En dansk cuckold fortæller om sin kones sexliv

En dansk cuckold fortæller om sin kones sexliv

SPAR MANGE PENGE

Min kone boller med andre mænd og et tænder migDansk cuckold/hotwife pars historie.

Bogen hedder “min kone” og handler om at være cuckold/hanrej.

Cuckolding er kort sagt, at kvinden i et par har sex med andre mænd til parrets store fælles fornøjelse. Manden i forholdet kaldes så Cuckold (hanrej), kvinden Hotwife og den fremmede mand Bull.

Jeg kan huske ophidselsen. Allerede som meget ung kan jeg genkalde at jalousi ophidser mig. Dengang var det bare jalousi, jeg kunne ikke forstå det som andet. De enkelte gange hvor jeg greb min kæreste i at flirte eller kysse med andre, blev jeg sur – præcis som det forventedes.

Fra ungdommen husker jeg en fest, hvor min kæreste og jeg kun kendte ganske få af deltagerne. Min kæreste minglede og hyggede sig. Da vi kom hjem pressede jeg hende til at fortælle om drengene, der flokkedes om hende. Jeg spillede den forurettede kæreste. Jeg var sikker på, at jeg gjorde det rigtige, men dybest set var det ”pålagte” automatreaktioner.

SEX I DAG?

Jeg nød inderst inde alt, hvad der var sket, mit hjerte løb over af forelskelse – forelskelse fordi hun blev hos mig, selv om hun var attrået. Forelskelse, fordi jeg netop elskede den selvstændighed, som hun udviste og udstrålede – og som hun turde udfolde sammen med mig – men også sammen med andre.

KØB BOGEN OG LÆS MERE

Anmeldelser af “Min kone”.

Cuckolding er den største kærligheds- og tillidserklæring, en mand kan give sin kone.

Ser på mens min kone bliver kneppet af fremmed mænd

Læs erotiske historier om cuckold, hanrej og hotwife

porno med danske piger