvad hun mente, men det kom jeg til.

Nu var det Sonja tur til at få orgasme, så jeg startede med at slikke hendes tæer, det nød hun meget kunne jeg høre. Jeg arbejde mig med tungen op af hende ben og lår og nåede til hendes meget våde fisse. Jeg ville lige slikke og nive i hendes dejlige bryster først, men vendte hurtigt tilbage til hendes fisse. Hun smagte simpelthen så godt. Jeg slikkede det bedste jeg have lært. Pludselig så jeg to par bare fødder stå lige ud for mig og Lars og Erik kiggede ned på os. Nå her hygges nok grinede de. Hverken Sonja eller jeg tog notits af dem, vi var opslugt af os selv.

Nå, men vi kan da også gøres os det lidt behageligt sagde Erik og begyndte at tage tøjet af. Jeg nåede lige at se han også havde nogle lækre pige G-streng trusser på inden han smed dem og satte sig i en stol med udsigt til os og begyndte at gnide sin i forvejen meget stive pik. Den var lækker så det ud til. lidt større end Lars’ og jeg tænkte på om det kunne lade sig gøre at få ham til at kneppe mig. Lars havde også smidt tøjet og sat sig og spillede pik. Jeg koncentrerede mig nu kun om Sonja, der vred sig som en orm og stønnede meget højt. Men pludselig fornemmede jeg der var sket noget og skævede lige op. Og det skal jeg love for der var. Erik havde sat sig på gulvet mellem Lars spredte ben og have nu han s pik dybt inde i munden. Det var en overraskelse. Jeg blev ekstrem liderlig ved synet. jeg have aldrig set Lars blive slikket af en anden mand før. Men hold op hvor var det frækt og han så ud til at nyde det. Kort efter trak Erik Lars ned på gulvet og de lå nu ved siden af os piger, i en rigtigt fræk 69 hvor de suttede og slikkede pik og nosser det bedste de havde lært. Jeg så også de stak fingre op i røven på hinanden og jeg kunne høre på Lars, at han var ekstrem liderlig.

Sonja kom i et skrig og både hendes fisse og stramme røv trak sig sammen. hendes lår klemte mit hoved op mod hendes fisse, så jeg fik alle hendes safter ud over mit ansigt. I de sidste kramper i orgasmen slog jeg med flad hånd på hendes fisse. Det forlængede hendes orgasme og hun skreg igen. Så slappede hendes dejlige nøgne krop af og hun trak mig op til sig og vi kyssede længe og inderligt, medens vores våde kroppe vred sig mod hinanden som om vi ikke kunne få nok af hinanden. Det kunne vi nu heller ikke.

Vi så over på drengene der suttede pikke som om de aldrig havde lavet andet. Det var vildt frækt at se på. Det var Erik der lå øverst. Pludselig lynede Lars hånd ned mod Eriks baller. Han gav sig overrasket, men vrikkede med røven. Tog kort Lars’ stive pik ud af munden og stønnede: Mere. Og det fik han. Han fik så mange smæk at hans røv blev ildrød. Sonja og jeg lå og kælede med hinandens bryster, medens vi så på drengene. De holdt længe tænkte jeg, men pludselig rykkede det hårdt i dem begge og de kom næsten samtidig i munden på hinanden. De slikkede safterne i sig og slikkede hinandens nosser og mellemkød helt rent for sperm. Jeg så også de begge kort slikkede deres stramme røvhul. De væltede fra hinanden og hev efter vejret. Jeg var glad for de ikke begyndte at kysse. Sex mellem mænd er OK, men kys og kæleri mellem to mænd tænder mig ikke. Lars så over på mig og smilte forsigtig, som om han lige ville tjekke om jeg nu virkelig syntes det her var OK. Jeg gengældte smilet og lavede trutmund til ham, så han slappede af.

Erik så over på os og sagde: NU skal I bare vente jer tøser, så får I tur. Med den melding var jeg klar over hvad de blandt andet have lavet på kontoret. Lars havde fundet sine Viagra frem og dem havde de taget en af hver, så jeg vidste hvad der ventede mig. Når Lars tager den pille kan han op til 4 – 5 gange på en aften / nat. Og det betyder meget øm fisse og røvhul til mig.

Erik kom over til os, jeg troede han ville kæle med Sonja, så jeg rykkede lidt, men det var mine fødder han slikkede, medens han stak et par fingre op i min fisse. Jeg blev overrasket og så både på Sonja og Lars, men de var allerede i gang. Sonja slikkede Lars’ slappe pik og Lars suttede på Sonjas tæer. En for en blev de “vasket” Jeg tænkte på om han stadig kunne smage mine fissesafter på dem. Men så blev jeg afbrudt i mine tanker, for Erik tog fandt i mine brystvorter og nulrede dem meget hårdt. Det gjorde vildt ondt, men som altid var der direkte forbindelse til min fisse og min røv, så de trak sig sammen, som i en lille orgasme.

Erik kravlede op til mig og sagde: Nå Sanne, nu skal du få hvad du har drømt om. Jeg lagde mig end og spredte villigt benene for jeg troede han ville kneppe mig og det måtte han rigtig gerne. Men nej. han kaldte på Lars, der noget modvilligt slap Sonja og kom over til os. Lars lagde sig på ryggen og sagde: Kom så skat nu skal du få lov at være bøffen i den sandwich du altid har drømt om. Jeg fik næsten orgasme ved tanken. Jeg tog hurtigt Lars, igen stive pik, i munden og gjorde den våd, stak et par fingre op i min egen fisse, gjorde dem våde og stak dem op i min røv for at gør den klar til Lars pik. Han har tit røvpulet mig og jeg elsker det, men til nu har jeg kun haft en af mine dildoer til fissen, nu skulle jeg have en rigtig pik. Lars pik gled ind i min stramme røv og jeg blev mega liderlig igen. Så kom Erik over mig, smilede og sagde: Nu skal du sgu bruges Sanne-tøs. Han jog sin meget store pik hårdt op min fisse og selv om den var åben og meget våd, undslap der mig et gips af smerte. Drengene gennemkneppede mine to huller så det næsten svimlede for mig. Jeg kom ret hurtigt og troede jeg så “slap”. men Lars sagde: Du ved hvem der bestemmer over dine to huller og jeg siger du skal have mere. De gjorde ondt, men jeg blev endnu mere liderlig af at blive brugt og “voldtaget” på den måde. Pludselig registrerede jeg et blitzlys. det var Sonja, der havde fundet kameraet frem og tog billeder af os. Hun er professionel fotograf og måtte have været ude i bilen og hente sit udstyr. Gad vidst om hun var gået splitternøgen ud i vores indkørsel nåede jeg at tænke, inden jeg kom i en ny voldsom orgasme. Drengene hamrede deres pikke i min fisse og min røv. Jeg kunne godt mærke Eriks pik var større end Lars. Derfor var det godt det var hans pik der kneppede min fisse. Sonja tog en masse billeder. Pludselig stak hun sin ene fod op til mit ansigt: Slik, kommanderede hun. Jeg suttede hendes tæer og slikkede hele hendes fod grundigt, medens hun knipsede løs. Sut mine tæer og se lige ind i kameraet, luder, befalede hun. Jeg nød kommandoerne og at blive udnyttet og brugt så voldsomt. Luder- legen er en af min favoritter, så jeg var vild af lir og tænkte kun på den næste kommando. Drengene kom næsten samtidig. Desværre havde de jo ikke nået at producere ret meget sperm siden de suttede den af på hinanden, men kramperne og de sidste voldsomme hårde stød gjorde at jeg kunne sprøjte lidt, så deres pikke blev våde. De trak sig ud af mig og skubbede mig væk som noget der bare var brugt og skulle smides væk. Jeg gøs og tænkte: Hvad mon der sker nu. er vi færdige eller……………..? Det var vi ikke! Sonja hev fat mig, tvang min hænder om på ryggen og klik klik, så havde jeg håndjern på. Drengene bandt mig for øjnene med , hvad jeg tror, var de trusser Erik havde haft på. Ned på knæ lød det fra Lars. Jeg adlød og ventede jeg nok skulle have smæk, så jeg vrikkede vellystigt med røven og ventede utålmodig på de første slag. Men nej. Lars sagde: Jeg ved godt du gerne vil have smæk nu, men du skal gøre dig fortjent til det først. Kravl frem befalede han. Jeg gjorde som han sagde. Slik var det næste kommando og jeg fik en slap meget våd pik ind i munden. Nu skal du slikke drengenes pikke helt rene og så skal du fortælle hvis pik det er skat, sagde Sonja, medens hun knipsede løs med kameraet. Jeg slikkede og suttede og kunne sagtens genkende Lars pik. Den har jeg trods alt slikket rigtig mange gange. Løft benene bad jeg ham. Han satte benene op på stolen og jeg søgte med min tunge frem til hans stramme røvhul, som jeg også slikkede. Og så var jeg sikker på det var Lars. Når jeg slikker ham i røven, vrider han sig på en speciel måde. Nu er det nok, tøs, sagde Sonja og hev mig håret så jeg kom over til Eriks pik. Selv i slap tilstand var den lidt større end Lars. Jeg suttede og slikkede ekstra meget. Det var jo en ny pik og for en liderlig sexglad pige som mig, skal det altså nydes. Ved Erik behøvede jeg ikke bede ham løfte benene, det gjorde han af sig selv. Han havde jo set hvad jeg gjorde ved Lars og det ville han åbenbart ikke snydes for. Efter noget sut og slik fik jeg desværre ikke lov til mere. Sonja hev mig væk: Nå skat hvem var hvem. Gætter du rigtig får du de smæk du gerne vil have, er dit svar forkert kan du bare gå alene i bad. Jeg gav mine rigtige svar og jeg havde knapt sagt det sidste navn før pisken landede på min nøgne baller. Jeg skreg af liderlighed og smerte. Jeg havde forventet smæk, men ikke pisk. Lars måtte have hentet vores pisk i soveværelset. Jeg blev pisket på ballerne og lænden, til det brændte rigtig meget.

Aldrig har jeg fået så meget sex på alle de fantastiske måder også de lidt mere perverse, som jeg jo nyder.

Det blev en lang aften og nat, som jeg vil skrive om senere, hvis nogen af jer vil høre om det. Det har ophidset mig meget at sidde her spiltternøgen, med et par elskovskugler oppe i fissen og skrive dette her. Jeg har onaneret nogle gange undervejs, naturligvis. billederne Sonja tog, har jeg stillet op foran mig på skrivebordet og det bliver jeg jo ikke mindre liderlig af.

Knus Sanne

porno med danske piger